Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

Tattoo verwijderen met de pico plus

Tattoo Bob medical is de specialist op het gebied van tattooverwijdering sinds 1968 en bekend van radio en Tv. De nr. 1 praktijk van NL voor het verwijderen van tatoeages. De nieuwste en beste laser (pico plus) voor tattoo verwijdering bij het bekendste en oudste adres van Nederland. De jarenlange kennis en kunde van het tatoeëren delen wij met onze huidtherapeuten/ huidspecialisten - deze combinatie is uniek in Nederland! Laat uw tattoo weglaseren door de professional. Tattoo Bob was de allereerste van Nederland op het gebied van Tattoo verwijdering (zie historie)

Waarom de drukst bezochte en beste praktijk van Nederland?

Onze Tattoo artiesten geven informatie aan onze huidtherapeuten/ huidspecialisten over de mogelijke inkt of naalden die er bij u gebruikt zijn. De huidtherapeut/ huidspecialist kan hierdoor veel gerichter te werk gaan. Wij beschikken daardoor over de meeste kennis op het gebied van tattoo verwijdering. Voor medisch verantwoord tattoo verwijderen is Tattoo Bob (TB medical) het juiste adres!

De behandelingen vinden plaats in de behandelkamers van TB Medical de kliniek naast Tattoo Bob.

Klik hieronder om een online afspraak te maken of stuur een foto van uw tattoo voor een prijsindicatie!

UW UITERLIJK IS ONZE ZORG

Wij hanteren de scherpste prijs van Nederland inclusief gratis intake.

Artsen en GGD raden ernstig aan om tattoo verwijdering uit te laten voeren door een huidtherapeut/ huidspecialist. Daarom laten wij het verwijderen van uw tatoeage uitvoeren door een gediplomeerd huidtherapeute/ huidspecialiste met expertise in het weglaseren van  tatoeages.

Onze huidtherapeute heeft met een grote diversiteit aan lasers en IPL-apparatuur gewerkt. Bij Tattoo Bob medical kunt u dus met een gerust hart uw tattoo laten verwijderen. Een tattoo verwijderen of tattoo laseren worden bij Tattoo Bob medical gedaan door deskundige specialisten en ervaren huidtherapeuten. Naast het verwijderen van tatoeages, verwijderen wij ook permanente make-up.

TATTOO BOB..

 Het oudste en meest bekende adres op het gebied van tattoo verwijdering (sinds 1968).

Uitgevoerd door een gediplomeerd huidtherapeut/ huidspecialist.

De nieuwste lasers.

Speciaal coolingsysteem.

Gratis intakegesprek.

tattoo verwijderen

Prijsopgave/intakegesprek

Bent u benieuwd naar de kosten voor de tattoo verwijderen behandeling? Wilt u een intakegesprek en prijsopgave? Klik op onderstaande knop en stuur ons een bericht! U kunt dan ook een foto meesturen.

Tattoo weglaseren / tatoeage verwijderen

Heeft u een ongewenste tattoo, een gezette tatoeage waar u niet meer blij van wordt of bijvoorbeeld een wenkbrauw tattoo die u wilt laten verwijderen? Dan kunt u terecht bij onze medisch specialisten.

Bij Tattoo Bob medical gebruiken wij de pico plus laser , deze laser kan gebruikt worden voor alle huidtypen en kleuren. Tevens gebruiken wij ook nog andere top kwaliteit lasers van Quanta Systems die voorheen alleen werd gebruikt in universitaire ziekenhuizen en klinieken die gespecialiseerd zijn in tattoo verwijderen en tattoo weglaseren. Het verwijderen van tatoeages met dit apparaat gebeurt op een speciale manier. Tijdens het weglaseren werkt Tattoo Bob namelijk met een speciaal coolingsysteem om de gevoeligheid te verzachten. Hierdoor ervaart u tijdens de laserbehandeling minimale pijn. Deze speciale koeling zorgt er tevens voor dat er geen blaren ontstaan op het behandelde gebied en u geen branderig gevoel krijgt.

Tijdens een laserbehandeling worden er steeds kleine deeltjes van de inkt in de huid afgebroken en deze zullen op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd worden. Het aantal benodigde behandelingen hangt dus af wat voor tattoo u wilt laten verwijderen.

Bent u benieuwd naar de ervaringen omtrent tatoeage verwijdering? Bekijk dan hier de ervaringen van onze klanten! 

Onze behandeling

Cover up tattoo

Een tattoo weglaseren of tatoeages verwijderen is ook een optie om uw tatoeage middels een paar behandelingen lichter te maken. Een tatoeage vervaagt na een tijdje. Door gebruik te maken van deze manier van tattoo verwijderen is het mogelijk om uw bestaande tattoo te coveren. Hierdoor maakt u van uw oude tatoeage weer een nieuwe tatoeage.  

