Tattoo Bob - The Legendary Tattoo Shop

Tattoo Bob
The Legendary Tattoo Shop

Mobiel menu
 
Tattoo Bob - Tatoeeren - Piercing zetten - Tattoo Verwijderen - Permanente Make-Up
 

Prijzen MHP behandeling

Voor het plaatsen van een stoppel tattoo bij Tattoo Bob bent u verzekert van een premium behandeling. Een premium behandeling bij Tattoo Bob houdt in dat wij meerdere behandelingen zullen toepassen totdat het gewenste resultaat bereikt is. Wij kiezen hier bij Tattoo Bob voor omdat wij alleen het beste en mooiste resultaat willen voor onze klanten. Wij streven er bij het plaatsen van een stoppel tatoeage naar om een zo natuurlijk en realistisch mogelijk geschoren look te creëren die niet van echt te onderscheiden is.

De term "stoppel tattoo" is volledig bedacht en op de markt gezet door Tattoo Bob. Tattoo Bob heeft er alles aan gedaan om de term "stoppel tattoo' bekend te maken en hierdoor is de term stoppel tattoo ook vaak te zien en te horen geweest op radio en tv. 

Het plaatsen van een stoppel tatoeage is een uiterst specialisme en samen met u zullen wij een nieuwe haarlijn realiseren die niet van echt te onderscheiden zal zijn. 

De prijzen voor MHP kunnen variëren en worden bepaald door de haarsituatie. Het betreft hier dus een richtprijs. Ook is het mogelijk om een gratis proefstukje te laten plaatsen.

Gratis proefstukje: We plaatsen het proefstukje op de achterkant van het hoofd zodat het niet opvalt. Voor een mooie natuurlijke overgang worden de stoppels tussen de bestaande stoppels getatoeëerd. U zult versteld staan van het resultaat.


Waar is de prijs van een MHP behandeling op gebaseerd ?


De prijzen van een stoppel tattoo variëren in prijs en behandeling. Het is mogelijk om kale plekjes op te laten vullen vanaf 200 euro of het complete hoofd te voorzien van een stoppel tatoeage voor de prijs van 2400 euro.
Deze kosten voor het plaatsen van een stoppel tatoeage zijn aanzienlijk lager dan wanneer men bijvoorbeeld een haartransplantatie ondergaat of verschillende middeltjes tegen kaalheid gebruikt. De MHP behandeling is blijvend en geeft direct een goed en zichtbaar resultaat.
De stoppel tattoo behandeling bestaat uit een zeer gespecialiseerde behandeling wat zeker zeer veel aandacht en tijd vergt.

De inkt zal permanent jaren aanwezig blijven, mocht er onverhoopt na een geruime tijd  een touch-up behandeling nodig zijn dan zijn de kosten hiervoor vanaf 200 euro.

Vanaf 1500 euro is het  mogelijk de betaling in twee delen te voldoen.

 
haarlijn + inhammen

haarlijn + inhammen

Prijs: vanaf €200,- inclusief nabehandelingen.

haarlijn + inhammen (extra)

haarlijn + inhammen (extra)

Prijs: vanaf € 600,- inclusief nabehandelingen.

 
kruin

kruin

Prijs: vanaf € 350,- inclusief nabehandelingen.

haarlijn + inhammen + klein/grote kruin

haarlijn + inhammen + klein/grote kruin

Prijs: € 1000,- - € 1800,- inclusief nabehandelingen.

 
haarlijn + inhammen + compleet hoofd

haarlijn + inhammen + compleet hoofd

Prijs: € 1800,- - € 2400,- inclusief nabehandelingen.

Gehele haarkrans

Gehele haarkrans

Prijs: €1500,- inclusief nabehandelingen
(Diamond behandeling)