Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

Permanente wenkbrauwen voor mannen 

Permanente make-up (PMU) is niet alleen maar voor vrouwen. Ook kunnen permanente wenkbrauwen voor mannen een fijne uitkomst bieden. Mooi én duidelijk gevormde wenkbrauwen zorgen voor een sprekende, frisse en jonge uitstraling. Het is dan ook dé oplossing wanneer mannen dikkere wenkbrauwen wensen. Ook biedt deze PMU-behandeling voor mannen met (deels) uitgevallen wenkbrauwen – door bijvoorbeeld alopecia areate of door andere medische/ genetische oorzaak – een goede uitkomst.


Bij Tattoo Bob medical krijgt u gegarandeerd een mooi en natuurlijk eindresultaat. Dit doordat wij gebruik maken van de hairstroke techniek. Hierbij worden er ‘wenkbrauwhaartjes’ in fijne lijntjes, tussen de bestaande haren, getatoeëerd. Deze techniek zorgt ervoor dat ze niet van echte haartjes te onderscheiden zijn. Zo brengen we de natuurlijke vorm van uw wenkbrauw weer terug, zonder dat het er vrouwelijk uitziet. 

Al jaren gebruiken Hollywoodsterren - zoals bijvoorbeeld Nicolas Cage - deze techniek om hun oogopslag te verfraaien én uiterlijk te verbeteren. Tegenwoordig worden permanente wenkbrauwen geaccepteerd onder mannen van verschillende leeftijdsgroepen. Dit omdat zij inzien dat een eerste blik van groot belang is, en zich daarom zekerder willen voelen.

Permanente make-up voor mannen

Wist u dat uw hormoonhuishouding rond uw dertigste verandert? Dit zorgt ervoor dat de uiteinden van uw wenkbrauwen dunner worden, of zelfs verdwijnen. De meeste mensen die PMU ondergaan mogen dan wel een vrouw zijn, toch zijn er steeds meer mannen die gebruik maken van permanente make-up.

Online afspraak             Contact    

Wenkbrauwen tatoeëren man

Bij ons krijgt u de kans om uw wenkbrauwen opnieuw aan te laten brengen. Door de inkt in zeer fijne lijntjes, laag voor laag én in verschillende kleurtinten, aan te brengen, garanderen wij een natuurlijke uitstraling. Kortom: een natuurlijk, mannelijk resultaat.

Wat is het verschil tussen PMU bij een man en vrouw?

Het verschil tussen beide behandelingen is: vrouwen wensen over het algemeen een cosmetisch gevormde wenkbrauw, waarbij permanente wenkbrauwen voor mannen lichter én met minder contouren worden aangebracht. Dit zorgt uiteindelijk voor een realistischer resultaat.

Bekijk onze prijzen

Na de behandeling

Het kan zijn dat na uw eerste permanente make-up behandeling, de geplaatste make-up nóg niet optimaal blijft zitten en licht vervaagd. Hierdoor zult u eventueel 1-2 keer terug moeten komen voor een gratis nabehandeling. Zo zorgen wij ervoor dat u voor altijd plezier heeft van uw niet-vervagende permanente make-up. Dit is niet bij iedereen nodig, maar wij willen u graag erop wijzen dat dit kan voorkomen.

Nazorg van permanente wenkbrauwen

Wij zorgen ervoor dat u goed op de hoogte bent over de nazorg van permanente wenkbrauwen. Zo krijgt u na de behandeling een extra informatiefolder mee waarin alle nazorginstructies beschreven staan. Uiteraard zullen wij dit voor de behandeling samen met u goed doornemen. Bekijk ook onze pagina permanente make-up nazorg voor meer informatie over de nazorg bij Tattoo Bob medical.

Onze galerij

Bekijk hieronder voorbeelden uit onze galerij van permanente wenkbrauwen bij mannen.