Tattoo Bob klant tevredenheid Tattoo Bob klant tevredenheid

Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

Tattoo verwijderen

Tattoo Bob is de specialist op het gebied van tattooverwijdering sinds 1968 en bekend van radio en Tv.

Wij hanteren de scherpste prijs van Nederland inclusief gratis intake!

Artsen en GGD raden ernstig aan om tattoo verwijdering uit te laten voeren door een huidtherapeut. Daarom laten wij het verwijderen van jouw tatoeage uitvoeren door een gediplomeerd huidtherapeute met expertise in het weglaseren van jouw tatoeage.

Onze huidtherapeute heeft met een grote diversiteit aan lasers en IPL-apparatuur gewerkt. Bij Tattoo Bob kan je dus met een gerust hart je tattoo laten verwijderen.

Binnenkort een nieuwe wet

De overheid is bezig om het vak van "tattoo verwijderen" in de toekomst enkel te laten uitvoeren door artsen & huidtherapeuten. Helaas is het tot op heden het geval dat iedereen zich expert of specialist mag noemen. Er worden in salons veel goedekope lasers uit het verre oosten gebruikt, deze kunnen soms meer schade toebrengen dan echt de Tattoo te laten verdwijnen.

Wilt u weten of u in goede handen bent? Vraag altijd of uw behandelaar een huidtherapeut is. 

 Het oudste en meest bekende adres op het gebied van tattoo verwijdering (sinds 1968).

Uitgevoerd door een gediplomeerd huidtherapeut.

De nieuwste lasers.

Speciaal coolingsysteem.

Gratis intakegesprek.

Wij werken met de nieuwste laser

Wij werken met een topkwaliteit laser, welke voorheen alleen gebruikt werd in Universitaire ziekenhuizen en klinieken die volledig gespecialiseerd zijn in o.a. tatoeage verwijderen. Om de gevoeligheid tijdens het weglaseren te verzachten werkt Tattoo Bob met een speciaal coolingsysteem tijdens het tattoo verwijderen. Door gebruik te maken van dit coolingsysteem tijdens de laserbehandeling ervaar je minimale pijn tijdens het tattoo weglaseren. Ben je benieuwd naar de ervaringen omtrent tatoeage verwijdering? Bekijk dan hier de ervaringen van onze klanten! 

Onze behandeling

Cover up tattoo

Een tattoo weglaseren is ook een optie om je tatoeage middels een paar behandelingen lichter te maken. Door gebruik te maken van deze manier van tattoo verwijderen is het mogelijk om je bestaande tattoo te coveren. Hierdoor maak je van je oude tatoeage weer een nieuwe tatoeage.  

Wil je je tatoeage weglaseren? Kom gerust eens langs bij Tattoo Bob!

tattoo verwijderen

Wat zijn de kosten om een tattoo te verwijderen?

Bent u niet meer tevreden over uw tattoo en wilt u deze laten verwijderen? Tattoo Bob is gespecialiseerd in het weglaseren van tattoos. Wilt u weten wat de kosten zijn? De kosten voor het verwijderen van een tattoo beginnen al bij €25,-.

Het intakegesprek is altijd gratis. Benieuwd naar de prijzen per behandeling of wil je een intake inplannen? Klik hieronder!

Kosten verwijderen tattoo


Kom langs voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek

Mail ons  Bel ons