Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

Tattoo verwijderen behandeling

Een tatoeage is na het plaatsen een soort schaafwond. De tatoeage ontstaat doordat een naald de inkt injecteert in een bepaald gebied in de huid en er een afbeelding ontstaat. Een echte permanente versiering van je huid!

Tattoo Bob is een van de weinige tattoo shops in Nederland waar het mogelijk is om tatoeages en permanente make-up te verwijderen. Hiervoor maakt Tattoo Bob gebruik van een topkwaliteit lasers, welke voorheen alleen gebruikt werd in universitaire ziekenhuizen en klinieken die volledig gespecialiseerd zijn in o.a. tatoeage verwijderen. 

De Quanta System Discovery PICO Plus laser is de meest krachtige dual golflengte picoseconde laser in de wereld. De Discovery PICO Plus heeft 3 golflengtes: 532nm, 1064nm en 694nm voor het verwijderen van diverse kleuren tatoeages.

Wij gebruiken ook de medische laser van Quanta Laser Systems: Het model Q-plus C, een nanolaser en de Pico Discovery Plus, een picosecondlaser.

De  Quanta  lasersystemen zijn apparaten met drie golflengtes; 1064, 694 en 532 nm wat alle tatoeagekleuren kan verwijderen. Waaronder blauw, zwart, hemelsblauw, donkerblauw, groen, violet, rood, oranje, paars en geel.

Klik hieronder om een online afspraak te maken of stuur een foto van uw tattoo voor een prijsindicatie!

Online afspraak             Contact              Stuur uw foto 

tattoo verwijderen

Het intakegesprek

Tijdens een GRATIS intake neemt onze huidtherapeut/ huidspecialist samen met jou door wat zij voor jou kan betekenen. Zij bespreekt de persoonlijke gegevens zoals de medische voorgeschiedenis die van belang zijn om veilig te behandelen. Zij bekijkt jouw tatoeage, bepaalt de te behandelen kleuren en prijs. Kom dus gerust even langs om hier geheel vrijblijvend over te praten met een van onze specialisten!

Lees meer over onze huidtherapeut/ huidspecialist

De behandeling

Tijdens het verwijderen van je tatoeage wordt er door de laser een lichtbundel gericht op je tatoeage. Deze lichtbundel wordt geabsorbeerd door de inkt van je tattoo in de huidlaag. Door de energie van de laser valt de inkt van je tattoo in kleine deeltjes uiteen en wordt het door het lichaam afgevoerd als afvalstoffen. Je tattoo zal na iedere behandeling een stuk lichter worden en uiteindelijk is je tattoo verwijderd.

Gevoeligheid
Om de gevoeligheid tijdens het weg laseren te verzachten werken wij met een speciaal coolingsysteem tijdens het verwijderen van je tatoeage. Door gebruik te maken van het koelen  tijdens de behandeling ervaar je minimale pijn tijdens het laseren. Het verwijderen van jouw tatoeage wordt uitgevoerd door een gediplomeerd huidtherapeute/ huidspecialist met expertise in weg laseren van tatoeages.

Na de behandeling

Na de behandeling verzorgen wij het gebied met een paraffine-zalfgaas, dit voorkomt uitdroging en jeuk. Het paraffinegaasje wordt afgeplakt.

Wij adviseren Post-laser/post-tattoo Cicaplast Baume vitamine B5, een verzachtende herstellende balsem. De zalf mag aangebracht worden aan oppervlakkige wondjes, oppervlakkige irritaties, beschadigde of geïrriteerde huid. Het bevat -Panthenol om roodheid en jeuk te verlichten, madecassoside om de huid te laten herstellen en Koper-Zink-Mangaan om te zuiveren.

Deze baume hebben we ook speciaal voor Post-laser en tatoeages met UVA/UVB SPF 50. Dit helpt pigmentatie op littekens/tattoo tegen te gaan, het product mag niet op een open huid aangebracht worden. Dagelijkse blootstelling aan UV-stralen kan hyperpigmentatie (rode of bruine vlekken) veroorzaken op een geprikkelde huid. Het kan ook de kleur en scherpte van recente en oude tatoeages aantasten.

Nazorg

Lees alles over de nazorg en eventuele risico's op onze pagina risico blaren en nazorg.

Lees meer

Klik hieronder om een online afspraak te maken of stuur een foto van uw tattoo voor een prijsindicatie!

Online afspraak             Contact              Stuur uw foto