Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

wenkbrauwen tatoeëren | PMU

Permanente make-up (PMU) geeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden. Waaronder ook de mogelijkheid voor permanente wenkbrauwen, ofwel getatoeëerde wenkbrauwen. Wenkbrauwen zijn misschien wel de belangrijkste elementen in het gezicht en hebben veel invloed op hoe u er uitziet. Mede hierom is het hebben van mooie wenkbrauwen voor veel mensen tegenwoordig een ‘must’. Daarom is wenkbrauwen tatoeëren ontzettend populair geworden!  Wanneer u kiest voor een PMU-behandeling bij Tattoo Bob medical, dan wordt u in een aparte ruimte van TB medical in volledige privacy geholpen. TB Medical is de medische en cosmetische afdeling van Tattoo Bob.

Bent u niet tevreden over uw wenkbrauwen en wilt u ook graag mooie wenkbrauwen? Dan is permanente make-up echt iets voor u!

Tattoo Bob medical is sinds 1968 een waar begrip èn tevens bekend van radio & tv. Wij zijn ook het enige adres in Nederland waar je de permanente make- up blijvend kunt laten tatoeëren. Ook kunt u vervaagde permanente make-up zoals: wenkbrauwen, eyelines of lips opnieuw én definitief laten plaatsen. Daarnaast kunt u kiezen voor de zeer realistische hairstroke methode. Door onze jarenlange ervaring en het gebruik van een andere techniek, is dit voor onze gespecialiseerde tattoo-artiest een dagelijkse bezigheid. Hierdoor zal de PMU niet vervagen. Benieuwd naar de kosten?

Online afspraak             Contact    

Wenkbrauwen tatoeëren | PMU

Wenkbrauwen tatoeëren

Door de jaren heen hebben wenkbrauwen verschillende transformaties doorgaan. Zo moesten wenkbrauwen in de jaren ‘60 zo smal mogelijk zijn, terwijl ze in de jaren ’80 juist weer zo vol mogelijk moesten zijn.

Wenkbrauwen tatoeëren is dè perfecte methode voor iedereen die van nature geen mooie wenkbrauwen heeft. Heeft u last van dunne wenkbrauwen, een onregelmatige groei van de wenkbrauwharen of heeft u helemaal geen wenkbrauwen? Dan zijn getatoeëerde wenkbrauwen de perfecte oplossing.

Wat zijn PMU wenkbrauwen?

Bij permanente make-up wenkbrauwen wordt er in de lederhuid pigment ingebracht. Onderstaand ziet u een overzicht van verschillende permanente wenkbrauwen bij Tattoo Bob medical. Ongeveer 80% van deze foto’s bevatten opknapwerk van mislukte permanente make-up, waarbij met name de vorm van wenkbrauwen niet klopte. In enkele gevallen blijft u altijd afhankelijk van de eerst geplaatste permanente wenkbrauwen. Maar bij Tattoo Bob medical doen wij er natuurlijk alles aan om de vorm van de wenkbrauwen zo goed mogelijk te herstellen. 

Waarom Tattoo Bob medical?

Tattoo Bob Rotterdam is de eerste tattoo shop in Nederland die PMU introduceerde. Daarnaast zijn wij ook één van de weinigen die met een revolutionaire techniek werken, waarbij de permanente make-up ook écht permanent is. Voordat onze tattoo-artiest begint met het tatoeëren van uw wenkbrauwen, ontvangt u van ons alle benodigde informatie. Vervolgens worden al uw vragen beantwoord en kunt u uw wensen aangeven. Naast de kleur en vorm van de permanente wenkbrauwen, kunt u bij Tattoo Bob medical uit 2 verschillende technieken kiezen, namelijk:

Lees ook: "Ellen met alopecia blij met make-over!"

Hairstroke techniek/ 3D techniek

Wenkbrauwen die zijn behandeld met de hairstroke techniek, staan ook wel bekend als hairstroke wenkbrauwen. Deze techniek wordt aangeraden bij mensen met dunne wenkbrauwen, wenkbrauwen met een onregelmatige haargroei of bij asymmetrische wenkbrauwen. De oorzaak hiervoor kan door verschillende redenen zijn, zoals het teveel of onkundig epileren van de wenkbrauwen. Maar ook haarverlies ten gevolge van alopecia kan een reden zijn waarom u kiest voor PMU wenkbrauwen.

