Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

Schouder Tattoo

Overweegt u om een schouder tattoo te laten zetten? Dan bent u bij Tattoo Bob aan het juiste adres. Bij een schouder tattoo gaat het om schoonheid en symboliek. De schouder is een populaire plaats voor een tattoo en trekt zeker de aandacht. Omdat op de schouder meer ruimte beschikbaar is, kan de tatoeage groter gemaakt worden en kunnen onze tattoo specialisten meer details geven aan uw tatoeage. Het is mogelijk om te kiezen voor een tattoo op het schouderblad of voor een afbeelding die over de hele schouder heen loopt.

Een voordeel bij het nemen van een tattoo op de schouder is dat deze plek als een van de minst pijnlijke plekken wordt ervaren. Een nadeel van een schouder tatoeage is dat de tattoo voor uzelf niet altijd goed zichtbaar is. Wilt u de tattoo zelf kunnen zien, dan kan er beter voor een andere plek gekozen worden, bijvoorbeeld op uw been of borst.

schouder tattoo

Schouder Tattoo Stijlen    

Omdat de schouder groot is leent dit deel van het lichaam zich goed voor verschillende tattoo ontwerpen en stijlen. U kunt ervoor kiezen om het ontwerp op een van uw schouders te zetten, of om de tatoeage te laten verlopen over beide schouderbladen. Daarnaast kunt u er ook nog voor kiezen om de tattoo uit te laten wijken naar de armen, nek, borst of zij. Als u hiervoor kiest is er nog meer ruimte om de tattoo uit te breiden. U kunt er ook voor kiezen om dit uitbreiden van de tattoo in verschillende fases te laten verlopen.

Benieuwd naar de verschillende stijlen? Op de pagina over tattoo stijlen kunt u kiezen uit een selectie verschillende tattoo vormen. Voorbeelden van de stijlen die wij tatoeëren zijn Chicano stijl, Old school stijl en Japanse stijl. Natuurlijk zijn dit niet alle stijlen en kunt u bij ons ook terecht voor op maat gemaakte tatoeages. 

Bekijk alle tattoo stijlen

 Tattoo ontwerp

Het laten zetten van een tatoeage is een hele overweging, vooral als het uw eerste is. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze. Heeft u voor uw schouder al een tof tattoo ontwerp? Fijn! Indien dit niet het geval is gaan we samen met u voor een passend ontwerp dat aansluit op uw idee.

Wilt u inspiratie opdoen voor een schouder tatoeage? Bekijk dan onze galerij. In onze Galerij vindt u namelijk nog meer voorbeelden.

Tattoo voorbeelden

Contact

Bent u er zeker van en wilt u graag een schouder tatoeage laten zetten? Of wilt u meer informatie over het zetten van een tatoeage? Bel ons op 010-4844694 of mail naar info@tattoobob.nl , loop gezellig bij ons binnen of stel uw vraag via ons contactformulier. Wij zijn maandag t/m zaterdag van 13:00 tot 22:00 geopend.

Contact