Tattoo Bob - The Legendary Tattoo Shop

Tattoo Bob
The Legendary Tattoo Shop

Mobiel menu
 

Wenkbrauwpiercing

Een wenkbrauwpiercing wordt verticaal in de wenkbrauw gepierced, het horizontaal plaatsen van de wenkbrauwpiercing is ook mogelijk. De plek waar de wenkbrauw piercing wordt geplaatst gaat in samenspraak met de klant en hangt af van de structuur van de wenkbrauw. De meeste wenkbrauwpiercings worden geplaatst schuin boven de ooghoek. De plek schuin boven de ooghoek wordt gekozen zodat de wenkbrauwpiercing op de huid kan rusten.

Gebruikte piercingsieraden bij een wenkbrauwpiercing
Als sieraad wordt vaak gekozen voor een gebogen barbell (staafje) of ringetje. De dikte is over het algemeen 1,2mm. Het wisselen voor een korter staafje is gratis. De gemiddelde genezingstijd van een wenkbrauwpiercing is 6 tot 8 weken.

Tatoeëren en piercen vanaf 16 jaar. Piercen onder de 16 jaar alleen met toestemming van één van de ouders. De ouder en het kind, moeten zich beiden legitimeren. Eén van de ouders moet tekenen voor goedkeuring. In geval van een verschillende achternaam, vragen wij om een ander document waaruit blijkt dat er een familieband is. Intiempiercings, tepelpiercings, tongpiercings en microdermals zetten wij vanaf 16 jaar. Neem altijd een geldig legitimatiebewijs mee. In geval van twijfel kunnen wij hierom vragen.

 

 

Voorbeelden wenkbrauwpiercing

 

Prijs wenkbrauwpiercing

De actuele prijzen voor een wenkbrauwpiercing kunt hier vinden.