Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

Body Piercing

" Kom langs Tattoo Bob voor de allermooiste body piercings! "

Body piercing

De body piercing is één van de meest geplaatste piercings. Onder de body piercing worden de volgende piercings verstaan:

Piercen onder de 16 jaar wordt alleen gedaan met toestemming van één van de ouders. De ouder en het kind, moeten zich beiden legitimeren. Eén van de ouders moet tekenen voor goedkeuring. In geval van een verschillende achternaam, vragen wij om een ander document waaruit blijkt dat er een familieband is. Intiempiercings, tepelpiercings, tongpiercings en microdermals zetten wij vanaf 16 jaar. Neem altijd een geldig legitimatiebewijs mee. In geval van twijfel kunnen wij hierom vragen.

Navelpiercing

De navelpiercing wordt in de huid boven de navel geplaatst. Het staafje, ook wel barbell genoemd, of ringetje valt op deze manier mooi in/over de navel. 

Klik hier

MICRODERMAL

De microdermal piercing of dermal anchor is een piercing welke onder de huid wordt geplaatst. Hierdoor ligt het sieraad mooi op de huid. Dit wordt ook wel een surface piercing genoemd.

Klik hier

TEPELPIERCING

Vanaf 16 jaar is het bij ons ook mogelijk om een tepelpiercing te laten zetten. Dit gebeurt in een aparte behandelruimte. De piercing wordt niet in het tepelhof geplaatst, maar echt in de tepel. De genezingstijd van een tepelpiercing is in tegenstelling tot die van andere piercings veel sneller.

Klik hier

INTIEM PIERCING

De intiem piercing blijft nog steeds populair bij zowel mannen en vrouwen. Buiten het versieren van de intieme lichaamsdelen kan de intiem piercing ook een stimulerende werking hebben.

Klik hier