Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

Tattoo op de onderarm

TATTOO ONDERARM

Een tattoo op de onderarm is een goede keuze voor iedereen die zich de mogelijkheid wil behouden om zijn of haar tatoeage te kunnen verbergen. Met name in de winter is een tatoeage op de onderarm goed te verbergen m.b.v. lange mouwen. Houdt er echter wel rekening mee dat dit in de zomer wat lastiger is en dat niet alle werkgevers gediend zijn van een zichtbare tatoeage.

Vaak horen wij bij Tattoo Bob de vraag of een tatoeage op de onderarm zetten pijn doet. In eerste instantie willen wij dat u zich ervan bewust bent dat iedereen pijn anders ervaart, dit kan dus betekenen dat u er bijna geen last van heeft, maar dat bijvoorbeeld uw buurvrouw het als zeer pijnlijk heeft ervaren. 
Doordat de huid aan de binnenkant van de onderarm dichter op het bot ligt kan deze plek gevoeliger zijn voor het plaatsen van een tatoeage.

Vaak wordt er voor de onderarm, met name door vrouwen, gekozen voor een kleine tattoo. Denk hierbij aan namen in sierlijke letters, sterren, bloementakjes, vlinders etc. Maar de onderarm leent zicht ook goed voor portret tatoeages.

« Vorige
tatoo onderarm
tattoo-onderarm-1.jpeg
tattoo-onderarm-3.jpeg
tattoo-onderarm-buddha.jpg
tattoo-onderarm-geloof.jpg
tattoo-onderarm-ketting-kruis.jpg
tattoo-onderarm-tekst.jpg
tattoo-onderarm-vlinder.jpg
tattoo-onderarm.jpg
tattoo-onderarm-2.JPG
onderarm tattoo