Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

TATTOO ONTWERPEN

Wanneer u een nieuwe tatoeage wilt laat zetten is het van belang dat u goed nadenkt over het tattoo ontwerp. Wilt u de tatoeage graag in zwart-wit of in kleur? En heeft u al nagedacht over eventuele schaduwen in het ontwerp? En op welke plek zal de tattoo komen? Op de schouder is er namelijk meer plaats dan op bijvoorbeeld de pols. Om u op weg te helpen met het ontwerp kunt u bij Tattoo bob terecht voor een uitgebreide collectie aan verschillende tattoo ontwerpen. Van realistische tot abstracte, bij Tattoo Bob hebben we een scala aan ontwerpen. Door onze jarenlange ervaring in de tattoo industrie kunnen onze artiesten gemakkelijk uw verhaal overbrengen tot een prachtig ontwerp. Heeft u zelf een ontwerp of schets in gedachten? Dan kan u deze uiteraard ook meenemen naar onze artiesten.

Naast de uitgebreide collectie tattoo ontwerpen in onze winkel kunt u ook eens een kijkje nemen bij de verschillende tattoo voorbeelden op onze website. Staat hier niets voor u tussen? Geen probleem, tatoeages zijn namelijk vrij persoonlijk. Wanneer u meer inspiratie op wilt doen adviseren wij u daarom ook om op Google te zoeken in Engelse termen, dit levert meer én betere zoekresultaten op!

Hieronder vindt u een kleine selectie tekeningen vol met tattoo ontwerpen. Wij nodigen u daarnaast graag uit voor een bezoek in onze winkel in Rotterdam - Katendrecht. Hier hebben wij een megacollectie aan tekeningen en tattoo ontwerpen. De ideale plek om inspiratie op te doen voor uw nieuwe tatoeage. Tot snel!

Tattoo ontwerpen

Akos Vikings

Bebert

Bergsma

Eric Iovino

Fairytale

Germany

Liz Manzolini

Mordenti

Mordentini

Screaming Tiki

Set 1

Steve Kelly

Victor Modafferi

Vlinders