Tattoo Bob klant tevredenheid Tattoo Bob klant tevredenheid

Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing en tattoo zonder afspraak
Laser, PMU & MHP op afspraak

PERMANENTE EYELINER

Permanente make-up geeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden, waaronder permanente eyeliner. Permanente eyeliner geeft u de mogelijkheid om dagelijks veel tijd te besparen met het opmaken van uw ogen. Daarnaast bespaart het plaatsen van een permanente eyeliner u jaarlijks geld aan oogpotloden en eyeliners. 

Indien u permanente eyeliners bij Tattoo Bob laat tatoeëren, heeft u de keuze uit 3 mogelijkheden:

  1. Permanente eyeliner aan de bovenkant van de wimperhaartjes
  2. Permanente eyeliner aan de onderkant van de wimperhaartjes
  3. Permanente eyeliner zowel aan de boven- als onderkant van uw wimperhaartjes

In tegenstelling tot veel andere shops en schoonheidsspecialisten maakt Tattoo Bob gebruik van een revolutionaire techniek waarbij de permanente make-up ook echt permanent is!

Het enige adres in Nederland waar je de permanente make- up blijvend kunt laten tatoeëren. Ook kunt u vervaagde permanente make-up zoals wenkbrauwen, eyelines of lips opnieuw en definitief laten plaatsen. 
Tattoo Bob is een begrip sinds 1968 en tevens bekend van radio & t.v.

Rondleiding door onze schoonheidskliniek.

Door de jarenlange ervaring en het gebruik van een andere techniek is dit voor onze gespecialiseerde tattoo-artiest een dagelijkse bezigheid en zal de PMU niet vervagen.

Kijk ook eens bij: Wenkbrauwen, Fullips of Lipliner

EYELINER TATTOO

Het plaatsen van een permanente eyeliner is te vergelijken met het plaatsen van een gewone tatoeage. Met een speciale naald wordt de inkt tot diep in de huid ingebracht. Hiervoor gebruiken wij bij Tattoo Bob speciale pigmenten die ervoor zorgen dat uw eyeliner tattoo ook echt permanent is.

Het plaatsen van een eyeliner tattoo vereist expertise en nauwkeurigheid. Met de jarenlange ervaring op het gebied van tatoeëren en kennis van de huid bent u hiervoor bij onze tattooshop aan het juiste adres. Omdat een eyeliner tattoo dicht bij het oog wordt geplaatst is het van belang dat deze behandeling met veel aandacht en zorg wordt uitgevoerd.

Een eyeliner tattoo wordt net iets boven (en/of onder) de wimperhaartjes gezet. Voor het mooiste resultaat van een eyeliner tattoo is het mooi als deze naar het einde toe wat dikker wordt. Uiteraard wordt u voor de permanente make-up behandeling bij Tattoo Bob altijd voorzien van alle informatie, geven wij antwoord op al uw vragen en kunt u zelf kiezen welke vorm en kleur u wilt voor uw eyeliner tattoo.

PERMANENTE EYELINER LATEN ZETTEN

Met verdoving een eyeliner laten plaatsen ?

Aangezien het plaatsen van een permanente eyeliner een gevoelige behandeling kan zijn, raden wij u aan om voor de behandeling een verdovende zalf te halen bij uw apotheek. 

Een verdovende zalf en valt onder de categorie zelfzorg geneesmiddel. Een zelfzorg geneesmiddel houdt in dat dit geneesmiddel zonder recept verkrijgbaar is. Lees voor gebruik altijd goed de bijsluiter. Smeer de Verdovende 90 min en daarna nogmaals 30 min voor de behandeling met een wattenstaafje op de oogleden (niet in de ogen!).

Zelfzorg-geneesmiddel: Dit medicijn is ook zonder recept verkrijgbaar (= niet-recept-geneesmiddel = NR-geneesmiddel = zelfzorg-medicijn).
Registratienummer (RVG-nummer): RVG 01553

Of bestel het gewoon online.

U kan het ook aan de huisarts vragen. De huisarts zal dan een recept uitschrijven voor de juiste zalf.

Let op met wimperextensions

Wimperextensions dienen 1 week voor de behandeling verwijderd te worden. 

De oogleden zijn na verwijdering van extensions gevoeliger om te behandelen. 

Wij adviseren na het plaatsen van de behandeling minimaal 4 weken te wachten met het opnieuw aanbrengen van de extensions.  