Bij hairstroke wenkbrauwen worden er - in de vorm van fijne streepjes - realistische wenkbrauwhaartjes getatoeëerd. Deze streepjes worden in de haargroeirichting èn kleur van de natuurlijke wenkbrauwen getatoeëerd. Ook voor mensen met een litteken in de wenkbrauwen, slecht geplaatste permanente make-up of mensen met een niet-esthetische vorm, is de hairstroke techniek dè perfecte oplossing om weer volop te genieten van mooie wenkbrauwen.

Hairstroke wenkbrauwen zijn niet van echte wenkbrauwen te onderscheiden. Echter schrikt men vaak van foto’s op het internet. Deze foto’s zijn in de meeste gevallen direct na de behandeling gemaakt. Hierdoor zie je dat de streepjes nog erg scherp zijn. Gedurende het genezingsproces neemt deze scherpte af. Vaak is er nog een 2e behandeling nodig om alle puntjes op de ‘i’ te zetten.
Schaduw techniek

Met de schaduw techniek wordt de ondergrond van de wenkbrauwen volledig ingekleurd met een pigmentkleur naar wens. Deze kleur is vaak donkerder dan de kleur van de natuurlijke wenkbrauw. De schaduw techniek is het beste te vergelijken met wenkbrauwen die met een potlood zijn ingekleurd. Na de genezing zal de kleur van de wenkbrauw tattoo een stuk lichter zijn. Daarom volgt na ongeveer 6 weken nog een perfectie-behandeling.

Tattoo Bob medical of de schoonheidsspecialist:
wat is het verschil?

Velen vragen zich altijd af wat het verschil is tussen permanente make-up en het tatoeëren van make-up. Wanneer een schoonheidsspecialist of een tattoo artiest gebruik maakt van een machine of pigmenteerpen, kun je dit eigenlijk al tatoeëren noemen. Het tatoeëren van make-up is dus permanente make-up. Het verschil zit hem vooral in de ervaring. Zo weten onze creatieve artiesten van uw wenkbrauwen een ware beleving te maken.

Lees meer over de verschillen


Maak eens kennis met...

Maak eens kennis met een van onze eigen pigmentatie specialisten: Gerda! Gerda heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in permanente make up, dus getatoeëerde wenkbrauwen kennen inmiddels geen geheimen meer voor haar.

Welke kleur voor de wenkbrauw?

Bij Tattoo Bob medical vinden we het belangrijk dat u zelf aangeeft welke kleur u wilt voor de wenkbrauw tattoo. Onze permanente make-up afdeling zal samen met u én uw wensen kijken naar wat de beste kleur voor uw wenkbrauw tattoo is.

Tattoo Bob medical heeft door de jaren heen verschillende kleuren ontdekt. Kleuren die niet alleen mooi blijven zitten, maar die ook écht voor altijd zijn. Wij werken het liefst terughoudend met kleuren. Dat wil zeggen dat we de wenkbrauwen nooit te donker maken bij de eerste PMU behandeling. Het is beter om de kleur stap voor stap op te bouwen. Dit houdt in dat de kleur altijd donkerder of breder gemaakt kan worden, in een volgende behandeling. Een kleur die te donker is, kan u hard doen laten overkomen. Dit is natuurlijk iets wat wij graag willen voorkomen.

zwarte wenkbrauwen tatoeëren | PMU

Zwarte wenkbrauwen

Bij zwarte wenkbrauwen tatoeëren dient u er rekening mee te houden dat de wenkbrauwen i.c.m. UV-straling (zonlicht) kunnen veranderen in een blauwe kleur. Bij mensen met een donkere huid, matcht zwarte permanente make-up het beste. Bij een blanke huid heb je met zwarte wenkbrauwen het risico op pigment verandering en kan het tevens botsen met de oogmake-up. Ook maakt een zwarte wenkbrauw tattoo het gezicht kleiner.

Daarom adviseren wij bij Tattoo Bob medical voor een wenkbrauw tattoo op een blanke of getinte huid altijd een bruine kleur.

zwarte wenkbrauwen tatoeëren | PMU

PMU is voor jong en oud

Wist u dat door juist gezette permanente make-up wenkbrauwen, u er jaren jonger uit kunt zien?! Bij Tattoo Bob medical hebben we al diverse klanten van boven de "70 jaar" mogen behandelen. Verschillend in het laten plaatsen van bijvoorbeeld: permanente eyeliner, permanente lipliner of permanente wenkbrauwen, zagen deze klanten er na de behandelingen vele jaren jonger uit.

