Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

De Tattoo Bob Prank

" Een ogenschijnlijk leuke dag eindigt voor uw baas met een (nep) tatoeage. Kom langs bij Tattoo Bob voor dé unieke prank van het moment."

De unieke prank

Staat er binnenkort een teamuitje op de planning? Of bestaat jullie bedrijf 100 jaar? Dat vraagt om een leuk dagje weg met collega's en leidinggevende. Bij Tattoo Bob bieden wij u een unieke ervaring. Kom samen met het team langs bij Tattoo Bob voor het leukste teamuitje van Nederland. Leer meer over de geschiedenis van tattoeëren en bekijk de mooiste ontwerpen in het tattoo museum. Op deze ogenschijnlijk mooie dag lijkt alles te kloppen, met het hele team genieten jullie van het uitstapje. Maar niets is minder waar...

Lees hier alles over de "Tattoo Bob Prank" tattoo bij Job Dura van het bedrijf "Dura Vermeer: https://www.duravermeer.nl/nieuws/memorial-tattoo-voor-job-dura

Offerte aanvragen voor de prank

Dagindeling Tattoo Bob Prank

Wanneer jullie ervoor gekozen hebben om met jullie teamuitje een bezoek aan Tattoo Bob te brengen, zullen wij het een en ander voor jullie regelen om de prank zo hilarisch mogelijk te maken. De dag begint met uitgebreide aandacht van een Tattoo Bob medewerker, die jullie alles zal vertellen over de geschiedenis van tattoeëren. Hier hebben jullie uiteraard ruim de tijd om vragen te stellen en om een duidelijk beeld te krijgen van wat dit vak daadwerkelijk inhoud. Vervolgens begeleidt de medewerker jullie graag naar het tattoo museum, waar hij jullie een rondleiding zal geven. Hier hangen ontzettend veel mooie ontwerpen, die zeker in de tattoo wereld erg gewaardeerd worden.

Tegen het einde van de rondleiding zal de desbetreffende persoon waar de prank om draait, uw leidinggevende of collega, meegenomen worden naar een beschikbare tattoo ruimte. Na het plaatsnemen in een echte tattoo stoel, zal de persoon zich gaan beseffen dat hij een tattoeage krijgt. En niet zomaar een.. Het bedrijfslogo! Nadat alle voorbereidingen zijn getroffen en de lijnen van de tattoo op het lichaam worden aangebracht, zal de paniek toeslaan.. Gebeurd dit echt? Krijg ik het bedrijfslogo op mijn arm getattoeërd?! En dan, een paar seconden voordat de tattoeërder zou beginnen aan het kunstwerk, wordt alles duidelijk... Wat een unieke ervaring, wat een prank. Met veel opluchting gaat de desbetreffende collega of leidinggevende naar huis, met enkel een plaktattoo.

Ervaar de Tattoo Bob Prank

Wilt u een teamuitje dat anders is dan alle andere? Een uitje waarin u veel leert over het tattoeëren, maar tevens de spanning om te snijden is? Reserveer dan de Tattoo Bob prank voor uw team! Deze unieke ervaring zal jullie voor altijd bijblijven! 

De “Tattoo Bob Prank“ kan geboekt worden van maandag t/m zaterdag van 13:00 tot 22:00 uur.

Offerte aanvragen voor de prank