Tattoo Bob klant tevredenheid Tattoo Bob klant tevredenheid

Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing en tattoo zonder afspraak
Laser, PMU & MHP op afspraak

Wat is TB Medical?

TB Medical ofwel Tattoo Bob Medical is de medisch en cosmetische afdeling van Tattoo Bob. 

Door de jarenlange ervaring hebben onze behandelaars zich gespecialiseerd in permanente make up, micro haar pigmentatie en medische pigmentaties. Maar ook andere behandelingen zoals tattoos verwijderen, ontharen en skincare worden in onze behandelkamers verricht door gediplomeerd personeel zoals o.a. de huidtherapeuten.

Waarom TB Medical?

Sinds 1968 is Tattoo Bob een begrip in nederland en bekend van radio en tv. Het is een vertrouwd adres waar u de hoogst mogelijke kwaliteit mag verwachten op elk gebied. Al vele jaren zijn wij bezig met huidverfraaiingen, wij zijn geen standaard tattoo shop.

Tattoo Bob (TB Medical) heeft meer de uitstraling van een moderne kliniek dan die van een klassieke tattoo shop. Wij staan ook altijd in nauw contact met artsen en de GGD op o.a. het gebied van hygiëne en innovatie.

Ook zijn wij actief in het Ikazia ziekenhuis te Rotterdam. Wij werken op de poli plastische chirurgie voor het realiseren van de tepelhof reconstructie. Tattoo Bob werkt enkel samen met chirurgen die werkzaam zijn in vooraanstaande ziekenhuizen.

TB Medical is gevestigd in de praktijk van Tattoo Bob. Bij binnenkomst zal een van onze medwerkers u verder begeleiden naar uw behandelaar. Deze persoon zal u uitleg geven en gaan helpen in één van onze behandelruimtes die volledige privacy en discretie bieden.

Wij hebben ook een aparte website voor TB Medical www.tbmedical.nl