Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

PMU | LIPPEN TATOEËREN

Naast een permanente lipliner is het bij Tattoo Bob medical op de permanente make-up afdeling ook mogelijk om te kiezen voor full lips permanente make-up. Bij een full lip tattoo worden de lippen volledig getatoeëerd, net zoals u dit doet met het aanbrengen van een lippenstift.

Lippen tatoeëren is een goede oplossing voor iedereen die van nature wat blekere lippen heeft of waarbij lippenstift niet goed blijft zitten. Met behulp van permanente make-up ( PMU ) kunnen de lippen op deze manier een flinke oppepper krijgen.

Het is echter wel zo dat full lips altijd kunnen teruglopen in kleur.

Wanneer u kiest voor een PMU-behandeling bij Tattoo Bob medical, dan wordt u in een aparte ruimte van TB medical in volledige privacy geholpen. TB Medical is de medische en cosmetische afdeling van Tattoo Bob.

Online afspraak             Contact    

Een rondleiding door onze schoonheidskliniek.

Vormgeving van de lippen

Met permanente make-up kunnen de lipcontouren geaccentueerd worden, of juist gecorrigeerd. Iemand die veel rookt kan bijvoorbeeld goed kiezen voor een full lips tatoeage om permanent te genieten van ingekleurde lippen. Met een klein beetje lipgloss is deze look helemaal af en worden de lippen goed gehydrateerd. Daarnaast bespaart u geld omdat u geen lippenstift meer hoeft te kopen.

VOLLERE LIPPEN

Met het tatoeëren van de lippen is het ook mogelijk om de lippen optisch voller te laten lijken. Om optisch vollere lippen te creëren is het mogelijk om een full lips tatoeage te combineren met een permanente lipliner. Door de permanente lipliner iets donkerder van kleur te laten zijn zullen er optisch vollere lippen ontstaan. Het enige wat u nog hoeft te doen is af en toe een lipbalm aan te brengen om de lippen te hydrateren.

Het facelift-effect

Door onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van tatoeëren, de huid en permanente make-up hebben wij al vele klanten gezien waarbij het plaatsen van PMU een veel jonger uiterlijk geeft. Dit alles m.b.v. het plaatsen van een permanente eyeliner, permanente wenkbrauwen of een permanente lipliner. 

Wilt u ook genieten van een jonger uitziend uiterlijk en er de hele dag verzorgd uitzien? Maak dan snel een afspraak voor het plaatsen van permanente make-up bij Tattoo Bob medical Rotterdam!

Online afspraak             Contact    

Foto galerij

Hieronder ziet u verschillende (voor- en na) foto’s van full lips die geplaatst zijn door Tattoo Bob medical Rotterdam. 

De behandeling

Voor het plaatsen van een permanente lipliner of full lips permanente make-up dient u rekening te houden met een behandeling van ongeveer een uur. Bij het plaatsen van PMU is het belangrijk om te weten dat de kleur in de eerste genezingsfase wat lichter zal worden. Om de gewenste kleur te bereiken zullen er in sommige gevallen meerdere behandelingen nodig zijn. Al onze prijzen zijn inclusief nabehandeling. 

Indien u vaak last heeft van een koortslip dient u er rekening mee te houden dat dit na het plaatsen van permanente make-up op de lippen in sommige gevallen kan gaan opspelen. Ook is het normaal dat de lippen na de behandeling dikker worden en soms wat gaan opzwellen. U kunt dit tegen gaan m.b.v. een ice pack

Aangezien het plaatsen van een permanente Fullips enigzins gevoelig kan zijn, raden wij u aan om voor de behandeling verdovende zalf te halen bij uw apotheek: Xylocaïne® Zalf.

Zelfzorg-geneesmiddel

Dit medicijn is ook zonder recept verkrijgbaar (= niet-recept-geneesmiddel = NR-geneesmiddel = zelfzorg-medicijn).

Registratienummer (RVG-nummer): RVG 01553

Dit is een verdovende zalf. Lees altijd goed de bijsluiter voor gebruik.

Nabehandeling

Na uw eerste permanente make up behandeling, kan het zijn dat de geplaatste make up nog niet optimaal blijft zitten en licht vervaagd. In dit geval zou u eventueel 2 a 3 keer terug moeten komen voor een gratis nabehandeling, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat u voor altijd plezier heeft van uw niet-vervagende permanente make up. Dit is natuurlijk niet bij iedereen noodzakkelijk, maar wij willen u graag erop wijzen dat dit kan voorkomen.

Echter is het wel zo dat fullips eerder kunnen terug lopen in kleur dan bijvoorbeeld de permanente make up van de wenkbrauwen.

Bekijk onze prijzen

TB Medical

TB medical is onderdeel van de tattoo praktijk Tattoo Bob. Hierbij voeren onze cosmetisch pigmentatie specialisten medische behandelingen uit zoals, tepelreconstructies. Maar ook het aanbrengen van permanente make-up, valt bij Tattoo Bob onder TB Medical. Onze cosmetisch pigmentatie specialist Ralph Moelker, is ook actief op de poli plastische chirurgie van het Ikazia ziekenhuis voor het aanbrengen van de tepelreconstructie.