Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

PRIJZEN PERMANENTE MAKE-UP

Hieronder vindt u een overzicht van de prijzen voor het plaatsen van permanente make-up bij Tattoo Bob medical Rotterdam. Alle prijzen zijn inclusief nabehandeling(en). 

Voor het beste resultaat zijn er vaak minimaal 2 en in sommige gevallen 3 behandelingen nodig. Wij beginnen liever met een te lichte kleur dat we deze nog kunnen bijwerken i.p.v. dat u de kleur te donker vindt en u ontevreden bent over uw PMU.

Alle prijzen voor het plaatsen van permanente make-up zijn dan ook gebaseerd op het feit dat alles inclusief nabehandelingen is en dat de permanente make-up echt permanent is. Bij vele schoonheidssalons blijft de PMU maar 2 tot 5 jaar zitten en moet u na deze periode opnieuw betalen voor het plaatsen van permanente make-up. Bij Tattoo Bob medical is PMU dus echt voor de rest van uw leven en een eenmalige investering. 

Online afspraak             Contact    

PMU

SoortPrijs
Wenkbrauwen € 400
Eyeliner boven € 275
Eyeliner onder € 275
Eyeliner boven en onder € 400
Eyeliner (boven en onder) en wenkbrauwen € 775
Lipliner € 400
Full lips € 500
Eyeliner, wenkbrauwen en liplines € 1000

Heeft u uw permanente make-up elders laten zetten of is deze mislukt? U kunt uw PMU bij ons laten bijwerken. Aangezien wij niet van tevoren kunnen bepalen wat de mogelijkheden zijn, vragen wij u om eerst langs te komen in onze winkel of om ons een email te sturen met foto’s van uw gezicht/permanente make-up. Wij kunnen de geplaatste PMU dan beoordelen en de mogelijkheden met u doorspreken.

Voor een afspraak m.b.t. permanente make-up kunt u bellen met telefoonnummer: 010-4844694 of mailen naar info@tattoobob.nl

Bekijk de rondleiding door onze schoonheidskliniek