Tattoo Bob klant tevredenheid Tattoo Bob klant tevredenheid

Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing en tattoo zonder afspraak
Laser, PMU & MHP op afspraak

Permanente wenkbrauwen voor mannen

Permanente make-up is niet alleen voor vrouwen maar kan ook voor mannen uitkomst bieden. Mooi gevormde, duidelijke wenkbrauwen zorgen voor een sprekende, frisse, jonge uitstraling. Het verschil met de behandeling bij vrouwen is dat vrouwen over het algemeen een cosmetisch gevormde wenkbrauw wensen, waarbij permanente wenkbrauwen voor mannen lichter en met minder contouren worden aangebracht. Dit zorgt voor een realistischer resultaat.

Al jaren gebruiken Hollywood sterren en celebrities als Nicolas Cage deze techniek om de oogopslag te verfraaien en hun uiterlijk te verbeteren. Sinds kort wordt dit concept ook geaccepteerd onder mannen van diverse leeftijden omdat zij zich realiseren dat een oogopslag en eerste oogcontact van groot belang is, en zich zekerder willen voelen.

WENKBRAUWEN TATOEËREN

Wij bij Tattoo Bob, zorgen voor een zeer natuurlijk eindresultaat door het gebruik van ‘hairstroke’ techniek. Deze techniek zorgt ervoor dat er wenkbrauwhaartjes in fijne lijntjes tussen de bestaande haren worden getatoeëerd die zo realistisch zijn dat ze niet van echte te onderscheiden zijn. Bij sommige mannen zijn (delen van) de wenkbrauwen uitgevallen als gevolg van Alopecia Areate of door een andere medische of genetische oorzaak. Daarvoor biedt deze techniek de uitkomst.

Wij bieden u de kans om uw wenkbrauwen opnieuw aan te laten brengen. Daarbij zorgen we voor een natuurlijk, mannelijk resultaat. Door de inkt in zeer fijne lijntjes, laag voor laag en in verschillende kleurnuances aan te brengen, garanderen wij een natuurlijk ogende uitstraling. Al jaren gebruiken mannelijke Hollywood sterren en celebrities als Nicolas Cage deze techniek om hun oogopslag te verfraaien en hun uiterlijk te verbeteren. Permanente wenkbrauwen voor mannen worden steeds meer geaccepteerd bij een bredere leeftijdsgroep. Zij realiseren zich dat een frisse uitstraling en eerste oogcontact van groot belang zijn, en willen zelfverzekerd door het leven gaan.

NABEHANDELING

Hoewel het niet altijd noodzakelijk is, willen wij u graag erop wijzen dat u eventueel na uw eerste permanente make up behandeling terug moet komen voor 1-2 gratis nabehandelingen. Dit, omdat het kan zijn dat na de eerste behandeling de geplaatste make up nog niet optimaal blijft zitten en licht vervaagd. Zodat wij ervoor kunnen zorgen dat u voor altijd plezier heeft van uw niet-vervagende permanente make up, vragen wij u in dit geval terug te komen voor een gratis nabehandeling. 

Wat kunt u verwachten? 

 • Hoe lang duurt uw behandeling?
  Een behandeling duurt circa 1 uur inclusief consult, uiteraard afhankelijk uw persoonlijke wensen.

 • Hoe gaat het in zijn werk?
  Tijdens een persoonlijk consult bepalen we samen welke kleurkeuze er is, en welke het beste aansluit op uw huidskleur, haarkleur, gezichtsvorm en gewenst resultaat. Wij zullen daarna met normale make up het eindresultaat nabootsen om u een compleet beeld te geven hoe het er uiteindelijk uit gaat zien. Tijdens dit proces kunt u dus afwegen of u de juiste kleur en vorm heeft gekozen. Wij gebruiken uitsluitend subtiele laagjes inkt om het pigment zo natuurlijk mogelijk aan te brengen.

 • Doet het pijn?
  Verdovende crème kan worden aangebracht voordat u de behandeling start. Dit kunt u bij de apotheek halen. Klik op de volgende link, print deze uit en neem hem mee naar de apotheek. Xylocaine zalf bijvoorbeeld.
  Uiteraard houden wij u als klant nauwlettend in de gaten om ervoor te zorgen dat de behandeling zo comfortabel mogelijk verloopt.

 • Is het resultaat direct zichtbaar?
  Ja, het resultaat is direct zichtbaar en zal de eerste dagen donkerder en duidelijker uitvallen. Wees hierop voorbereid, dit komt door het feit dat de inkt in de 2 toplagen van de huid (hoornlaag en opperhuid) zit maar hier binnen 2-4 dagen uit verdwijnt doordat de huid zich vernieuwd. Bij Tattoo Bob zorgen wij ervoor dat de inkt in de derde laag van de huid aangebracht wordt zodat er een permanent resultaat geboekt wordt.

 • Hoe zit het met nazorg?
  Wij bieden alle nodige nazorg, met de mogelijkheid om na 6 weken langs te komen voor een controle.