Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

Tattoo op de borst

TATTOO BORST

Een tattoo op de borst / borstkas is zeker bij mannen zeer populair. Vanwege het grote oppervlak leent de borst zich goed voor verschillende tattoo stijlen en tattoo ontwerpen. Zo kunt u ervoor kiezen om een levensecht portret te laten tatoeëren of u kiest voor een symmetrische tatoeage die bijvoorbeeld doorloopt over uw schouders, naar uw bovenarmen of zelfs naar de buik. Zo ziet u, de borst leent zich voor vele tattoo mogelijkheden.

De laatste jaren zijn ook teksten een populaire keuze om op de borst te laten tatoeëren. Dit kan wisselen van een enkele zin zoals ‘You will never walk alone’ of hele teksten die voor mensen een diepe betekenis hebben.

Over de vraag of de borst een pijnlijke plek is om te tatoeëren wisselen de meningen sterk. Met name het gebied rondom het sleutelbeen en het borstbeen zijn wat gevoeliger omdat hier de huid wat dichter op de borst ligt.

Iedereen ervaart de pijn van het tatoeëren anders, en dit geld zeker voor een plaats zoals de borst. Omdat er voor de borst vaak gekozen wordt voor een wat grotere tatoeage kunt u er ook vanuit gaan de huid na een tijdje aan het tatoeëren zal wennen. Indien u het tatoeëren toch te gevoelig vindt kunt u er ook voor kiezen om uw tattoo in verschillende behandelingen te laten plaatsen.

« Vorige
Tiger tattoo Tattoo Bob Rotterdam
Angel
Gekleurde sleeve met draak
Maori borst tatoeage door tattoo Bob Rotterdam.
Portretten van kinderen op borst
Borst tatoeage door tattoo bob Rotterdam
Maori by tattoo Bob Rotterdam.