Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

Tattoo verwijderen kosten

Wat zijn de prijzen voor het tattoo verwijderen bij Tattoo Bob? Hieronder staan de kosten van het weglaseren van uw tattoo.

De prijs van de laserbehandeling is gebaseerd op het aantal vierkante centimeter (cm²). Het aantal vierkante centimer berekent u door de lengte te vermenigvuldigen met de breedte. Bekijk vervolgens het prijzenoverzicht om een prijsindicatie te krijgen van uw behandeling.

Voorbeeld: U hebt een tatoeage van 5cm lang en 5cm breed. Gebruik de rekensom: 5cm x 5cm = 25 cm². De prijs van uw behandeling zal rond de €175 per behandeling zijn.

Een intake is altijd gratis en het is bij ons niet verplicht om aftercare producten te kopen.

*Prijzen zijn per behandeling, wij bieden abonnementen van 4 behandelingen en een evt. combinatiekorting bij meerdere zones.

Abonnement: 4 behandelingen betalen is 1 behandeling gratis. € Losse betaling x 4

Tijdens het intakegesprek houden wij rekening met delen die niet getatoeëerd zijn, hierdoor komt de prijsberekening tijdens het intakegesprek vaak voordeliger uit.

Klik hieronder om een online afspraak te maken of stuur een foto van uw tattoo voor een prijsindicatie!

Online afspraak             Contact              Stuur uw foto 

Tattoo verwijderen

Grootte tattooPrijs per behandeling
1-3 cm² € 40
4-5 cm² € 65
6-10 cm² € 85
11-15 cm² € 115
16-20 cm² € 135
21-25 cm² € 155
26-30 cm² € 175
31-40 cm² € 195
41-50 cm² € 215
51-60 cm² € 225
61-80 cm² € 250
Groter dan 80 cm² vanaf € 250
Wenkbrauwen € 75

Gratis intakegesprek

Tattoo Bob werkt samen met een gediplomeerde huidtherapeut / g=huidspecialisten het beste nieuwe laserapparaat van topkwaliteit wat ook in verschillende ziekenhuizen staat. Onze huidtherapeute/ huidspecialist houdt voor zij begint met het verwijderen van een tatoeage altijd eerst een gesprekje over de behandeling. Het is geheel vrijblijvend of u meteen met het weglaseren van uw tatoeage wilt beginnen. U bent tot niets verplicht. Wanneer u wel meteen met het weglaseren van uw tattoo wilt starten is dat ook mogelijk. Onze huidtherapeute / huidspecialistanalyseert dan eerst uw huid en bekijkt welke inktsoort er gebruikt is. 

Tattoo Bob Rotterdam werkt met het Quanta Q plus C lasersysteem. Met dit lasersysteem kunnen we iedere kleur van uw tatoeage verwijderen. We kunnen de tatoeage ook d.m.v. een enkele behandeling met het laserapparaat lichter maken zodat er weer een andere tatoeage overheen gezet kan worden. De huidtherapeute/ huidspecialist kan u ook vertellen wat het gaat kosten en hoeveel behandelingen u nodig heeft.

Het weglaseren van uw tatoeage is niet pijnlijk, echter is het weglaseren wel een beetje gevoelig. Uiteraard zal dit per persoon wisselen hoe gevoelig het uiteindelijk is.

Bij Tattoo Bob werken we met een speciaal coolingsysteem wat de huid tijdens het weglaseren van uw tatoeage koelt en hierdoor ervaart u minimale pijn tijdens het tattoo verwijderen. Het Quanta Q plus C lasersysteem is zeer krachtig, zodat er minder behandelingen nodig zijn voor het verwijderen van uw tattoo. Sommige tatoeages, zoals bijvoorbeeld 1 letter of 3 puntjes op de hand, kunnen zelfs in 1 laserbehandeling verwijderd worden. Uiteraard tellen er een hoop dingen mee welke bepalen hoeveel behandelingen er nodig zijn om uw tatoeage te verwijderen, onze huidtherapeute zal dit beoordelen vanaf de foto of tijdens het gesprek. 

Vragen over de kosten?

Heeft u verder nog vragen over de kosten voor het verwijderen van een tattoo? Neem dan contact op met een van onze specialisten of kom langs in onze shop! Ook kunt u alvast een foto van uw tattoo sturen zodat wij alvast een prijsindicatie kunnen geven.

Online afspraak          Stuur uw foto 

kosten tattoo verwijderen

Klik hieronder om een online afspraak te maken of stuur een foto van uw tattoo voor een prijsindicatie!

Online afspraak             Contact              Stuur uw foto