Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing en tattoo zonder afspraak
Laser, PMU & MHP op afspraak

WENKBRAUWEN TATOEËREN

Permanente make-up (PMU) geeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden, waaronder permanente wenkbrauwen ofwel getatoeërde wenkbrauwen. Wenkbrauwen zijn misschien wel de belangrijkste elementen in het gezicht en hebben veel invloed op hoe u er uitziet. Mede hierom is het hebben van mooie wenkbrauwen voor veel mensen tegenwoordig een ‘must’. Bent u niet tevreden over uw wenkbrauwen en wilt u ook graag mooie wenkbrauwen? Dan is permanente make-up echt iets voor u!

Het enige adres in Nederland waar je de permanente make- up blijvend kunt laten tatoeëren. Ook kunt u vervaagde permanente make-up zoals wenkbrauwen, eyelines of lips opnieuw en definitief laten plaatsen. U kunt ook kiezen voor de zeer realistische hairstroke methode. Tattoo Bob Rotterdam is de eerste tattoo shop in Nederland die PMU introduceerde 
en is een begrip sinds 1968 en tevens bekend van radio & t.v. Door de jarenlange ervaring en het gebruik van een andere techniek is dit voor onze gespecialiseerde tattoo-artiest een dagelijkse bezigheid en zal de PMU niet vervagen.

Of wilt u mischien toch eyelines ? 

All images appearing in the Tattoo Bob web site are the exclusive property of Tattoo Bob  and are protected under the Dutch and International Copyright laws. The images/text may not be reproduced, copied, transmitted or manipulated.

Alle foto's/tekst op deze website zijn gemaakt door Tattoo Bob. De foto's zijn daardoor auteursrechtelijk beschermd.
Het kopiëren, openbaarmaken of verspreiden van deze foto's, voor welk doel en op welke wijze dan ook,  is daarom niet toegestaan.

permanente wenkbrauwen tatoeëren | PMU wenkbrauwen