Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

TEPELPIERCING

" Wilt u graag een tepelpiercing? Kom naar Tattoo Bob! "

TEPELPIERCING BIJ TATTOO BOB

Een tepelpiercing wordt geplaatst in de tepel en niet in het tepelhof. Hierdoor rust het sieraad op het tepelhof. Over het algemeen wordt een tepelpiercing horizontaal gepiercet. Daarnaast kan een tepelpiercing ook verticaal of diagonaal geplaatst worden.

Wil jij een tepelpiercing laten zetten voor onze piercer? Klik hier voor een prijsoverzicht van al onze piercings in ons assortiment. Alle prijzen zijn inclusief het sieraad, het zetten, schriftelijke info en een flesje schoonspoelvloeistof.

tepelpiercing zetten

Tepelpiercing zetten bij Tattoo Bob

TEPELPIERCING ZETTEN

Bij het plaatsen van een tepelpiercing kan er zowel voor een ringetje als een staafje gekozen worden. De lengte of grootte van het ringetje kan variëren en is afhankelijk van de structuur van de tepel. Wisselen voor een korter staafje is altijd gratis.

De meningen over de gevoeligheid van de tepelpiercing zijn verschillend. Sommigen zeggen dat het piercen van de tepels erg gevoelig is, terwijl anderen nauwelijks pijn ervaren. Het is wel zo dat als er pijn wordt gevoeld bij het piercen, dat dit heel kort is.

De genezingstijd van een tepelpiercing bedraagt ca. 3 – 6 maanden. Uiteraard krijgt u van ons uitgebreid mondeling en schriftelijk advies over het verzorgen en de genezing van uw tepelpiercing. Voor meer informatie over de juiste verzorging van uw tepelpiercing kunt u ook alvast onze piercing nazorg pagina lezen. Voor het genezen van de piercing is het beter om in het begin de piercing niet aan te taken.

Intiempiercings, tepelpiercings, tongpiercings en microdermals zetten wij vanaf 16 jaar. Neem altijd een geldig legitimatiebewijs mee. In geval van twijfel kunnen wij hierom vragen.

Hoe gaat het zetten van een tepel piercing?

Wanneer een tepel piercing wordt gezet is dit in de tepel zelf, dit zodat de piercing zo dit mogelijk tegen de tepelhof wordt geplaatst. Het gaatje waar de piercing komt wordt goed gedesinfecteerd en met speciale inkt afgetekend. Hiermee tonen de piercers de plek van de piercing aan.

Met een speciale klem wordt de tepel vastgehouden en wordt de naald gebruikt en door de tepel heen gestoken. Hierna kan het sieraad er door heen worden gehaald. Het sieraad kan een barbell zijn, dit is een staafje met twee kleine bolletjes aan het uiteinde. Ook is het mogelijk om een ring met een bolletje te plaatsen. Na de genezing kan hier verandering in worden gebracht. Je kan dan kiezen voor andere producten en/of maten.

Tepelpiercing zetten bij Tattoo Bob

Verschillende tepel piercings

Er zijn vele verschillende soorten tepelpiercings. Je kan jezelf verwennen met een mooi sierraad voor je tepel. Zo kun je kiezen voor een barbell, nippleshields, een circular barbell of ball closure rings. Het hebben van een piercing door de tepels is vaak een mooie toevoeging op iemands stijl. Ze hoeven niet altijd zichtbaar te zijn, maar het zien van de piercing door een shirt/bh heen kan wel sensueel of stoer zijn.

Het hebben van een tepel piercing kan voordelen hebben voor het seksleven. Zo is het zo dat de piercing ervoor zorgt dat de tepels gevoeliger zijn. Er zijn ook vele vragen over het hebben van een tepelpiercing en het geven van borstvoeding. Wanneer je een tepelpiercing hebt kun je gewoon borstvoeding geven, wel even de piercing verwijderen voordat je hier mee start.

Heb jij vragen aan ons voordat je verdergaat met het overwegen om een tepel piercing te laten zetten? Neem gerust contact met ons op om te praten over de piercer en de sieraden.

Tepelpiercing zetten doe je bij de nummer 1 piercingzaak van Nederland!

Tepelpiercing zetten

INGETROKKEN TEPEL

Het kan voorkomen dat een tepel plat is of helemaal naar binnen is getrokken. In dit geval spreek je van een ingetrokken tepel. Een ingetrokken tepel komt voor bij 1 op de 10 vrouwen en is voor veel vrouwen een cosmetisch probleem. Door het plaatsen van een tepelpiercing, in de vorm van een klein staafje door de tepel, is in vele gevallen het probleem van de ingetrokken tepel opgelost. De tepelpiercing zal niet door kleding heen te zien zijn.

De behandeling

Om een tepelpiercing te plaatsen in een ingetrokken tepel moet de tepel eerst naar buiten worden gehaald. Dit wordt gedaan m.b.v. een tangetje en wat koude lucht en is niet pijnlijk. Nadat de tepel naar voren is gehaald wordt er meteen een klein staafje doorheen gezet. Het plaatsen van de tepelpiercing is 1 seconde gevoelig maar dit neemt daarna meteen af.

Onze piercers hebben al vele vrouwen met een ingetrokken tepel gelukkig gemaakt. Op een enkele uitzondering na zal m.b.v. de tepelpiercing de tepel altijd naar buiten blijven staan.

Wil jij een tepelpiercing laten plaatsen?

Hierboven zijn voorbeelden, adviezen en uitleg gegeven over de tepelpiercing, deze kunnen wij voor jou zetten bij Tattoo Bob. Heb jij interesse in een tepelpiercing? Kom dan bij ons langs zodat wij samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.

Wil jij meer informatie over onze artikelen, het zetten van een tepelpiercing of de pijn die eraan verbonden is? Neem contact met ons op zodat wij al jouw vragen kunnen beantwoorden.

Tepelpiercing zetten