Tattoo Bob klant tevredenheid Tattoo Bob klant tevredenheid

Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing en tattoo zonder afspraak
Laser, PMU & MHP op afspraak

Tattoo verwijderen kosten

Wat zijn de kosten voor het tattoo verwijderen bij Tattoo Bob? Hieronder staan de kosten van het weglaseren / verwijderen van je tattoo.

Soort Grootte van de tattoo Prijs per behandeling
Intake   gratis
Laser < 5 cm² € 75,-
Laser 5-10 cm² € 100,-
Laser 10-15 cm² € 125,-
Laser 15-20 cm² € 150,-
Laser 20-25 cm² € 175,-
Laser 25-40 cm² € 200,-
Laser 40-80 cm² € 225,-
Laser Wenkbrauwen € 100,-

Prijsindicatie vanaf foto via mail.

Tattoo Bob werkt samen met een gediplomeerd huidtherapeute en het beste nieuwe laserapparaat van topkwaliteit wat ook in verschillende ziekenhuizen staat. De huidtherapeute houdt voor zij begint met het verwijderen van een tatoeage altijd eerst een gesprekje over de behandeling. Het is geheel vrijblijvend of je meteen met het weglaseren van je tatoeage wilt beginnen. Je bent tot niets verplicht. Wanneer je wel meteen met het weglaseren van je tattoo wilt starten is dat ook mogelijk. Onze huidtherapeute analyseert dan eerst je huid en bekijkt welke inktsoort er gebruikt is. 

Tattoo Bob Rotterdam werkt met het Quanta Q plus C lasersysteem. Met dit lasersysteem kunnen we iedere kleur van je tatoeage verwijderen. We kunnen de tatoeage ook d.m.v. een enkele behandeling met het laserapparaat lichter maken zodat er weer een andere tatoeage overheen gezet kan worden. De huidtherapeute kan je ook vertellen wat het gaat kosten en hoeveel behandelingen je nodig hebt. 

Het weglaseren van je tatoeage is niet pijnlijk, echter is het weglaseren wel een beetje gevoelig. Uiteraard zal dit per persoon wisselen hoe gevoelig het uiteindelijk is. Bij Tattoo Bob werken we met een speciaal coolingsysteem wat de huid tijdens het weglaseren van je tatoeage koelt en hierdoor ervaar je minimale pijn tijdens het tattoo verwijderen. Het Quanta Q plus C lasersysteem is zeer krachtig, zodat er MINDER behandelingen nodig zijn voor het verwijderen van je tattoo. Sommige tatoeages, zoals bijvoorbeeld 1 letter of 3 puntjes op de hand, kunnen zelfs in 1 laserbehandeling verwijderd worden. Uiteraard tellen er een hoop dingen mee welke bepalen hoeveel behandelingen er nodig zijn om je tatoeage te verwijderen, onze huidtherapeute zal dit beoordelen vanaf de foto of tijdens het gesprek. 

kosten tattoo verwijderen

Vragen over de kosten tattoo verwijderen? 

Heb je verder nog vragen over de kosten voor het verwijderen van een tattoo? Neem dan contact op met een van onze specialsten of kom langs in onze shop!