Tattoo Bob klant tevredenheid Tattoo Bob klant tevredenheid

Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

MHP nabehandeling

Wij krijgen bijna standaard de vraag wanneer een touch up behandeling na het ondergaan van micro haar pigmentatie bij ons noodzakelijk is. Mensen willen eigenlijk blijvende mooie resultaten, dit is zeer begrijpelijk. Ben jij ook op zoek naar meer informatie hierover? Lees op deze pagina alles over een MHP nabehandeling!

Wanneer is een touch up behandeling nodig?

Wij denken dat de vraag over een MHP nabehandeling vaak voortkomt omdat andere salons en klinieken bijna altijd aangeven dat een touch up behandeling gemiddeld ieder jaar noodzakelijk is. Dit komt omdat zij gebruik maken van “tijdelijke” pigmenten. Hierbij zal de micro haar pigmentatie langzaam verdwijnen.

Dit is ook direct een van de grote verschillen met de micro haar pigmentatie die bij ons in de shop wordt toegepast. Wij maken namelijk gebruik van pigment die speciaal is ontwikkeld voor de hoofdhuid. Deze inkt is van blijvende aard. Dit samen met onze ultrafijne techniek geeft verbluffende en blijvende resultaten.

Deze pigmenten zullen dus nooit in zijn geheel de hoofdhuid verlaten. Wel kunnen de pigmenten door externe factoren teruglopen in intensiteit.

De behandelaar geeft echter duidelijke informatie en tips om lang van het prachtige resultaat van micro haar pigmentatie te kunnen genieten.

Dit houdt bijvoorbeeld in dat de hoofdhuid altijd beschermt moet worden tegen UV straling met bijvoorbeeld een matterende zonnefluïde.

Zo kunnen er ook geen alcoholhoudende producten meer op de hoofhuid gebruikt worden zoals Minoxidil. Door alcohol kunnen de pigmenten worden aangetast, dit heeft een nadelig effect op het resultaat van de micro haar pigmentatie.

Wij van Tattoo Bob staan geheel achter onze micro haar pigmentatie behandelingen en het blijvende resultaat hiervan.
Wij kunnen hierdoor ook aangeven dat een grote touch up behandeling eigenlijk nooit noodzakelijk is. Soms komt het voor dat men  na een aantal jaar terug komt om wat puntjes bij te werken. Deze zijn bijvoorbeeld iets teruggelopen in kleur of er heeft een beschadiging aan de huid plaatsgevonden.

Wat zijn de kosten van een touch up behandeling?

De eerste jaren is een “touch up” behandeling of eigenlijk het bijwerken van kleine puntjes van de micro haar pigmentatie kosteloos.
Dit omdat onze specialist als een blok achter zijn werk en behandelingen staat.

Vaak is het bijwerken of nalopen van MHP niet noodzakelijk, mocht dit wel het geval zijn dan is dit erg weinig werk.

Neem bij vragen of onduidelijkheden gerust contact met ons op, wij staan je graag te woord.

Ralph, onze MHP specialist legt in een filmpje hieronder nog meer uit over onze touch up behandelingen. Ervaringen van klanten zijn hierbij natuurlijk het belangrijkst.

Let op : Wanneer u een afspraak heeft gemaakt voor een gratis touch-up en u belt niet af, of komt niet opdagen, vervalt de garantie.

Een volgende touch-up behandeling zal dan vanaf €75 bedragen.

MHP daar leef ik mee

               "Stoppeldokter"

Van kale knikker naar coole kikker

"Stoppeldokter"

Wij bouwen aan uw zelfvertrouwen

"Stoppeldokter"

Vanaf heden behoort, kaalheid tot het verleden

               "Stoppeldokter"

Kaal is passé met MHP

               "Stoppeldokter"

Geniaal nooit meer kaal

               "Stoppeldokter"

Gefeliciteerd! MHP is niet verkeerd

               "Stoppeldokter"

Kaalheid, zit u er mee? Denk eens aan MHP

"Stoppeldokter"