Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

PMU | Permanente eyeliner

Permanente make-up geeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden, waaronder ook permanente eyeliner. Wilt u meer tijd besparen met het opmaken van uw ogen? Permanente make up eyeliner geeft deze kans. Daarnaast bespaart u hierdoor ook jaarlijks geld aan oogpotloden en eyeliners. Wanneer u kiest voor een PMU-behandeling bij Tattoo Bob medical, dan wordt u in een aparte ruimte van TB medical in volledige privacy geholpen. TB Medical is de medische en cosmetische afdeling van Tattoo Bob.

Tattoo Bob medical is een begrip sinds 1968 en tevens bekend van radio en tv. In tegenstelling tot veel andere shops en schoonheidsspecialisten, maken wij gebruik van een revolutionaire techniek. Door onze jarenlange ervaring én gebruik van deze techniek, is het zetten van permanente make-up voor onze gespecialiseerde tattoo-artiest een dagelijkse bezigheid. Hierdoor zal de PMU niet vervagen. De permanente make-up is bij ons dan ook écht permanent.

Daarnaast zijn wij het enige adres in Nederland waar je de permanente make-up blijvend kunt laten tatoeëren. Zo kunt u bij ons vervaagde permanente make-up, zoals: wenkbrauwen, eyelines of lips, opnieuw én definitief laten plaatsen.

Bekijk ook de volgende permanente make-up behandelingen:

Wenkbrauwen, Fullips of Lipliner

Indien u permanente eyeliners bij Tattoo Bob medical laat tatoeëren, heeft u de keuze uit 3 mogelijkheden:

  1. Aan de bovenkant van de wimperhaartjes
  2. Aan de onderkant van de wimperhaartjes
  3. Aan zowel de boven- als onderkant van uw wimperhaartjes

Bekijk de rondleiding door onze schoonheidskliniek.

Eyeliner tattoo

Het plaatsen van permanente eyeliner is te vergelijken met het plaatsen van een gewone tatoeage. De behandelde huid krijgt met een speciale naald pigment in de huid aangebracht. Hiervoor maken wij gebruik van speciale pigmenten die ervoor zorgen dat jouw eyeliner tattoo ook echt permanent is.

Het plaatsen van een PMU eyeliner tattoo vereist expertise en nauwkeurigheid. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van tatoeëren én kennis van de huid, garanderen wij jou dat je bij Tattoo Bob medical aan het juiste adres bent.

Omdat een classic eyeliner tattoo net iets boven (en/ of onder) de wimperhaartjes wordt gezet, is het van belang dat dit met veel zorg en aandacht wordt uitgevoerd. Je krijgt het mooiste resultaat wanneer de classic eyeliner naar het einde toe wat dikker wordt geplaatst.

Uiteraard wordt jij - voor de permanente make-up behandeling - altijd voorzien van de nodige informatie, geven wij antwoord op al jouw vragen én kunt je zelf kiezen welke vorm en kleur je wilt voor jouw eyeliner tattoo. Onze tattoo specialisten weten raad met jouw specifieke wensen en kunnen jou de perfecte eyeliner geven.

Permanente eyeliner laten zetten

Met verdoving een eyeliner laten plaatsen ?

Het plaatsen van een permanente eyeliner kan een gevoelige behandeling zijn. Wij raden u dan ook aan om vóór de behandeling een verdovende zalf te halen bij uw apotheek. Hiervoor kunt u bij uw huisarts om een recept vragen. De huisarts zal dan een recept uitschrijven voor de juiste zalf. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om deze online te bestellen, aangezien een verdovende zalf onder de categorie ‘zelfzorggeneesmiddel’ valt. Dit houdt in dat dit geneesmiddel zonder recept verkrijgbaar is. Wel raden wij u aan om voor gebruik de bijsluiter goed door te nemen. Smeer de zalf 90 min en daarna nogmaals 30 min voor de behandeling met een wattenstaafje op uw oogleden (niet in de ogen!). 

Zelfzorggeneesmiddel: dit medicijn is ook zonder recept verkrijgbaar (= niet-recept-geneesmiddel = NR-geneesmiddel = zelfzorgmedicijn). Registratienummer (RVG-nummer): RVG 01553

Let op met wimperextensions

Wimperextensions dienen 1 week voor de behandeling verwijderd te worden. De oogleden zijn na verwijdering van de extensions namelijk gevoeliger om te behandelen.

Wij adviseren u om - na het plaatsen van de permanente eyeliner - minimaal 4 weken te wachten met het opnieuw aanbrengen van de extensions. 

Online afspraak             Contact    

Permanente eyeliner boven

Voor de PMU eyeliner boven, zetten wij de permanente eyeliner aan de bovenkant van jouw wimperhaartjes. We beginnen met een dun lijntje die geleidelijk iets dikker naar buiten wordt gezet. Dit zorgt voor een realistisch én natuurlijk beeld.

Permanente eyeliner onder

Voor de permanente eyeliner onder, wordt de fijne lijn tussen de haartjes aangebracht. De eyeliner wordt niet helemaal doorgetrokken tot in de ooghoek.

PMU eyeliner boven en onder

Je krijgt het beste en meest mooie effect wanneer de eyeliners zowel boven als beneden worden getatoeëerd.