U krijgt het beste resultaat door de wenkbrauwen in een boogje te laten lopen. In de loop der jaren gaat helaas in veel gevallen de zwaartekracht werken, waardoor de huid en de ogen kunnen gaan hangen. Door de wenkbrauwen in een boogje te tatoeëren blijven deze altijd ‘omhoog’ staan, waardoor er een liftend effect ontstaat.

Welk model wenkbrauw

Al jaren tekenen mensen hun wenkbrauwen zelf. Echter kijken we graag samen met u welk model wenkbrauw het beste bij uw gezichtscontouren past. Hierbij kijken we – voordat we overgaan tot het plaatsen van permanente make-up - altijd naar de vorm van het hoofd én de bolling van de oogkassen. Ook is het heel erg belangrijk om te weten waar en hoe de natuurlijke wenkbrauwharen lopen.

wenkbrauwen tatoeëren | permanente make-up

Wenkbrauwen tatoeëren | PMU | Tattoo Bob

Epileren: te veel is nooit goed

Een veel voorkomend probleem van klanten is: dat zij vroeger door te epileren té veel haartjes uit de wenkbrauwen hebben getrokken en deze haartjes daardoor niet meer terugkomen. Verwijder daarom tijdens het epileren van de wenkbrauwen nooit de bovenste haartjes. De permanente hairstroke methode van Tattoo Bob medical zorgt ervoor dat u altijd mooie wenkbrauwharen heeft. Hierdoor hoeft u alleen buiten het gebied van de wenkbrauw tattoo te epileren.

Wenkbrauwen tatoeëren | PMU | Tattoo Bob

Permanente make-up wenkbrauw mislukt?

Wij hebben veel verschillende klanten voorbij zien komen die niet tevreden zijn met hun getatoeëerde wenkbrauwen. Naast onze jarenlange ervaring op het gebied van tatoeëren én het plaatsen van PMU, hebben onze tattoo-artiesten ook uitgebreide kennis over de huid. Hierdoor bent u verzekerd van professioneel geplaatste permanente wenkbrauwen, die ook écht voor altijd zijn. Helaas is dit dus niet bij iedereen het geval.

De meest voorkomende klachten bij permanente make-up wenkbrauwen die niet bij Tattoo Bob medical zijn geplaatst zijn:

  • De wenkbrauw tattoo is vervaagd;
  • De wenkbrauw tattoo dient eindeloos bijgekleurd te worden;
  • De wenkbrauw tattoo is oranje of grijs van kleur geworden.

In veel gevallen kunt u ook bij Tattoo Bob medical terecht voor het opnieuw plaatsen/ corrigeren van de permanente wenkbrauwen. Om u een goed advies te geven over de juiste behandelmethode, vragen wij u om een foto van het gezicht én de getatoeëerde wenkbrauwen te mailen naar: info@tattoobob.nl. Wij zullen u dan zo snel mogelijk laten weten wat de mogelijkheden voor u zijn.

Wij adviseren u om de wenkbrauwen - na het tatoeëren - altijd in te smeren met een SPF (Sun Protection Factor). Door dagelijks uw wenkbrauwen in te smeren met een SPF, beschermt u de kleur van uw wenkbrauw tattoo.

Nabehandeling

Graag wijzen wij u erop dat het kan voorkomen dat uw eerste permanente make-up behandeling nóg niet optimaal blijft zitten en licht vervaagd. Hierdoor zou u eventueel 1-2 keer terug moeten komen voor een gratis nabehandeling. Zo zorgen wij ervoor dat u voor altijd plezier heeft van uw niet-vervagende permanente make-up. Dit is natuurlijk niet bij iedereen noodzakelijk, maar het kan wel voorkomen. Daarnaast is de nazorg van uw permanente make-up wenkbrauw erg belangrijk. Bekijk daarom ook onze pagina voor meer informatie over nazorg PMU.

Bekijk ook onze prijzen voor het plaatsen van permanente make-up. Alle aangegeven prijzen zijn inclusief nabehandelingen.

Onze prijzen

wenkbrauwen tatoeëren | PMU | Tattoo Bob

TB Medical

TB Medical is de medische en cosmetische afdeling van Tattoo Bob.