Tattoo Bob klant tevredenheid Tattoo Bob klant tevredenheid

Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing en tattoo op afspraak
Laser, PMU & MHP op afspraak

Een tatoeage is na het plaatsen een soort schaafwond. De tatoeage ontstaat doordat een naald de inkt injecteert in een bepaald gebied in de huid en er een afbeelding ontstaat. Een echte permanente versiering van je huid!

Tattoo Bob is een van de weinige tattoo shops in Nederland waar het mogelijk is om tatoeages en permanente make-up te verwijderen. Hiervoor maakt Tattoo Bob gebruik van een topkwaliteit laser, welke voorheen alleen gebruikt werd in universitaire ziekenhuizen en klinieken die volledig gespecialiseerd zijn in o.a. tatoeage verwijderen. Wij gebruiken de medische laser van Quanta Laser Systems: Het model Q-plus C, een nanolaser.

Het Quanta Q plus C lasersysteem is een apparaat met drie golflengtes; 1064, 694 en 532 nm wat alle tatoeagekleuren kan verwijderen. Waaronder blauw, zwart, hemelsblauw, donkerblauw, groen, violet, rood, oranje, paars en geel.

tattoo verwijderen

Het intakegesprek

Tijdens een GRATIS intake neemt onze huidtherapeut samen met jou door wat zij voor jou kan betekenen. Zij bespreekt de persoonlijke gegevens zoals de medische voorgeschiedenis die van belang zijn om veilig te behandelen. Zij bekijkt jouw tatoeage, bepaalt de te behandelen kleuren en prijs.

Lees meer over onze huidtherapeut

De behandeling

Tijdens het verwijderen van je tatoeage wordt er door de laser een lichtbundel gericht op je tatoeage. Deze lichtbundel wordt geabsorbeerd door de inkt van je tattoo in de huidlaag. Door de energie van de laser valt de inkt van je tattoo in kleine deeltjes uiteen en wordt het door het lichaam afgevoerd als afvalstoffen. Je tattoo zal na iedere behandeling een stuk lichter worden en uiteindelijk is je tattoo verwijderd.

Gevoeligheid
Om de gevoeligheid tijdens het weg laseren te verzachten werken wij met een speciaal coolingsysteem tijdens het verwijderen van je tatoeage. Door gebruik te maken van het koelen  tijdens de behandeling ervaar je minimale pijn tijdens het laseren. Het verwijderen van jouw tatoeage wordt uitgevoerd door een gediplomeerd huidtherapeute met expertise in weg laseren van tatoeages. Onze huidtherapeute heeft met een grote diversiteit aan lasers en IPL-apparatuur gewerkt. Bij Tattoo Bob kan je dus met een gerust hart je tattoo laten verwijderen. 

Na de behandeling

Na de behandeling verzorgen wij het gebied met een paraffine-zalfgaas, dit voorkomt uitdroging en jeuk. Het paraffinegaasje wordt afgeplakt.

Wij adviseren Post-laser/post-tattoo Cicaplast Baume vitamine B5, een verzachtende herstellende balsem. De zalf mag aangebracht worden aan oppervlakkige wondjes, oppervlakkige irritaties, beschadigde of geïrriteerde huid. Het bevat -Panthenol om roodheid en jeuk te verlichten, madecassoside om de huid te laten herstellen en Koper-Zink-Mangaan om te zuiveren.

Deze baume hebben we ook speciaal voor Post-laser en tatoeages met UVA/UVB SPF 50. Dit helpt pigmentatie op littekens/tattoo tegen te gaan, het product mag niet op een open huid aangebracht worden. Dagelijkse blootstelling aan UV-stralen kan hyperpigmentatie (rode of bruine vlekken) veroorzaken op een geprikkelde huid. Het kan ook de kleur en scherpte van recente en oude tatoeages aantasten.

Nazorg

Lees alles over de nazorg en eventuele risico's op onze pagina risico blaren en nazorg.

Lees meer

Kom langs voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek

Mail ons  Bel ons