Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing en tattoo zonder afspraak
Laser, PMU & MHP op afspraak

MHP behandeling

Een haarpigmentatie behandeling is vandaag de dag de beste behandeling voor mannen en vrouwen met kaalheid, alopecia, dun haar of die last hebben van (veel) haaruitval. Vaak voelen deze mannen en vrouwen zich erg onzeker over het zien en voelen van hun kale hoofdhuid. Door gebruik te maken van MHP lijkt het alsof de stoppels weer terug zijn. Een kaal hoofd wordt gecamoufleerd en littekens die bijvoorbeeld ontstaan zijn bij een operatie of haartransplantatie worden onzichtbaar. Een haartransplantatie is dan ook niet meer nodig m.b.v. haar pigmentatie

MHP behandeling

Bij de haar pigmentatie behandeling worden m.b.v. een speciale techniek de haarfollikels/stoppels getatoeëerd. Door het tatoeëren van stoppels op de hoofdhuid zal er een verbluffend natuurlijk uitziende haarlook worden gecreëerd (geschoren look).

Er zullen meerdere behandelingen nodig zijn voor het creëren van een volle look. Iedereen die een haar tatoeage laat plaatsen m.b.v. haar pigmentatie bij Tattoo Bob krijgt, afhankelijk van de situatie, een advies over hoeveel behandelingen er nodig zullen zijn voor het creëren van een volle geschoren look. Lees hier meer over welke haarlook het beste bij u past. 

Premium MHP behandeling.

Wij willen dat iederen die bij Tattoo Bob voor de Micro haar pigmentatie behandelingen komt het beste resultaat krijgt. Dat houdt in dat u meerdere keren terug zal moeten komen zodat wij de perfecte kleuropbouw en overloop kunnen realiseren. Ook zal de volledige dichtheid bereikt moeten worden. Tijdens de haar pigmentatie behandeling wordt het hoofd rood, hierdoor kan het voorkomen dat er hele kleine gedeeltes over het hoofd worden gezien, daarom is het van groot belang om meerdere sessie te houden zodat onze specialist goed kan bepalen wat er nog gedaan moet worden. Tattoo Bob werkt met zeer speciale naalden, welke door ons zelf zijn ontwikkeld. De naalden geven een prachtig realistisch en fijn resultaat. Uiteraard wordt er per klant met dezelfde geconcentreerde aandacht gewerkt.

MHP behandeling

De haar pigmentatie behandeling wordt ervaren als niet pijnlijk. Tijdens de haar pigmentatie behandeling is het bij Tattoo bob Rotterdam mogelijk om tv te kijken of afleiding te zoeken op je mobiele telefoon. Na de behandeling kan je huid er een beetje rood uitzien. Bij een gevoelige huid kan dit rood uitzien na de haar pigmentatie behandeling zo’n twee tot drie dagen aanhouden.

Vanaf heden behoort, kaalheid tot het verleden

               "Stoppeldokter"

Kaal is passé met MHP

               "Stoppeldokter"

Wij bouwen aan uw zelfvertrouwen

"Stoppeldokter"

Gefeliciteerd! MHP is niet verkeerd

               "Stoppeldokter"

Geniaal nooit meer kaal

               "Stoppeldokter"

Kaalheid, zit u er mee? Denk eens aan MHP

"Stoppeldokter"

Van kale knikker naar coole kikker

"Stoppeldokter"

MHP daar leef ik mee

               "Stoppeldokter"

Laagdrempeligheid

Er heerst bij ons altijd een gezellige sfeer. Bij binnenkomst ziet u direct de grote tattooshop van Tattoo Bob. Indien gewenst kunt u (op afstand) meekijken naar tatoeages welke op dat moment worden geplaatst of een kijkje nemen in het Tattoo museum.

Iedere klant is gelijk en dit vinden wij bij bij Tattoo Bob dan ook erg belangrijk. Om deze reden zit u niet in een aparte wachtruimte, maar juist gezellig in de shop, samen met alle andere klanten die wachten voor de Tattoos - PMU - MHP - Piercings of wachten op de huidtherapeute voor het verwijderen van een tatioeage.. Op deze manier is er altijd onderling contact tussen zowel het personeel en de (wachtende) klanten. Zodra u aan de beurt bent zal onze specialist, of 1 van onze werknemers u meenemen naar de privéruimte waar uw behandeling plaats zal vinden. Tijdens uw behandeling kunt u tv-kijken, een boekje lezen of gewoon lekker ontspannen en naar muziek luisteren.

Uiteraard bent u bij ons verzekerd van continue professionaliteit en kwaliteit. Tattoo Bob gaat altijd door tot iedere klant tevreden de deur uitgaat, met minder nemen wij geen genoegen!

VOOR DE BEHANDELING

Wanneer u heeft besloten om de behandeling te laten uitvoeren bij Tattoo Bob Rotterdam zijn er een paar dingen die u vooraf in acht moet nemen. In eerste instantie is het heel belangrijk om voor de Micro Haar Pigmentatie behandeling de nazorginstructies op onze website goed door te lezen. 

