Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

Wat is TB Medical?

TB Medical werkt samen voor de cosmetische pigmentatie met de bekende praktijk van Tattoo BOB.

Door de jarenlange ervaring hebben onze behandelaars zich gespecialiseerd in permanente make-up, micro haar pigmentatie en medische pigmentaties. Maar ook andere behandelingen zoals tattoos verwijderen, ontharen en huidverbertering worden in onze behandelkamers verricht door gediplomeerd personeel zoals o.a. de huidtherapeuten. Lees alles over de verschillende behandelingen op de website van TB Medical.

Naar TB Medical

Waarom TB Medical?

Sinds 1968 is Tattoo Bob een begrip in nederland en bekend van radio en tv. Het is een vertrouwd adres waar u de hoogst mogelijke kwaliteit mag verwachten op elk gebied. Al vele jaren zijn wij bezig met huidverfraaiingen, wij zijn geen standaard tattoo shop.

Tattoo Bob (TB Medical) heeft de uitstraling van een moderne kliniek. Wij staan ook altijd in nauw contact met artsen en de GGD op o.a. het gebied van hygiëne en innovatie.

Ook zijn wij actief in het Ikazia ziekenhuis te Rotterdam. Wij werken op de poli plastische chirurgie voor het realiseren van de tepelhof reconstructie. Tattoo Bob werkt enkel samen met chirurgen die werkzaam zijn in vooraanstaande ziekenhuizen. 

Klik hier voor informatie over de tepeltattoo.

TB Medical in het nieuws

tepeltattoo-krant.jpeg Meer info
krant-ikazia-werkt-samen-met-moelker.png Meer info
ralph-revu.jpg Meer info
195807b9-1ccd-4c93-bdbe-28e7027c5b65-003.jpg Meer info