Tattoo Bob klant tevredenheid

Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing en tattoo zonder afspraak
Laser, PMU & MHP op afspraak

Tattoo verwijderen call to action

HAAR PIGMENTATIE VOOR DE AFRO STOPPEL

Tattoo verwijderen call to action

Ook voor mensen met een donkere huid ofwel mannen met afro/arab haar, is haar pigmentatie bijzonder geschikt voor een afro stoppel. Er zijn zelfs enkele voordelen die mensen met een blanke huid niet hebben. Vanwege de spiraalvormige groei van afro haar, waarbij de haren langs de hoofdhuid groeien, hoeft het haar minder vaak geschoren te worden. Dit is in vergelijking met stijl haar een aardig verschil, stijl haar groeit recht omhoog. Bij stijl haar moet het haar minimaal om de 3 dagen geschoren worden. Bij mensen met een donkere huid kan het soms wel 5 dagen duren voordat het haar weer geschoren moet worden met een tondeuse.afro stoppel micro haar pigmentatie voor de donkere huid

Next step MHP

Een ander groot voordeel van de getinte huid is dat de huid minder zichtbaar zal verkleuren tijdens de behandeling. Hoe blanker de huid is, des te roder de huid wordt tijdens de behandeling. Die roodhuid zal een dag aanhouden. Wanneer je donker of getint bent is je huid net na de behandeling iets donkerder, het valt dus minder op.

Wat ook een bijkomend voordeel van de getinte huid is, is  dat de donkere man al vaak een geschoren look heeft. Bij de buitenwereld zal het proces nauwelijks  opvallen. Dit geldt ook voor de stoppeltjes/haartjes die worden toegevoegd.

De stoppeldokter van Tattoo Bob heeft een zeer revolutionaire methode ontwikkeld voor de donkere huid. Naast de stoppels tatoeëert hij ook zeer korte haartjes, waardoor er een mooie realistische look wordt gecreëerd. Deze methode wordt nog nergens toegepast en dit is dus dan een volgende stap in de wereld van de haar pigmentatie, waarmee de stoppeldokter een pionier is op dit gebied. 

Een micro haarmigmentatie is vandaag de dag de beste MHP behandeling voor mannen en vrouwen met kaalheid, alopecia, dun haar of die last hebben van (veel) haaruitval.

Van kale knikker naar coole kikker

"Stoppeldokter"

MHP daar leef ik mee

               "Stoppeldokter"

Geniaal nooit meer kaal

               "Stoppeldokter"

Gefeliciteerd! MHP is niet verkeerd

               "Stoppeldokter"

Kaal is passé met MHP

               "Stoppeldokter"

Kaalheid, zit u er mee? Denk eens aan MHP

"Stoppeldokter"

Vanaf heden behoort, kaalheid tot het verleden

               "Stoppeldokter"

Wij bouwen aan uw zelfvertrouwen

"Stoppeldokter"

CONTOUREN VAN DE HAARLIJN

Bij de getinte/arabische man worden vaak mooie contouren gebruikt om de haarlijn strak te maken. De kapper doet dit met een mesje, maar dit kan nu ideaal nagebootst worden met haar pigmentatie ofwel stoppeltattoo.

Toch wordt dit tegenwoordig niet alleen door de getinte man gedaan. Er zijn ook veel blanke mannen die van een mooie strakke haarlijn houden.

De contouren zijn tegenwoordig een geweldige mooie methode voor een nette strakke verzorgde haarlijn. Het is zeer gemakkelijk dat de man het kapsel nu iedere dag meteen in model heeft zitten en het nooit hoeft bij te werken. Met als super voordeel dat hij het haar natuurlijk elke dag in model heeft.

AFRO STOPPEL VOORBEELDEN