Het is fijn om te weten dat de MHP behandeling door iedereen als niet pijnlijk wordt ervaren. Dit komt omdat er met het plaatsen van een stoppel tattoo veel minder diep wordt getatoeërd dan voor het plaatsen van een 'gewone' tatoeage. Mocht u toch liever een verdoving willen voor de MHP behandeling (dit geldt alleen voor een complete schedel behandeling), dan raden we aan het volgende te doen: 

  • Vraag de apotheek om een verdovende zalf, xylocaine zalf ( geen crème ) dit is zonder recept verkrijgbaar. (print het uit indien ze het vragen)
  • Of bestel het online.
  • Smeer de verdovende zalf anderhalf uur van te voren op het gedeelte wat wordt behandeld. Dek het ingesmeerde gedeelte af met doorzichtige folie en bedek.met een muts of pet.
Micro haar pigmentatie behandeling

Overige instructies:

  • Was voor de MHP behandeling het haar met shampoo.
  • Gebruik geen gel, lak of haarpoeder voor de behandeling.
  • Gebruik 1 week voor de haar pigmentatie behandeling en tot 2 weken na de behandeling geen minoxidil.
  • Bij een shaven look moeten de haren de dag voor de behandeling geschoren worden op de kortste stand.
  • Ons advies is om het hele hoofd te scheren.

Tip:  Wanneer u voor de compleet geschoren look gaat, raden wij u aan om een paar dagen van te voren het hoofd licht in te smeren met vaseline. Het hoofd is dan makkelijker te pigmenteren.http://www.apotheek.nl/medicijnen/verzachtende-en-beschermende-creme-en-zalf?product=vaseline-cetomacrogol-creme-fna

De hoofdhuid is dan wat soepeler. Dit is uiteraard alleen de bedoeling bij mensen met een geheel kaal hoofd. Voor het scheren van de hoofdhuid adviseren wij u het gebruik van de BHT250 Delicates & Body Hair Trimmer van Remington.

Voor zowel een kleine of grote MHP behandeling geldt dat u meestal een paar keer moet terugkomen om de stoppel tattoo te perfectioneren. Wanneer u kiest om de betaling te verdelen over de verschillende behandelingen wordt er altijd vooraf afgerekend (Let op: dit is alleen mogelijk bij een grote MHP behandeling). Tijdens het traject zullen er door de behandelaar diverse foto's gemaakt worden om het traject goed te volgen en aan het eind wordt er met u teruggekeken naar het verschil. Met deze foto's wordt discreet omgegaan en de foto's zullen worden bewaard.

De behandeling

De eerste MHP behandeling neemt ongeveer 2-3 uur in beslag en vindt plaats in een privé ruimte. Na de eerste haar pigmentatie moet u er rekening mee houden dat de behandelde plek rood zal zijn. Elke behandeling, of het nu gaat om tatoeëren, piercen of laseren, u krijgt altijd te maken met een reactie van de huid. Dit is volkomen normaal dus schrik hier dan ook niet van. De rode huid lijkt een beetje op de look van een geïrriteerde huid die ontstaat na het scheren. Uiteraard kunt u hiermee gewoon naar buiten en u kunt hierbij eventueel een pet dragen na de behandeling. Bij thuiskomst dient het hoofd wel afgespoelt te worden met koud water. 

Micro hair pigmentation behandeling

Tijdens de eerste behandeling worden alle noodzakelijke plekken direct behandeld en geen enkel gedeelte zal worden overgeslagen. U zult merken dat de roodheid de dag na de behandeling en de dagen die volgen snel zal wegtrekken. De 'nieuwe' stoppels zijn dan direct zichtbaar en zo realistisch dat de omgeving niet eens doorheeft dat deze stoppels zijn getatoeërd. De ervaring van klanten is ook altijd dat ze zeer verbaasd zijn dat hun omgeving het niet eens opmerkt dat er stoppels zijn bijgekomen. 
Vele nationale en internationale celebrities hebben reeds al een MHP behandeling ondergaan. Aangezien de MHP behandeling zo realistisch is, is het voor de buitenwereld onmogelijk om te zien dat er daadwerkelijk stoppels zijn getatoeërd. Tattoo Bob heeft dan ook afgesproken er geen uitlating over te doen welke celebrities door ons zijn behandeld. 

De behandelingen die volgen zullen worden gebruikt om de gewenste dichtheid te bereiken. Circa 1 tot 2 weken na de eerste behandeling vindt de tweede behandeling plaats. Vanaf de tweede behandeling wordt het gewenste resultaat steeds meer zichtbaar. De ervaring van Tattoo Bob is dat er meestal 2 tot 4 haar pigmentatie behandelingen nodig zijn voor het gewenste resultaat. 

Na de behandeling

Voor het plaatsen van een stoppel tattoo maken wij bij Tattoo Bob enkel en alleen gebruik van inkt die permanent blijft zitten. Deze inkt is speciaal ontwikkeld voor "schedel pigmentatie". De inkt is dan ook goedgekeurd en veilig bevonden voor de Nederlandse markt. Indien nodig, volgt er na een geruime tijd een opfrisbeurt. De speciale inkt die gebruikt wordt bij de MHP behandeling heeft geen enkel schadelijk effect op de gezondheid. 

Na het plaatsen van een stoppel tattoo is het belangrijk om zomers het hoofd goed te beschermen en een hoge SPF (Sun Protection Factor). Indien u last heeft van een vettige of glimmende huid raden wij u aan om een crème te kopen wat zorgt voor een matte look (zonder alcohol). Bij de drogist/schoonheidswinkel kan je je goed laten informeren voor het juiste product. 

 

Heeft u vragen, interesse in een gratis intakegesprek of wil je een gratis proefstukje laten plaatsen m.b.v. de MHP techniek? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 010 484 46 94 of mail naar info@tattoobob.nl