Tattoo Bob klant tevredenheid Tattoo Bob klant tevredenheid

Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

PRIJZEN PERMANENTE MAKE-UP

Hieronder vindt u een overzicht van de prijzen voor het plaatsen van permanente make-up bij Tattoo Bob Rotterdam. Alle prijzen zijn inclusief nabehandeling(en). 

Voor het beste resultaat zijn er vaak minimaal 2 en in sommige gevallen 3 behandelingen nodig. Wij beginnen liever met een te lichte kleur dat we deze nog kunnen bijwerken i.p.v. dat u de kleur te donker vindt en u ontevreden bent over uw PMU.

Alle prijzen voor het plaatsen van permanente make-up zijn dan ook gebaseerd op het feit dat alles inclusief nabehandelingen is en dat de permanente make-up echt permanent is. Bij vele schoonheidssalons blijft de PMU maar 2 tot 5 jaar zitten en moet u na deze periode opnieuw betalen voor het plaatsen van permanente make-up. Bij Tattoo Bob is PMU dus echt voor de rest van uw leven en een eenmalige investering. 

Heeft u uw permanente make-up elders laten zetten of is deze mislukt? U kunt uw PMU bij ons laten bijwerken. Aangezien wij niet van tevoren kunnen bepalen wat de mogelijkheden zijn, vragen wij u om eerst langs te komen in onze winkel of om ons een email te sturen met foto’s van uw gezicht/permanente make-up. Wij kunnen de geplaatste PMU dan beoordelen en de mogelijkheden met u doorspreken.

Voor een afspraak m.b.t. permanente make-up kunt u bellen met telefoonnummer: 010-4844694 of mailen naar info@tattoobob.nl

20% korting op een volgende behandeling bij onze huidtherapeute »

Wenkbrauwen

€ 400

Eyeliner boven en onder

€ 400

Eyeliner boven

€ 275

Eyeliner onder

€ 275

Liplines

€ 400

Eyelines en wenkbrauwen
(boven en onder)

€ 775

Full lips

€ 500

Eyelines, wenkbrauwen en liplines

€ 1000

Bekijk de rondleiding door onze schoonheidskliniek