Tattoo Bob klant tevredenheid Tattoo Bob klant tevredenheid

Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing en tattoo zonder afspraak
Laser, PMU & MHP op afspraak

WENKBRAUWEN TATOEËREN

Permanente make-up (PMU) geeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden, waaronder permanente wenkbrauwen ofwel getatoeërde wenkbrauwen. Wenkbrauwen zijn misschien wel de belangrijkste elementen in het gezicht en hebben veel invloed op hoe u er uitziet. Mede hierom is het hebben van mooie wenkbrauwen voor veel mensen tegenwoordig een ‘must’. Bent u niet tevreden over uw wenkbrauwen en wilt u ook graag mooie wenkbrauwen? Dan is permanente make-up echt iets voor u!

Het enige adres in Nederland waar je de permanente make- up blijvend kunt laten tatoeëren. Ook kunt u vervaagde permanente make-up zoals wenkbrauwen, eyelines of lips opnieuw en definitief laten plaatsen. U kunt ook kiezen voor de zeer realistische hairstroke methode. Tattoo Bob Rotterdam is de eerste tattoo shop in Nederland die PMU introduceerde 
en is een begrip sinds 1968 en tevens bekend van radio & t.v. Door de jarenlange ervaring en het gebruik van een andere techniek is dit voor onze gespecialiseerde tattoo-artiest een dagelijkse bezigheid en zal de PMU niet vervagen.

Of wilt u mischien toch eyelines ? 

All images appearing in the Tattoo Bob web site are the exclusive property of Tattoo Bob  and are protected under the Dutch and International Copyright laws. The images/text may not be reproduced, copied, transmitted or manipulated.

Alle foto's/tekst op deze website zijn gemaakt door Tattoo Bob. De foto's zijn daardoor auteursrechtelijk beschermd.
Het kopiëren, openbaarmaken of verspreiden van deze foto's, voor welk doel en op welke wijze dan ook,  is daarom niet toegestaan.

PERMANENTE MAKE-UP | WENKBRAUWEN

Hieronder vindt u een foto overzicht van verschillende permanente wenkbrauwen, 80% van deze foto’s bevatten opknapwerk van mislukte permanente make-up waarbij met name de vorm van wenkbrauwen niet klopte. In enkele gevallen blijft u altijd afhankelijk van de eerst geplaatste permanente wenkbrauwen, maar wij doen bij Tattoo Bob ons uiterste best om de vorm van de wenkbrauwen zo goed mogelijk te herstellen.

permanente wenkbrauwen tatoeëren | PMU wenkbrauwen

WENKBRAUWEN TATOEËREN

Wenkbrauwen hebben door de jaren heen verschillende transformaties doorgaan. Zo moesten wenkbrauwen in de jaren ‘60 zo smal mogelijk zijn, terwijl wenkbrauwen in de jaren ’80 juist weer zo vol mogelijk moesten zijn.

Wenkbrauwen tatoeëren is de oplossing voor iedereen die van nature geen mooie wenkbrauwen heeft. Heeft u last van dunne wenkbrauwen, een onregelmatige groei van de wenkbrauwharen of helemaal geen wenkbrauwen? Dan zijn getatoeëerde wenkbrauwen de oplossing. 

Tattoo Bob heeft als eerste tattoo shop in Nederland permanente make-up geïntroduceerd en werkt als één van de weinigen met een revolutionaire techniek waarbij permanente make-up ook echt permanent is. Voordat de tattoo-artiest begint met de wenkbrauwen tatoeëren wordt u eerst altijd voorzien van alle benodigde informatie. Vervolgns kunt u uw wensen aangeven en worden al uw vragen beantwoord. Naast de kleur en de vorm van de permanente wenkbrauwen kunt u bij Tattoo Bob kiezen uit 2 verschillende technieken:

  • Hairstroke techniek / 3D  Techniek
  • Schaduwtechniek

"Kale Ellen met Alopecia blij met make-over!"

