Tattoo Bob klant tevredenheid Tattoo Bob klant tevredenheid

Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing en tattoo op afspraak
Laser, PMU & MHP op afspraak

Haar pigmentatie voor Arabische mannen

Mannen met een Turkse of Arabische achtergrond kunnen bij Tattoo Bob terecht voor haar pigmentatie behandelingen. Een getinte huid gecombineerd met ‘Arabic’ haar is bijzonder geschikt voor MHP. Dit haar is niet te vergelijken met stijl haar aangezien de spiraalvormige groei ervoor zorgt dat het haar eerst langs de hoofdhuid groeit voordat het de lengte in gaat. Naast dit verschil zien wij bij Arabische mannen ook een duidelijk groter contrast van de huid- en haarkleur waardoor er voor andere kleurnuances wordt gekozen.

Een voordeel van een getinte huid is het feit dat de huid tijdens en na de behandeling minder rood zal kleuren. Ook al duurt de roodheid maar een dag, hoe donkerder de huid, des te minder zal de roodheid opvallen. Een ander bijkomend voordeel is het feit dat getinte, Arabische mannen vaak al een geschoren look hebben. Dit betekent dat het haar niet afschoren hoeft te worden, en dus de overgang niet ingrijpend is. De buitenwereld zal de behandeling niet of nauwelijks opmerken.

Een micro haar pigmentatie is vandaag de dag de beste MHP behandeling voor mannen en vrouwen met kaalheid, alopecia, dun haar of die last hebben van (veel) haaruitval.

Arabic stoppel

Tattoo Bob heet niet voor niets de stoppeldokter, hij heeft namelijk een revolutionaire methode ontwikkeld voor het creëren van een realistische look. Naast het tatoeëren van stoppels, tatoeëert hij ook kleine, fijne haartjes waardoor een prachtig resultaat wordt behaald. Deze unieke methode is helemaal next level in de wereld van haar pigmentatie voor Arabic mannen en de stoppel dokter van Tattoo Bob is pionier op dit gebied.

 

Vanaf heden behoort, kaalheid tot het verleden

               "Stoppeldokter"

Geniaal nooit meer kaal

               "Stoppeldokter"

Van kale knikker naar coole kikker

"Stoppeldokter"

MHP daar leef ik mee

               "Stoppeldokter"

Kaal is passé met MHP

               "Stoppeldokter"

Gefeliciteerd! MHP is niet verkeerd

               "Stoppeldokter"

Kaalheid, zit u er mee? Denk eens aan MHP

"Stoppeldokter"

Wij bouwen aan uw zelfvertrouwen

"Stoppeldokter"

Contouren

Strakke contouren zijn helemaal van deze tijd, zeker bij getinte en Arabische mannen. Een nette, verzorgde haarlijn met strakke hoeken creëert een mannelijke, tijdloze look. De kapper doet dit met een vlijmscherp mesje, maar bij gebrek aan voldoende haargroei, kan dit nu ideaal nagebootst worden met haar pigmentatie ofwel stoppeltattoo.

Micro haar pigmentatie door middel van de stoppel tattoo is dé ideale oplossing voor Arabische en Turkse mannen die iedere dag op willen staan met het haar in model, zonder het ooit bij te hoeven werken.

ARAB STOPPEL VOORBEELDEN