Wilt u uw tatoeage weglaseren? Kom gerust eens langs bij Tattoo Bob! Ook op een donkere huid is tattoo verwijdering een optie.

Tattoo laseren en de nabehandeling ervan

Na een tattoo verwijdering moet er goed voor de huid gezorgd worden. Om jeuk, zwelling, littekens of andere irritaties te voorkomen, krijgt u van ons goede nazorg en een formulier waarin u dit zelf kunt bijhouden.

tattoo verwijderen

WAT ZIJN DE KOSTEN OM EEN TATTOO TE VERWIJDEREN?

Bent u niet meer tevreden over uw tattoo en wilt u deze laten verwijderen? Tattoo Bob is gespecialiseerd in het weglaseren van tattoos.  Wilt u weten wat de kosten zijn? De kosten voor het verwijderen van een tatoeage begint al bij €40.

Het aantal behandelingen wat nodig is bij het verwijderen van een tattoo hangt af van de diepte van de tattoo. 

Een vrijblijvend intakegesprek is altijd gratis. Benieuwd naar de prijzen per behandeling of wil je een intake inplannen? Klik hieronder!


Kosten verwijderen tattoo

Oplossingen voor Tatoeagespijt

 1. Tatoeageverwijdering:

  • Laserverwijdering: Dit is de meest gebruikte methode en maakt gebruik van geconcentreerde lichtstralen om de inktdeeltjes af te breken. Deze worden vervolgens door het lichaam afgevoerd. Meerdere sessies zijn meestal nodig en het proces kan pijnlijk zijn.
  • Chirurgische verwijdering: Voor kleine tatoeages kan de huid met de tatoeage worden weggesneden. Dit laat een litteken achter en wordt meestal gebruikt voor zeer kleine tatoeages.
  • Dermabrasie: Hierbij wordt de huid 'geschuurd' om de bovenste lagen, inclusief de inkt, te verwijderen. Dit kan pijnlijk zijn en leidt vaak tot een langere genezingstijd en mogelijke littekens.
  • Chemische Peels: Chemische oplossingen worden gebruikt om de bovenste lagen van de huid te verwijderen, waardoor de inkt verdwijnt. Deze methode is minder gebruikelijk en kan leiden tot huidirritaties en littekens.
 2. Cover-Up tatoeages:

  • Een ervaren tatoeëerder kan een nieuwe tatoeage ontwerpen die de oude tatoeage bedekt. Dit is een goede optie als je nog steeds openstaat voor tatoeages maar de oude wilt verbergen.
 3. Aanpassen of verbeteren:

  • Soms kan een bestaande tatoeage worden aangepast of verbeterd door een getalenteerde tatoeëerder om deze meer in lijn te brengen met je huidige voorkeuren.

Overwegingen bij Tatoeageverwijdering

 1. Realistische verwachtingen:

  • Niet alle tatoeages kunnen volledig worden verwijderd en sommige kleuren zijn moeilijker te verwijderen dan andere (bijvoorbeeld groen en blauw). Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben over de resultaten.
 2. Kosten:

  • De kosten voor tatoeageverwijdering kunnen verschillen vooral omdat meerdere sessies vaak nodig zijn.
 3. Pijn en herstel:

  • De mate van pijn varieert per persoon en per verwijderingsmethode. Laserverwijdering wordt vaak omschreven als pijnlijk, maar de pijn is tijdelijk en kort.
 4. Nazorg:

  • Het volgen van de nazorginstructies van de specialist is cruciaal om complicaties te minimaliseren en een goed herstel te bevorderen.

Emotionele Aspecten

Spijt van een tatoeage kan emotioneel belastend zijn. Het is belangrijk om te begrijpen dat veel mensen door deze ervaring gaan en dat er oplossingen beschikbaar zijn. Praat met een professional om de beste aanpak te vinden en je door het proces te begeleiden.

Conclusie

Spijt van een tatoeage is een veelvoorkomend gevoel, maar gelukkig zijn er verschillende opties beschikbaar om deze spijt aan te pakken. Door goed geïnformeerd te zijn en samen te werken met ervaren professionals van TB Medical, kun je de beste oplossing vinden die past bij jouw situatie en behoeften. Of je nu kiest voor verwijdering, een cover-up, of aanpassing, het is belangrijk om geduldig te zijn en realistische verwachtingen te hebben over de resultaten.

Klik hieronder om een online afspraak te maken of stuur een foto van uw tattoo voor een prijsindicatie!

Online afspraak             Contact              Stuur uw foto