HAIRSTROKE TECHNIEK / 3D TECHNIEK

Wenkbrauwen m.b.v. van de hairstroke techniek zijn ook wel bekend als Hairstroke wenkbrauwen. Hairstroke wenkbrauwen worden aangeraden bij dunne wenkbrauwen, wenkbrauwen met een onregelmatige haargroei of bij asymmetrische wenkbrauwen. De oorzaak hiervoor kan verschillende redenen hebben zoals het teveel of onkundig epileren van de wenkbrauwen of bijv. haarverlies ten gevolge van Alopecia.
Bij hairstroke wenkbrauwen worden er realistische wenkbrauwhaartjes getatoeëerd in de vorm van fijne streepjes. Deze worden getatoeëerd in de haargroeirichting en kleur van de natuurlijke wenkbrauwen. Ook voor mensen met een litteken in de wenkbrauwen, slecht geplaatste permanente make-up of mensen met een niet-esthetische vorm is de hairstroke techniek de oplossing om weer te kunnen genieten van mooie wenkbrauwen. 
Hairstroke wenkbrauwen zijn niet van echte wenkbrauwen te onderscheiden. Echter schrikt men vaak van de foto’s op internet. De foto’s op internet zijn in de meeste gevallen direct na de behandeling gemaakt en hierdoor zijn de streepjes nog erg scherp. Gedurende het genezingsproces zal deze scherpte afnemen. Vaak is er nog een 2e behandeling nodig om alle puntjes op de ‘i’ te zetten.

SCHADUW TECHNIEK

Met de schaduw techniek wordt de ondergrond van de wenkbrauwen volledig ingekleurd met een pigmentkleur naar wens. Deze kleur is vaak donkerder dan de kleur van de natuurlijke wenkbrauw. De schaduw techniek is het best te vergelijken met wenkbrauwen die met een potlood zijn ingekleurd. Na de genezing zal de kleur van de wenkbrauw tattoo een stuk lichter zijn. Daarom volgt er na ongeveer 6 weken nog een perfectie-behandeling.

WELKE KLEUR VOOR DE WENKBRAUW?

Bij Tattoo Bob vinden wij het belangrijk dat u zelf aangeeft welke kleur u het liefst zou willen voor de wenkbrauw tattoo. Onze permanente make-up afdeling zal n.a.v. de wensen samen met u kijken wat de beste kleur voor uw wenkbrauw tattoo is.
Tattoo Bob heeft door de jaren heen verschillende kleuren ontdekt die mooi blijven en echt voor altijd zijn. Wij werken het liefst terughoudend met kleuren. Dat wil zeggen dat we de wenkbrauwen nooit te donker maken bij de eerste PMU behandeling. Het is beter om de kleur stap voor stap op te bouwen. Dat betekent dat in een volgende behandeling de kleur altijd nog donkerder of breder gemaakt kan worden. Een kleur die te donker is kan er namelijk snel te hard uitzien.

ZWARTE WENKBRAUWEN

Bij een zwarte wenkbrauw tattoo dient u er rekening mee te houden dat de wenkbrauwen i.c.m. UV-straling (zonlicht) kunnen veranderen in een blauwe kleur. Bij mensen met een donkere huid, matcht zwarte permanente make-up het beste. Bij een blanke huid heb je met zwarte wenkbrauwen het risico op pigment verandering en kan het tevens botsen met de oogmake-up. Ook maakt een zwarte wenkbrauw tattoo het gezicht kleiner. Daarom adviseren wij bij Tattoo Bob voor een wenkbrauw tattoo op een blanke of getinte huid altijd een bruine kleur.

PMU WENKBRAUWEN

Wist u dat juist gezette permanente make-up u er jaren jonger uit kan laten zien?! Bij Tattoo Bob hebben wij al diverse klanten van boven de "70 jaar" behandeld welke verschillend een permanente eyeliner, permanente lipliner of permanente wenkbrauwen hebben laten plaatsen en er na de behandeling vele jaren jongen uitzagen.

Het beste resultaat krijg u door de wenkbrauwen in een boogje te laten lopen. In de loop van de jaren gaat in veel gevallen helaas de zwaartekracht werken waardoor de huid en de ogen kunnen gaan hangen. Door de wenkbrauwen in een boogje te laten tatoeëren blijven deze altijd ‘omhoog’ staan waardoor er een liftend effect ontstaat.

Wilt u er ook graag jonger uitzien? Maak dan snel een afspraak!

Tel: 010-4844694
info@tattoobob.nl

WELK MODEL WENKBRAUW?

