Tattoo Bob klant tevredenheid Tattoo Bob klant tevredenheid

Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing en tattoo zonder afspraak
Laser, PMU & MHP op afspraak

Tattoo verwijderen

Het verwijderen van een tattoo is met de huidige lasertechnologie goed mogelijk. Helaas zijn er mensen die om een bepaalde reden spijt hebben van het laten zetten van een tatoeage. Deze tatoeages zijn bijvoorbeeld in een opwelling geplaatst, niet meer zo mooi als vroeger of bevatten namen die niet meer aan de orde zijn. Voor deze mensen is het bij Tattoo Bob Rotterdam met de huidige lasertechnologie mogelijk tatoeages te verwijderen zonder dat hierbij littekens ontstaan.

Tattoo verwijderen: Weglaseren

Een tattoo weglaseren is ook een optie om je tatoeage middels een paar behandelingen lichter te maken. Door gebruik te maken van deze manier van tattoo verwijderen is het mogelijk om je bestaande tattoo te coveren. Hierdoor maak je van je oude tatoeage weer een nieuwe tatoeage.  

Wil je je tatoeage weglaseren? Kom gerust eens langs bij Tattoo Bob! Benieuwd naar de kosten voor tattoo verwijdering?

tattoo verwijderen

Tatoeage verwijderen door een huidtherapeute 

Tattoo Bob is een van de weinige tattoo shops in Nederland waar het mogelijk is om tatoeages en permanente make-up verwijderen. Hiervoor maakt Tattoo Bob gebruik van een topkwaliteit laser, welke voorheen alleen gebruikt werd in Universitaire ziekenhuizen en klinieken die volledig gespecialiseerd zijn in o.a. tatoeage verwijderen. Om de gevoeligheid tijdens het weglaseren te verzachten werkt Tattoo Bob met een speciaal coolingsysteem tijdens het tattoo verwijderen. Door gebruik te maken van dit coolingsysteem tijdens de laserbehandeling ervaar je minimale pijn tijdens het tattoo weglaseren. Ben je benieuwd naar de ervaringen omtrent tatoeage verwijdering? Bekijk dan hier de ervaringen van onze klanten!

Het verwijderen van jouw tatoeage wordt uitgevoerd door een gediplomeerd huidtherapeute met expertise in weglaseren van uw tatoeage. Onze huidtherapeute heeft met een grote diversiteit aan lasers en IPL-apparatuur gewerkt. Bij Tattoo Bob kan je dus met een gerust hart je tattoo laten verwijderen. Bekijk hier video’s over de lasertechnologie en het verwijderen van tatoeages m.b.v. het Quanta Q plus C lasersysteem.

Lees meer over onze huidtherapeut

Voorbeelden verwijderde tatoeages bij Tattoo Bob

Het boek 'Tatoeage'

Tattoo Bob heeft dus al jarenlange ervaringen op gebied van tatoeage verwijdering, en eigenlijk heeft Tattoo Bob dus het verwijderen van tatoeages zonder littekens uitgevonden. Ook voor het boek dat Professor Stolz samen met meneer van der Stek en Dr. V.D. Vuzevski heeft geschreven is Tattoo Bob van belangrijke waarde geweest. Het boek geeft voornamelijk een kijk aan de dermatologische kant van een tatoeage, zowel voor het aanbrengen van een tatoeage maar ook voor het verwijderen van een tatoeage. Tattoo Bob heeft ervoor gezorgd dat de schrijvers van dit boek het tatoeëerbedrijf op de gevoelige plaats hebben kunnen vastleggen en hierover hebben kunnen schrijven in dit boek.