Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing en tattoo zonder afspraak
Laser, PMU & MHP op afspraak

Gezien op TV? Uniek in Nederland/Europa op het gebied van bedrijfsfeestjes & businessevents!
De bekendste tattoo shop van Nederland “Tattoo Bob” bekend van radio en tv heeft een concept wat nog niet eerder mogelijk was.
U kunt nu voor uw bedrijf “De Tattoo Bob Experience” en/of “De Tattoo Bob Prank” boeken.

Let op! Dit concept is copyright by Tattoo Bob

“STAP IN DE VOETSPOREN VAN 
DE LEGENDARISCHE TATTOO BOB”

bedrijfsfeest rotterdam

WAT IS DE TATTOO BOB EXPERIENCE ?

Een medewerker van Tattoo Bob komt bij u op locatie de "Tattoo Bob shop"  nabootsen met reclame zuilen, tekeningen etc. In deze tijdelijke shop gaat u ervaren hoe het is om als Tattoo artiest zelf op (nep) huiden te mogen tatoeëren. Een medewerker van Tattoo Bob zal u met echte tattoo machines/inkt  begeleiden. U krijgt de nephuid ingelijst mee met een heus certificaat van Tattoo Bob!

Offerte aanvragen voor de experience

Dit evenement is ook geschikt voor grote groepen. Tattoo Bob zal zorg dragen voor genoeg apparatuur en benodigdheden om dit tot een ongekend succes te maken.

Dit event is mogelijk voor kleine groepen en/of grote groepen. Tattoo Bob zal verder zorgen voor nephuiden en tattoo machines/ inkt.

Tevens zal Tattoo Bob zorgen voor een plaktattoo van uw bedrijfslogo!

Scheepvaartbedrijf Dari B.V. is een bedrijf dat actief is in de binnenvaart en koos ook voor het Tattoo Bob evenement inclusief plaktattoo van hun bedrijfslogo.

" Op de foto met de Tattoo Bob Popeye
voor een blijvende herinnering "

Dit is uniek in Nederland, normaal gesproken, is het onmogelijk om te ervaren hoe het is om echt te tatoeëren. Deze happening zorgt voor een hilarische en  wonderbaarlijke ervaring.

Voor deze optie op locatie zijn vele mogelijkheden wat betreft de verschillende dagen en tijden. Vraag hier gerust naar.

Een andere manier om deze belevenis  in de shop van Tattoo Bob op Katendrecht mee te maken kan natuurlijk ook. U kunt een arrangement  boeken waarbij  “De Tattoo Bob experience”  in de zaak zal plaatsvinden, dit kan alleen op speciale tijden in de ochtend.


U krijgt van ons een nep tattoo sleeve, een plaktattoo van uw bedrijfslogo, incl.goodiebag met leuke tattoo gadgets cadeau.De ervaring die we gaan nabootsen op de nephuiden geeft het gevoel en geeft een uniek kijkje in de wereld van de tattoo artiest.

BUSINESS-EVENTS – BEURZEN – ENTERTAINMENT - BEDRIJFSUITJES

U kunt hier in de shop van Tattoo Bob aan de slag als Tattoo artiest! Wanneer krijgt u de kans om dit echt mee te maken..?Het is toch geweldig om samen met je collega's op een nephuid jouw bedrijfslogo te tatoeëren. Fantastisch om de ervaring te kunnen delen van het werken met een tattoo machine, de spanning...Tevens krijgt u een rondleiding in ons idyllische museum.

Mocht u hiervoor kiezen dient u rekening te houden met de tijden, er zijn maar beperkte tijden/mogelijkheden. Dit heeft te maken met de openingstijden van Tattoo Bob. Wilt u nu echt iets spectaculairs en onvergetelijks ervaren met uw werknemers of vrienden: vraag dan snel de offerte aan.

WAT IS DE TATTOO BOB PRANK

Een grap uithalen met leden van de directie of collega’s? Boek een trip naar Tattoo Bob en krijg uitleg van een medewerker over het vak en bezoek het Tattoo Museum. De medewerker van Tattoo Bob zal dan de desbetreffende collega vragen mee te komen naar een beschikbare Tattoo stoel. De spanning zal tot het kookpunt oplopen wanneer alle voorbereidingen worden getroffen om bij diegene een tatoeage te plaatsen……..uiteindelijk zal het met een sisser aflopen en zal er een plaktattoo geplaatst worden van uw bedrijfslogo.

U kunt via onderstaande link alles lezen over de "Tattoo Bob Prank" tattoo bij Job Dura van het bedrijf: Dura Vermeer.

https://www.duravermeer.nl/nieuws/memorial-tattoo-voor-job-dura

De “Tattoo Bob Prank“ kan geboekt worden van maandag t/m zaterdag van 13:00 tot 22:00 uur.

Offerte aanvragen voor de prank

Wat is de Tattoo Bob rondleiding

Ook is het mogelijk om een rondleiding te krijgen in de zaak van Tattoo Bob. Een medewerker van Tattoo Bob zal u alles vertellen over de historie van het tatoeeren en het ontstaan van Tattoo Bob. Ook is het mogelijk om een plaktattoo van uw bedrijf te plaatsen.

Offerte aanvragen voor de rondleiding

TATTOO BOB ARRANGEMENTEN

Mocht u voor of na Tattoo Bob nog andere activiteiten willen ondernemen, dan kunt u ook terecht bij een evenementenbureau. Katendrecht is “Hot” in Rotterdam, de ooit "rosse" buurt van Rotterdam is weer helemaal hip. Bob is de laatst overgebleven artiest uit deze tijd. Vroeger was het een plek voor zeelui, hoeren en tattoo shops. Nu is het een plek met vele restaurants, het Cruiseschip SS Rotterdam en Hotel New York aan de overkant. Tattoo Bob valt dus perfect te combineneren met andere uitjes. 

Tattoo Bob evenement