PERMANENTE EYELINER BOVEN

Het zetten van een permanente eyeliner aan de bovenkant van de wimperhaartjes wordt gedaan met een fijne lijn die geleidelijk iets dikker wordt naar buiten toe. Dit zorgt voor een realistisch en natuurlijk beeld.

PERMANENTE EYELINER ONDER

Het lijntje wordt tussen de haartjes aangebracht. De eyeliner wordt niet helemaal doorgetrokken tot in de ooghoek. Het beste en meest mooie effect wordt gecreëerd wanneer de eyelines boven en beneden worden getatoeëerd.

DE BESTE LIJN VOOR UW OOG

Voor PMU gaan wij van Tattoo Bob voor het beste resultaat. Voor de beste uitstraling van de ogen is het van essentieel belang om te kijken naar de stand van de ogen. Indien u relatief kleine ogen heeft en deze meer uit wil laten komen dan kiezen wij voor een dunne ooglijn, omdat dit dan het beste is voor de gezichtsuitdrukking. Zijn uw ogen groter en springen ze er wat meer uit dan kiezen wij meestal voor een iets dikkere ooglijn. Dit geeft de ogen nog meer uitstraling.

ANDERE KLEUREN

90% van de permanente eyeliners wordt in het zwart gedaan (worden altijd iets mat zwart), dit geeft een natuurlijke en volle uitstraling. 
Andere kleuren zijn erg persoonlijk; mensen gebruiken soms al jaren een potlood bijvoorbeeld blauw of groen. Deze kleurtjes trekken de aandacht en vallen op waardoor de aandacht minder gericht is op de ogen of de wimpers.

PERMANENTE EYELINER FOTO'S

Hieronder vindt u diverse foto's van permanente eyeliners welke zijn geplaatst bij Tattoo Bob Rotterdam.

Let op: vele vrouwen komen bij ons met een eyeliner tattoo die reeds elders zijn geplaatst en tevens zijn vervaagd. Wij kunnen voor u de

eyeliner opnieuw echt permanent aanbrengen.

Wij willen u er graag op attenderen dat alle foto’s op deze website zijn gemaakt door Tattoo Bob. De foto’s zijn daardoor auteursrechtelijk beschermd. Het kopiëren, openbaar maken of verspreiden van deze foto’s, voor welk doel en op welke wijze dan ook, is niet toegestaan.

All images appearing in the Tattoo Bob web site are the exclusive property of Tattoo Bob and are protected under the Dutch and International Copyright laws. The images may not be reproduced, copied, transmitted or manipulated.

VLEUGELTJE TATOEËREN

Bij PMU vinden wij dat er met het zetten van een vleugeltje voorzichtig omgegaan moet worden. Een vleugeltje wordt aan het einde van de eyeliner iets doorgetrokken naast het oog. Bij het permanent tatoeëren van een extreem vleugeltje / uitloper bestaat de kans dat naarmate u ouder wordt de inkt uitloopt. Ook zakt de huid en hierdoor kan het vleugeltje ook zakken en/of in een bolletje veranderen. Bij het tatoeëren van alleen de oogleden is dit niet het geval en zal het lijntje echt het hele leven meegaan. Wij plaasten wel een vleugeltje maar wel verantwoord zodat het altijd mooi blijft.

NABEHANDELING

Na uw eerste permanente make up behandeling, kan het zijn dat de geplaatste make up nog niet optimaal blijft zitten en licht vervaagd. Hierdoor zou u eventueel 1-2 keer terug moeten komen voor een gratis nabehandeling. Dit, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat u voor altijd plezier heeft van uw niet-vervagende permanente make up. Hoewel dit natuurlijk niet bij iedereen noodzakkelijk is, willen wij u graag erop wijzen dat dit kan voorkomen.

PERMANENTE MAKE-UP MISLUKT ?

Heeft u ergens anders een permanente eyeliner laten plaatsen, maar bent u niet tevreden of is de eyeliner tattoo verdwenen of ernstig vervaagt? Ook dan is het mogelijk om uw permanente eyeliner opnieuw door Tattoo Bob te laten tatoeëren.

Stuur ons een mail met een foto van uw gezicht / eyeliner tattoo naar info@tattoobob.nl of kom vrijblijvend langs in onze winkel voor informatie over PMU. Wij helpen u graag om ervoor te zorgen dat uw permanente eyeliner ook echt voor altijd is!

PRIJZEN PERMANENTE MAKE-UP

Bekijk hier een overzicht van onze prijzen voor permanente make-up. Alle prijzen zijn inclusief nabehandelingen.