Wenkbrauwen tekenen doen sommige mensen al jaren zelf, maar samen met u kijken wij graag welk model wenkbrauw het beste bij uw gezichtscontouren past. Hierbij kijken we voor we overgaan tot het plaatsen van permanente make-up altijd naar de vorm van het hoofd en de bolling van de oogkassen. Ook is het heel erg belangrijk om te weten waar en hoe de natuurlijke wenkbrauwharen lopen.

EPILEREN

Een veel voorkomend probleem van klanten is dat deze vroeger door te epileren teveel haartjes uit de wenkbrauwen hebben getrokken en dat deze niet meer terugkomen. Verwijder daarom tijdens het wenkbrauwen epileren nooit de bovenste haartjes. De permanente hairstroke methode van Tattoo Bob zorgt ervoor dat u altijd mooie wenkbrauwharen heeft en dat u alleen hoeft te epileren buiten het gebied van de wenkbrauw tattoo.

PERMANENTE MAKE-UP WENKBRAUWEN MISLUKT

Naast jarenlange ervaring op het gebied van tatoeëren en het plaatsen van PMU heeft onze tattoo-artiest ook een uitgebreide kennis van de huid. Hierdoor bent u verzekerd van professioneel geplaatste permanente wenkbrauwen die ook echt voor altijd zijn. Helaas is dit niet voor iedereen het geval en zien wij veel verschillende klanten voorbijkomen die niet tevreden zijn met hun getatoeëerde wenkbrauwen.

De meest voorkomende klachten bij wenkbrauwen die niet bij Tattoo Bob zijn geplaatst zijn:

  • De wenkbrauw tattoo is vervaagd.
  • De wenkbrauw tattoo dient eindeloos bijgekleurd te worden.
  • De wenkbrauw tattoo is oranje of grijs van kleur geworden.

Bij Tattoo Bob kunt u in vele gevallen ook terecht voor het opnieuw plaatsen / corrigeren van de permanente wenkbrauwen. Om u een goed advies te geven over de juiste behandelmethode vragen wij u om een foto van het gezicht en de getatoeëerde wenkbrauwen te mailen naar: info@tattoobob.nl. Wij zullen u dan zo snel mogelijk laten weten wat de mogelijkheden voor u zijn.

Wij adviseren om na het wenkbrauwen tatoeëren, de wenkbrauwen altijd in te smeren met een SPF (Sun Protection Factor). Door dagelijks uw wenkbrauwen in te smeren met een SPF beschermt u namelijk de kleur van uw wenkbrauw tattoo.

NABEHANDELING

Wij willen u graag erop wijzen dat het kan zijn dat de geplaatste make up na uw eerste permanente make up behandeling nog niet optimaal blijft zitten en licht vervaagd. Hierdoor zou u eventueel 1-2 keer terug moeten komen voor een gratis nabehandeling. Dit, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat u voor altijd plezier heeft van uw niet-vervagende permanente make up. Dit is natuurlijk niet bij iedereen noodzakkelijk, maar wij willen u graag erop wijzen dat dit kan voorkomen.

ALS U EEN KEUZE HEEFT GEMAAKT

Indien u een shop heeft uitgekozen waar u uw PMU wenkbrauwen wilt laten zetten, let dan altijd goed op de volgende punten:

  1. Vraag altijd naar meerdere foto’s. Let hierbij goed op dat u ook foto’s krijgt te zien van NA de genezing. Permanente make-up die net is geplaatst ziet er namelijk altijd goed uit.
  2. Indien u foto’s te zien krijgt van getatoeëerde wenkbrauwen let er dan goed op dat er niet maar 1 oog op de afbeelding staat. Ondanks dat beide wenkbrauwen bij PMU nooit gelijk hoeven te zijn moet wel het model wenkbrauwen kloppen.
  3. Vraag naar de ervaring. Ervaring is zeer belangrijk voor het goed plaatsen van permanente make-up.
  4. Laat u altijd goed informeren over hoelang de permanente make-up blijft zitten en eventuele ‘garantie’.
  5. Diploma’s, certificaten of een opleiding hoeven geen garantie te zijn voor het zetten van mooie permanente make-up. Hierbij geldt hetzelfde als voor gewoon tatoeëren, het gaat ook om de artistieke aanleg.

PRIJZEN PERMANENTE MAKE-UP

Bekijk hier onze prijzen voor het plaatsen permanente make-up. Alle aangegeven prijzen zijn inclusief nabehandelingen.