Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

Neuspiercing bij Tattoo Bob

"TATTOO BOB HEEFT AL JAREN LANG ERVARING MET PIERCEN IN DE NEUS. KOM GERUST EENS LANGS!"

Neuspiercing

Een neuspiercing is een van de bekendste piercings in het gezicht. Ook hier zijn ontzettend veel variaties mogelijk. Vaak denken mensen bij een neuspiercing aan een knopje of ringetje door de neusvleugel, omdat dit vroeger vrij populair was. Tegenwoordig zijn ook andere neuspiercings enorm in de trek, naast een neusvleugel piercen zijn er dus veel andere plekken bijgekomen waar men een neuspiercing laat zetten. Op deze pagina hebben wij de meest populaire neuspiercings op een rij gezet. Zo weet je precies welke plekken er mogelijk zijn!

De piercings die door ons worden geplaatst zijn van titanium, teflon of 18kt. goud. Een piercing gemaakt van chirurgisch staal van hoge kwaliteit kan worden geplaatst wanneer de piercing volledig is genezen. Het verwisselen van de sieraden kan over het algemeen zelf, bij een ringetje kan dit soms moeizamer gaan omdat dit niet eenvoudig open en dicht gaat. Voor het wisselen van de ringetjes, andere accessoires of een ander sieraad kan je altijd bij ons langs komen.

Neuspiercing laten zetten

De populaire neusvleugel piercing

Een van de bekendste piercings in het gezicht blijft toch wel de neuspiercing. In diverse culturen (bijv. de Indische) geloven ze dat het hebben van een neusvleugel piercing diverse klachten kan verminderen. Denk hierbij aan menstruatiepijn en de pijn tijdens de bevalling. Buiten culturele invloeden, heeft ook de invloed van bepaalde muziekstromingen geholpen aan de populariteit van de neusvleugels piercing.

NEUSPIERCING LATEN ZETTEN

Net als bij andere piercings wordt met een naald een gaatje door de neusvleugel geprikt, waarna de piercing erdoorheen gehaald wordt. Dit wordt altijd gedaan met een speciaal neusknopje, deze heeft geen scherpe randjes of uiteindes zodat de neuspiercing sneller geneest.

Wil je liever ringetjes als neuspiercing? Geen probleem! Dit kan direct worden aangepast nadat de piercing is genezen. Over het algemeen heeft het gaatje 3 maanden nodig om te genezen, mits alles goed wordt schoongehouden. Uit ervaring weten we dat men na het zetten van de neusvleugelpiercing al snel geen pijn meer heeft.

Neuspiercing laten zetten

Septum piercing

Ook de Septum piercing is tegenwoordig razend populair.Wij zetten deze piercing vanaf 16 jaar. Deze piercing wordt geplaatst in het neustussenschot. Dit is het stukje vlees en kraakbeen wat de twee neusgaten van elkaar scheidt. Ook deze piercing is in sommige culturen belangrijk. Zo wordt er in diverse Afrikaanse stammen gebruik gemaakt van een Septum piercing om status, of de mate van volwassenheid aan te geven.

Ondanks dat veel mensen deze piercing vergelijken met de ring door de neus van een koe, krijgt de septum piercing ook in Europa steeds meer aandacht. Dit, omdat de piercings tegenwoordig zeer elegant gemaakt worden, en het grove karakter ervan verdwenen is. Deze piercing is een halve cirkel en wordt de circular barbell genoemd.

SEPTUM PIERCING LATEN ZETTEN

Bij het zetten van de Septum piercing is het belangrijk dat we goed letten op de plaats. Voor het beste resultaat moet deze piercing gezet worden in het ‘dunne’ stukje vlees van het neusschot, tussen het kraakbeen en ‘dikke’ stukje vlees in. Een voordeel hiervan is tevens dat het plaatsen van de piercing op deze plek voor veel mensen vrijwel pijnloos is, en er weinig risico’s op infecties zijn.

In tegenstelling tot de neusvleugel piercing kun je bij een septum piercing direct kiezen voor het gewenste type. Ook is de genezing, in tegenstelling tot de neusvleugelpiercing, veel sneller. Met een juiste verzorging kan deze mooie piercing al binnen enkele weken helemaal genezen.

Neuspiercing man septum

Neuspiercing Vrouw bridge piercing

Bridge piercing 

Ook de bridge piercing wordt steeds populairder. Deze piercing wordt aan de bovenkant van de neusbrug geplaatst, en kan zowel horizontaal als verticaal gezet worden. Wanneer men spreekt over een verticale bridge piercing, wordt ook wel de term ‘bindi piercing’ gebruikt.

BRIDGE PIERCING LATEN ZETTEN 

De piercing wordt gezet met een licht gebogen barbell, om druk op het neus bot te voorkomen. Wanneer de piercing helemaal genezen is, mag de barbell vervangen worden door een andere piercing. Veel mensen kiezen hier dan bijvoorbeeld voor een ringetje. En voor de mensen met een bril; deze kan gewoon gedragen worden met een bridge piercing!

Houdt er rekening mee dat voor een goede en snelle genezing de piercing niet te veel bewogen mag worden, en deze regelmatig moet worden schoongemaakt. Goede verzorging is belangrijk voor een volledig herstel in minimaal 6 maanden.

Neuspiercing Vrouw bridge piercing

Neuspiercing kopen 

Geïnteresseerd in een neuspiercing? Leuk! Bij Tattoo Bob kun je, buiten het zetten van de neuspiercing, ook diverse piercings kopen. In onze vitrine vind je diverse type neuspiercings terug, die wij meestal ook direct voor je kunnen plaatsen of vervangen. Houd er rekening mee dat in sommige gevallen bij het plaatsen van een piercing eerst een knopje wordt gebruikt.

Wat kost een neuspiercing? 

De kosten van een neuspiercing zijn afhankelijk van het soort piercing dat je kiest. Bekijk hier een overzicht van onze piercing prijzen. In deze prijs zit het plaatsen, het sieraad, de schriftelijke informatie en een flesje na verzorging inbegrepen. Bij sommige piercings is het nodig om de staafjes te wisselen. De reden hiervoor is dat er in eerste instantie een langer staafje is ingebracht, om eventuele zwellingen te voorkomen. Mocht je deze neuspiercing willen wisselen naar een korter staafje, dan is dit ook gratis!

Neuspiercing zetten bij Tattoo Bob

 

Bovenstaand zijn enkele voorbeelden van neuspiercings die we zetten bij Tattoo Bob. Je kunt bij ons kiezen uit een uitgebreid assortiment aan piercings, waar we je ook graag over informeren. Daarbij zal onze piercer goed informeren over de producten. Na het zetten van een piercing zullen onze ervaren piercers ook uitleggen welke verzorgingsproducten nodig zijn voor een spoedig herstel.

Heb jij de perfecte piercing gezien en heb je hierover een vraag aan onze piercer? Wil je meer weten over een neuspiercing, oorpiercings of een oorpiercing? Wil je meer informatie over het zetten van een neuspiercing bij Tattoo Bob? Neem dan contact met ons op of kom gezellig langs in onze shop! We nemen alle tijd voor je, zodat je de juiste keuze kunt maken.