Tattoo Bob klant tevredenheid Tattoo Bob klant tevredenheid

Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing en tattoo zonder afspraak
Laser, PMU & MHP op afspraak

Tattoo verwijderen

Het verwijderen van een tattoo is met de huidige lasertechnologie goed mogelijk. Helaas zijn er mensen die om een bepaalde reden spijt hebben van het laten zetten van een tatoeage. Deze tatoeages zijn bijvoorbeeld in een opwelling geplaatst, niet meer zo mooi als vroeger of bevatten namen die niet meer aan de orde zijn. Voor deze mensen is het bij Tattoo Bob Rotterdam met de huidige lasertechnologie mogelijk tatoeages te verwijderen zonder dat hierbij littekens ontstaan.

Tattoo verwijderen: Weglaseren

Een tattoo weglaseren is ook een optie om je tatoeage middels een paar behandelingen lichter te maken. Door gebruik te maken van deze manier van tattoo verwijderen is het mogelijk om je bestaande tattoo te coveren. Hierdoor maak je van je oude tatoeage weer een nieuwe tatoeage.  

Wil je je tatoeage weglaseren? Kom gerust eens langs bij Tattoo Bob! Benieuwd naar de kosten voor tattoo verwijdering?

tattoo verwijderen

Tatoeage verwijderen door een huidtherapeute 

Tattoo Bob is een van de weinige tattoo shops in Nederland waar het mogelijk is om tatoeages en permanente make-up verwijderen. Hiervoor maakt Tattoo Bob gebruik van een topkwaliteit laser, welke voorheen alleen gebruikt werd in Universitaire ziekenhuizen en klinieken die volledig gespecialiseerd zijn in o.a. tatoeage verwijderen. Om de gevoeligheid tijdens het weglaseren te verzachten werkt Tattoo Bob met een speciaal coolingsysteem tijdens het tattoo verwijderen. Door gebruik te maken van dit coolingsysteem tijdens de laserbehandeling ervaar je minimale pijn tijdens het tattoo weglaseren. Ben je benieuwd naar de ervaringen omtrent tatoeage verwijdering? Bekijk dan hier de ervaringen van onze klanten!

Het verwijderen van jouw tatoeage wordt uitgevoerd door een gediplomeerd huidtherapeute met expertise in weglaseren van uw tatoeage. Onze huidtherapeute heeft met een grote diversiteit aan lasers en IPL-apparatuur gewerkt. Bij Tattoo Bob kan je dus met een gerust hart je tattoo laten verwijderen. Bekijk hier video’s over de lasertechnologie en het verwijderen van tatoeages m.b.v. het Quanta Q plus C lasersysteem.

Tattoo laseren bij Tattoo Bob, door een gediplomeerd huidtherapeute, de beste keus voor jou! 

Voorbeelden verwijderde tatoeages bij Tattoo Bob

Tattoo weglaseren in Rotterdam, de beste behandeling door specialisten

Tijdens je tattoo laserbehandeling wordt er door de laser een lichtbundel gericht op je tatoeage. Deze lichtbundel wordt geabsorbeerd door de inkt van je tattoo in de huidlaag. Door de energie van de laser valt de inkt in kleine deeltjes uiteen en wordt het door het lichaam afgevoerd als afvalstof. Tijdens het weglaseren van een tattoo wordt de huid gekoeld om het omliggend weefsel te beschermen.

Direct na de tattoo verwijdering kan de huid wat rood kleuren en gezwollen zijn. Er kunnen één tot enkele dagen na de laserbehandeling korstjes en blaren ontstaan wat zich na een aantal dagen zelf zal herstellen. Tattoo Bob bied je de unieke combinatie van een topkwaliteit laser, ruime kennis omtrent tatoeëren, een gediplomeerd huidtherapeute EN de service die je altijd al van ons gewend bent.

Dus wacht niet langer en kom langs bij Tattoo Bob Rotterdam en laat je tatoeage verwijderen door ons team van specialisten.

Jarenlange ervaring tatoeage weglaseren

Tattoo Bob is als één van de eerste tattoo artiesten jaren geleden al begonnen met tattoo verwijdering, zonder hierbij een litteken achter te laten. Tattoo Bob heeft onder medische begeleiding van een arts een vloeistof uitgevonden waarmee tattoo verwijderen werkelijkheid werd. Tot die tijd werden tatoeages alleen verwijderd in een Academisch ziekenhuis. Deze manier van tatoeage verwijderen in het Academisch ziekenhuid had meer weg van een huidtransplantatie waarbij na de behandeling een litteken kon overblijven. 
Tattoo Bob heeft toen na jarenlang onderzoek een vloeistof samengesteld die tussen de opperhuid en lederhuid kon worden aangebracht waardoor de tatoeage als het ware een keiharde korst werd en binnen afzienbare tijd van de huid af zou vallen. Na deze uitvinding van Tattoo Bob waren er over de hele wereld diverse geïnteresseerden voor deze nieuwe methode voor tatoeage verwijdering.

tattoo weglaseren

Het boek 'Tatoeage'

Tattoo Bob heeft dus al jarenlange ervaringen op gebied van tatoeage verwijdering, en eigenlijk heeft Tattoo Bob dus het verwijderen van tatoeages zonder littekens uitgevonden. Ook voor het boek dat Professor Stolz samen met meneer van der Stek en Dr. V.D. Vuzevski heeft geschreven is Tattoo Bob van belangrijke waarde geweest. Het boek geeft voornamelijk een kijk aan de dermatologische kant van een tatoeage, zowel voor het aanbrengen van een tatoeage maar ook voor het verwijderen van een tatoeage. Tattoo Bob heeft ervoor gezorgd dat de schrijvers van dit boek het tatoeëerbedrijf op de gevoelige plaats hebben kunnen vastleggen en hierover hebben kunnen schrijven in dit boek.