Tattoo Bob klant tevredenheid Tattoo Bob klant tevredenheid

Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing en tattoo zonder afspraak
Laser, PMU & MHP op afspraak

LIPPEN TATOEËREN

Naast een permanente lipliner is het bij Tattoo Bob op de permanente make-up afdeling ook mogelijk om te kiezen voor full lips permanente make-up. Bij een full lip tattoo worden de lippen volledig getatoeëerd, net zoals u dit doet met het aanbrengen van een lippenstift.

Lippen tatoeëren is een goede oplossing voor iedereen die van nature wat blekere lippen heeft of waarbij lippenstift niet goed blijft zitten. Met behulp van permanente make-up ( PMU ) kunnen de lippen op deze manier een flinke oppepper krijgen.

Het is echter wel zo dat Fullips altijd kunnen terug lopen in kleur.

Rondleiding door onze schoonheidskliniek.

VOLLERE LIPPEN

Met het tatoeëren van de lippen is het ook mogelijk om de lippen optisch voller te laten lijken. Om optisch vollere lippen te creëren is het mogelijk om een full lips tatoeage te combineren met een permanente lipliner. Door de permanente lipliner iets donkerder van kleur te laten zijn zullen er optisch vollere lippen ontstaan. Het enige wat u nog hoeft te doen is af en toe een lipbalm aan te brengen om de lippen te hydrateren.

VORMGEVING VAN DE LIPPEN

Met permanente make-up kunnen de lipcontouren geaccentueerd worden, of juist gecorrigeerd. Iemand die veel rookt kan bijvoorbeeld goed kiezen voor een full lips tatoeage om permanent te genieten van ingekleurde lippen. Met een klein beetje lipgloss is deze look helemaal af en worden de lippen goed gehydrateerd. Daarnaast bespaart u geld omdat u geen lippenstift meer hoeft te kopen.

HET FACELIFT-EFFECT

Door onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van tatoeëren, de huid en permanente make-up hebben wij al vele klanten gezien waarbij het plaatsen van PMU een veel jonger uiterlijk geeft. Dit alles m.b.v. het plaatsen van een permanente eyeliner, permanente wenkbrauwen of een permanente lipliner. 

Wilt u ook genieten van een jonger uitziend uiterlijk en er de hele dag verzorgd uitzien? Maak dan snel een afspraak voor het plaatsen van permanente make-up bij Tattoo Bob Rotterdam!

DE BEHANDELING

Voor het plaatsen van een permanente lipliner of full lips permanente make-up dient u rekening te houden met een behandeling van ongeveer een uur. Bij het plaatsen van PMU is het belangrijk om te weten dat de kleur in de eerste genezingsfase wat lichter zal worden. Om de gewenste kleur te bereiken zullen er in sommige gevallen meerdere behandelingen nodig zijn. Al onze prijzen zijn inclusief nabehandeling. Indien u na enkele jaren uw kleur toch iets zou willen ophalen zijn de kosten hiervoor €75,-.

Indien u vaak last heeft van een koortslip dient u er rekening mee te houden dat dit na het plaatsen van permanente make-up op de lippen in sommige gevallen kan gaan opspelen. Ook is het normaal dat de lippen na de behandeling dikker worden en soms wat gaan opzwellen. U kunt dit tegen gaan m.b.v. een ice pack

Aangezien het plaatsen van een permanente Fullips enigzins gevoelig kan zijn, raden wij u aan om voor de behandeling  verdovende zalf te halen bij uw apotheek: Xylocaïne® Zalf.

Zelfzorg-geneesmiddel

Dit medicijn is ook zonder recept verkrijgbaar (= niet-recept-geneesmiddel = NR-geneesmiddel = zelfzorg-medicijn).

Registratienummer (RVG-nummer)

RVG 01553

Dit is een verdovende zalf. Lees altijd goed de bijsluiter voor gebruik.

NABEHANDELING

Na uw eerste permanente make up behandeling, kan het zijn dat de geplaatste make up nog niet optimaal blijft zitten en licht vervaagd. In dit geval zou u eventueel 2 a 3 keer terug moeten komen voor een gratis nabehandeling, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat u voor altijd plezier heeft van uw niet-vervagende permanente make up. Dit is natuurlijk niet bij iedereen noodzakkelijk, maar wij willen u graag erop wijzen dat dit kan voorkomen.

Echter is het wel zo dat fullips eerder kunnen terug lopen in kleur dan bijvoorbeeld de permanente make up van de wenkbrauwen.

PRIJZEN VAN PERMANENTE MAKE-UP

Bekijk hier onze prijzen voor permanente make-up. Alle prijzen zijn inclusief nabehandelingen.