Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

EEN KAAL HOOFD, NAALDEN EN INKT
De lievelingsingrediënten van stoppeldokter Ralph

Stoppeldokter ofwel de cosmetische pigmentatie specalist "Ralph" is de zoon van Tattoo Bob. De ervaring van het bedrijf Tattoo Bob (sinds 1968) is van grote waarde voor het perfecte eindresultaat. Ralph is één van de eerste mhp specalisten van Nederland en heeft dit ook met zijn woord  "stoppeltattoo" op de kaart gezet.

Hij en de andere specalisten voeren onder naam de naam TB Medical (cosmetische afdeling Tattoo Bob)  behandelingen uit op het gebied van tatoeëren, cosmetische tatoeages en permanente make-up.

Ralph is naast zijn werk als pigmentatie specalist ook veel bezig met de kwaliteit van de tattoo branche. Hiervoor is Ralph niet alleen actief als adviseur bij de GGD, maar sinds kort ook lid van de NEN commissie. Hierbij helpt Ralph om internationale richtlijnen te realiseren m.b.t. de wereld van de tatoeages.

Naast zijn werk bij Tattoo Bob, adviseur bij de GGD en lid van de NEN commissie is Ralph ook vaak te zien en te horen in de media. De laatste trend, de stoppel tattoo. Niet alleen het idee van de stoppel tattoo, maar ook de term is volledig bedacht door Tattoo Bob / Ralph.

Ralph staat in Nederland ook bekend als medisch pigmentatie specialist. Hij werkt  in het Ikazia ziekenhuis afdeling poli plastische chirurgie te Rotterdam en daarnaast  ook samen met andere ziekhuizen.

Lees hier het persbericht van het IKAZIA ziekenhuis 

Bekijk hier de andere behandelingen die vallen onder "cosmetische/medische pigmentatie

Tepelreconstructie

Medische Tattoo/Pigmentatie

In de media

 

 

 

 

ONTMOET ERIK

Erik is onze tweede micro haar pigmentatie specialist. Hij is volledig opgeleid door Ralph.

Micro haar pigmentatie is een andere tak van tatoeëren. Zijn passie voor het tatoeëren is de MHP kant opgegaan. Het aanbrengen van een realistische stoppel vindt Erik de ultieme kans om een persoon zijn zekerheid terug te geven, of iemand gewoon superblij te maken!

Maak nu vrijblijvend een afspraak en laat u informeren over welke mogelijkheden er voor u zijn m.b.v. de Stoppeltattoo.

Tel: 010 – 484 4694
Email: info@tattoobob.nl

PRIJSOPGAVE/INTAKEGESPREK

Ben je benieuwd naar de kosten voor de MHP behandeling? Wilt u een intakegesprek en prijsopgave? Klik op onderstaande knop en stuur ons een bericht! U kunt dan ook een foto meesturen.

Bij een stoppeltattoo worden m.b.v. speciale naalden en inkt stoppels op een kale hoofdhuid getatoeëerd die niet van echt te onderscheiden zijn. Het resultaat? Een geschoren look die werkelijk sensationeel en revolutionair is. Niemand zal zien dat de stoppels niet echt zijn.

Het plaatsen van een stoppel tattoo kan niet zomaar door iedere tattoo artiest uitgevoerd worden. Deze behandeling vergt ervaring en expertise. Uiteraard bent u hiervoor bij de stoppeldokter aan het juiste adres! 

Inmiddels lopen er wereldwijd al duizenden sterren rond met een geschoren look. Ik hoor u denken, maar waarom horen we er dan zo weinig over? Dit komt door het ongekende resultaat wat niet van echt te onderscheiden is. Verschillende behandelingen, diktes en opvullingen zullen ervoor zorgen dat er een juiste dichtheid ontstaat. Niemand zal zien dat uw strakke haarlijn getatoeëerd is. Kijk maar eens naar uw favoriete voetballer of filmster met een kaal hoofd, ziet u die strakke lijnen? Waarschijnlijk zijn deze niet van zichzelf, maar mag deze ster zich ook de trotse eigenaar noemen van een stoppeltattoo.

Ralph heeft al zeer veel mensen geholpen met hun kaalheid en  geeft ook als enige kliniek in Europa levenslange garantie op de stoppeltattoo!

Kaal is passé met MHP

               "Stoppeldokter"

Vanaf heden behoort, kaalheid tot het verleden

               "Stoppeldokter"

Gefeliciteerd! MHP is niet verkeerd

               "Stoppeldokter"

Wij bouwen aan uw zelfvertrouwen

"Stoppeldokter"

Geniaal nooit meer kaal

               "Stoppeldokter"

Kaalheid, zit u er mee? Denk eens aan MHP

"Stoppeldokter"

MHP daar leef ik mee

               "Stoppeldokter"

Van kale knikker naar coole kikker

"Stoppeldokter"

<