Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

Tattoo verwijderen met de pico plus

Tattoo Bob medical is de specialist op het gebied van tattooverwijdering sinds 1968 en bekend van radio en Tv. De nr. 1 praktijk van NL voor het verwijderen van tatoeages. De nieuwste en beste laser (pico plus) voor tattoo verwijdering bij het bekendste en oudste adres van Nederland. De jarenlange kennis en kunde van het tatoeëren delen wij met onze huidtherapeuten/ huidspecialisten - deze combinatie is uniek in Nederland! Laat uw tattoo weglaseren door de professional.

Waarom de drukst bezochte en beste praktijk van Nederland?

Onze Tattoo artiesten geven informatie aan onze huidtherapeuten/ huidspecialisten over de mogelijke inkt of naalden die er bij u gebruikt zijn. De huidtherapeut/ huidspecialist kan hierdoor veel gerichter te werk gaan. Wij beschikken daardoor over de meeste kennis op het gebied van tattoo verwijdering. Voor medisch verantwoord tattoo verwijderen is Tattoo Bob (TB medical) het juiste adres!

De behandelingen vinden plaats in de behandelkamers van TB Medical de kliniek naast Tattoo Bob.

Klik hieronder om een online afspraak te maken of stuur een foto van uw tattoo voor een prijsindicatie!

UW UITERLIJK IS ONZE ZORG

Wij hanteren de scherpste prijs van Nederland inclusief gratis intake.

Artsen en GGD raden ernstig aan om tattoo verwijdering uit te laten voeren door een huidtherapeut/ huidspecialist. Daarom laten wij het verwijderen van uw tatoeage uitvoeren door een gediplomeerd huidtherapeute/ huidspecialiste met expertise in het weglaseren van  tatoeages.

Onze huidtherapeute heeft met een grote diversiteit aan lasers en IPL-apparatuur gewerkt. Bij Tattoo Bob medical kunt u dus met een gerust hart uw tattoo laten verwijderen. Een tattoo verwijderen of tattoo laseren worden bij Tattoo Bob medical gedaan door deskundige specialisten en ervaren huidtherapeuten. Naast het verwijderen van tatoeages, verwijderen wij ook permanente make-up.

TATTOO BOB..

 Het oudste en meest bekende adres op het gebied van tattoo verwijdering (sinds 1968).

Uitgevoerd door een gediplomeerd huidtherapeut/ huidspecialist.

De nieuwste lasers.

Speciaal coolingsysteem.

Gratis intakegesprek.

tattoo verwijderen

Prijsopgave/intakegesprek

Bent u benieuwd naar de kosten voor de tattoo verwijderen behandeling? Wilt u een intakegesprek en prijsopgave? Klik op onderstaande knop en stuur ons een bericht! U kunt dan ook een foto meesturen.

Tattoo weglaseren / tatoeage verwijderen

Heeft u een ongewenste tattoo, een gezette tatoeage waar u niet meer blij van wordt of bijvoorbeeld een wenkbrauw tattoo die u wilt laten verwijderen? Dan kunt u terecht bij onze medisch specialisten.

Bij Tattoo Bob medical gebruiken wij de pico plus laser , deze laser kan gebruikt worden voor alle huidtypen en kleuren. Tevens gebruiken wij ook nog andere top kwaliteit lasers van Quanta Systems die voorheen alleen werd gebruikt in universitaire ziekenhuizen en klinieken die gespecialiseerd zijn in tattoo verwijderen en tattoo weglaseren. Het verwijderen van tatoeages met dit apparaat gebeurt op een speciale manier. Tijdens het weglaseren werkt Tattoo Bob namelijk met een speciaal coolingsysteem om de gevoeligheid te verzachten. Hierdoor ervaart u tijdens de laserbehandeling minimale pijn. Deze speciale koeling zorgt er tevens voor dat er geen blaren ontstaan op het behandelde gebied en u geen branderig gevoel krijgt.

Tijdens een laserbehandeling worden er steeds kleine deeltjes van de inkt in de huid afgebroken en deze zullen op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd worden. Het aantal benodigde behandelingen hangt dus af wat voor tattoo u wilt laten verwijderen.

Bent u benieuwd naar de ervaringen omtrent tatoeage verwijdering? Bekijk dan hier de ervaringen van onze klanten! 

Onze behandeling

Cover up tattoo

Een tattoo weglaseren of tatoeages verwijderen is ook een optie om uw tatoeage middels een paar behandelingen lichter te maken. Een tatoeage vervaagt na een tijdje. Door gebruik te maken van deze manier van tattoo verwijderen is het mogelijk om uw bestaande tattoo te coveren. Hierdoor maakt u van uw oude tatoeage weer een nieuwe tatoeage.  

Wilt u uw tatoeage weglaseren? Kom gerust eens langs bij Tattoo Bob! Ook op een donkere huid is tattoo verwijdering een optie.

Tattoo laseren en de nabehandeling ervan

Na een tattoo verwijdering moet er goed voor de huid gezorgd worden. Om jeuk, zwelling, littekens of andere irritaties te voorkomen, krijgt u van ons goede nazorg en een formulier waarin u dit zelf kunt bijhouden.

tattoo verwijderen

WAT ZIJN DE KOSTEN OM EEN TATTOO TE VERWIJDEREN?

Bent u niet meer tevreden over uw tattoo en wilt u deze laten verwijderen? Tattoo Bob is gespecialiseerd in het weglaseren van tattoos.  Wilt u weten wat de kosten zijn? De kosten voor het verwijderen van een tatoeage begint al bij €40.

Het aantal behandelingen wat nodig is bij het verwijderen van een tattoo hangt af van de diepte van de tattoo. 

Een vrijblijvend intakegesprek is altijd gratis. Benieuwd naar de prijzen per behandeling of wil je een intake inplannen? Klik hieronder!


Kosten verwijderen tattoo

Klik hieronder om een online afspraak te maken of stuur een foto van uw tattoo voor een prijsindicatie!

Online afspraak             Contact              Stuur uw foto