Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

TEPELPIERCING

" Wilt u graag een tepelpiercing? Kom naar Tattoo Bob! "

TEPELPIERCING BIJ TATTOO BOB

Een tepelpiercing wordt geplaatst in de tepel en niet in het tepelhof. Hierdoor rust het sieraad op het tepelhof. Over het algemeen wordt een tepelpiercing horizontaal gepiercet. Daarnaast kan een tepelpiercing ook verticaal of diagonaal geplaatst worden.

Klik hier voor een prijsoverzicht van al onze piercings. Alle prijzen zijn inclusief het sieraad, het zetten, schriftelijke info en een flesje schoonspoelvloeistof.

TEPELPIERCING ZETTEN

Bij het plaatsen van een tepelpiercing kan er zowel voor een ringetje als een staafje gekozen worden. De lengte of grootte van het ringetje kan variëren en is afhankelijk van de structuur van de tepel. Wisselen voor een korter staafje is altijd gratis.

De genezingstijd van een tepelpiercing bedraagt ca. 3 – 6 maanden. Uiteraard krijgt u van ons uitgebreid mondeling en schriftelijk advies over het verzorgen van uw tepelpiercing. Voor meer informatie over de juiste verzorging van uw tepelpiercing kunt u ook alvast onze piercing nazorg pagina lezen.

Intiempiercings, tepelpiercings, tongpiercings en microdermals zetten wij vanaf 16 jaar. Neem altijd een geldig legitimatiebewijs mee. In geval van twijfel kunnen wij hierom vragen.

INGETROKKEN TEPEL

Het kan voorkomen dat een tepel plat is of helemaal naar binnen is getrokken. In dit geval spreek je van een ingetrokken tepel. Een ingetrokken tepel komt voor bij 1 op de 10 vrouwen en is voor veel vrouwen een cosmetisch probleem. Door het plaatsen van een tepelpiercing, in de vorm van een klein staafje door de tepel, is in vele gevallen het probleem van de ingetrokken tepel opgelost. De tepelpiercing zal niet door kleding heen te zien zijn.

De behandeling

Om een tepelpiercing te plaatsen in een ingetrokken tepel moet de tepel eerst naar buiten worden gehaald. Dit wordt gedaan m.b.v. een tangetje en wat koude lucht en is niet pijnlijk. Nadat de tepel naar voren is gehaald wordt er meteen een klein staafje doorheen gezet. Het plaatsen van de tepelpiercing is 1 seconde gevoelig maar dit neemt daarna meteen af.

Onze piercers hebben al vele vrouwen met een ingetrokken tepel gelukkig gemaakt. Op een enkele uitzondering na zal m.b.v. de tepelpiercing de tepel altijd naar buiten blijven staan.