Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

Tattoo op het bovenbeen

TATTOO BOVENBEEN

Een tattoo op het bovenbeen is wat minder bekend terwijl het bovenbeen zich juist goed leent voor verschillende tattoo stijlen en ontwerpen. Zo kunt u niet alleen kiezen voor een enkele afbeelding maar ook voor een tatoeage rondom het bovenbeen.

Met name de Maori stijl is uitermate geschikt voor een tatoeage op het bovenbeen. Deze stijl is met name bij mannen zeer populair.

Ook voor vrouwen zijn er voor het bovenbeen verschillende mogelijkheden. ‘Dromenvangers’ zijn een populaire keuze voor een tatoeage op het bovenbeen.

Mooie teksten met sierlijke lettertypes zijn ook zeker populair. Vanwege het vaak wat grotere oppervlakte kunnen er veel details worden aangebracht bij een bovenbeen tatoeage.

Over het algemeen geldt, hoe dichter aan de binnenkant van de benen hoe gevoeliger het tatoeëren zal zijn. Omdat er voor het bovenbeen vaak gekozen wordt voor wat grotere tatoeages en de huid in de loop van de tijd zal wennen aan het gevoel van het tatoeëren zal de gevoeligheid echter per persoon sterk wisselen. Afhankelijk van de grootte van de tatoeage kan er natuurlijk ook voor gekozen worden om de tatoeage in verschillende behandelingen te laten plaatsen.

« Vorige
tattoo been
tattoo bovenbeen tekst
tattoo bovenbeen