Benieuwd naar de prijzen?

De beste lijn voor jouw ogen

Bij Tattoo Bob medical gaan we altijd voor het beste resultaat van uw PMU. Voor de perfecte uitstraling van de ogen is het van essentieel belang om te kijken naar de stand van uw ogen. Wanneer u relatief kleine ogen heeft en ze meer wilt laten uitspringen, gaan we vaak voor een subtiel lijntje.

Dit is de beste keuze voor de gewenste gezichtsuitdrukking. Zijn uw ogen groter en springen ze er meer uit? Dan kiezen wij meestal voor een iets dikkere ooglijn. Dit maakt uw ogen nog sprekender en uw wimpers voller.

Permanente eyeliner foto's

Hieronder ziet u verschillende (voor- en na) foto’s van permanente eyeliner die geplaatst zijn door Tattoo Bob medical Rotterdam. 

Let op: veel vrouwen komen bij ons met een eyeliner tattoo die reeds ergens anders zijn geplaatst en ook vervaagd zijn. Wij kunnen voor u de eyeliner opnieuw en echt permanent aanbrengen.

Wij willen u er graag op attenderen dat alle foto’s op deze website zijn gemaakt door Tattoo Bob medical. De foto’s zijn daardoor auteursrechtelijk beschermd. Het kopiëren, openbaar maken of verspreiden van deze foto’s, voor welk doel en op welke wijze dan ook, is niet toegestaan.

All images appearing in the Tattoo Bob medical web site are the exclusive property of Tattoo Bob medical and are protected under the Dutch and International Copyright laws. The images may not be reproduced, copied, transmitted or manipulated.

Vleugeltje tatoeëren

Bij het tatoeëren van een vleugeltje, vinden wij het erg belangrijk dat er voorzichtig te werk wordt gegaan. Een vleugeltje wordt aan het einde van de eyeliner iets doorgetrokken naast het oog. Bij het permanent tatoeëren van een extreem vleugeltje/ uitloper bestaat de kans dat - naarmate je ouder wordt - de inkt uitloopt.

Ook kan de huid minder stevig worden, waardoor het vleugeltje kan zakken en/of in een bolletje verandert. Bij het tatoeëren van alleen de oogleden is dit niet het geval en zal het lijntje écht jouw hele leven meegaan. Wij tatoeëren een vleugeltje, maar wel verantwoord zodat het altijd mooi blijft.

Andere kleuren

Ongeveer 90% van de permanente eyeliners wordt in de kleur zwart gedaan (wordt altijd iets matzwart), wat een natuurlijke en volle uitstraling geeft. Andere kleuren zijn erg persoonlijk; mensen gebruiken soms al jaren een oogpotlood in bijvoorbeeld de kleur blauw of groen. Deze kleuren trekken de aandacht én vallen op, waardoor de aandacht minder gericht is op de ogen of de wimpers.

Tattoo Bob medical of de schoonheidsspecialist:
wat is het verschil?

Wij krijgen vaak de vraag: wat is het verschil tussen permanente make-up en het tatoeëren van make-up? Wanneer een schoonheidsspecialist of een tattoo artiest gebruik maakt van een pigmenteerpen, kun je dit eigenlijk al tatoeëren noemen.

Het tatoeëren van make-up is dus permanente make-up. Het verschil zit hem voornamelijk in de ervaring die jij beleeft. Bij Tattoo Bob medical weten we de perfecte wenkbrauwen te creëren die aansluiten op jouw wensen.

Lees meer

Nazorg en nabehandeling

Na de behandeling wilt u goed op de hoogte zijn van de nazorg van PMU eyeliner. U krijgt daarom na de behandeling een extra informatiefolder waarin alle nazorginstructies beschreven staan. Uiteraard zullen wij deze goed met u doornemen. Op onze pagina permanente make-up nazorg vind je meer informatie over de nazorg van PMU.

NABEHANDELING

Na uw eerste permanente eyeliner behandeling, kan het zijn dat de geplaatste make-up nog niet optimaal blijft zitten en hierdoor licht vervaagd. Het zou dus kunnen dat u 1-2 keer terug moeten komen voor een gratis nabehandeling. Wij zorgen ervoor dat u voor altijd plezier heeft van uw niet-vervagende permanente make-up. Hoewel dit natuurlijk niet bij iedereen noodzakelijk is, willen wij u er toch graag op wijzen dat dit kan voorkomen.

Permanente eyeliner mislukt?

Heeft u ergens anders permanente eyeliner laten plaatsen, maar bent u niet tevreden over het resultaat? Of is de eyeliner tattoo verdwenen/ ernstig vervaagt? Ook dan is het mogelijk om uw permanente eyeliner opnieuw te laten tatoeëren door Tattoo Bob medical.

Stuur ons een mail met een foto van uw gezicht/ eyeliner tattoo naar info@tattoobob.nl of kom vrijblijvend langs in onze winkel voor informatie over PMU. Wij helpen u graag om ervoor te zorgen dat uw permanente eyeliner ook echt voor altijd is!

Bekijk het overzicht van onze prijzen voor permanente make-up. Alle prijzen zijn inclusief nabehandelingen.