Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

HAAR PIGMENTATIE VOOR ARABISCHE MANNEN

Mannen met een Turkse of Arabische achtergrond kunnen bij Tattoo Bob terecht voor haar pigmentatie behandelingen. Een getinte huid gecombineerd met ‘Arabic’ haar is bijzonder geschikt voor MHP. Dit haar is niet te vergelijken met stijl haar aangezien de spiraalvormige groei ervoor zorgt dat het haar eerst langs de hoofdhuid groeit voordat het de lengte in gaat. Naast dit verschil zien wij bij Arabische mannen ook een duidelijk groter contrast van de huid- en haarkleur waardoor er voor andere kleurnuances wordt gekozen.

Tattoo Bob ofwel Tb medical is de enige kliniek in Europa die levenslange garantie geeft op de MHP Tattoo micro haar pigmentatie.

PRIJSOPGAVE/INTAKEGESPREK

Ben je benieuwd naar de kosten voor de MHP behandeling? Wilt u een intakegesprek en prijsopgave? Klik op onderstaande knop en stuur ons een bericht! U kunt dan ook een foto meesturen.

DE BUITENWERELD ZAL DE BEHANDELING NIET OPMERKEN

Een voordeel van een getinte huid is het feit dat de huid tijdens en na de behandeling minder rood zal kleuren. Ook al duurt de roodheid maar een dag, hoe donkerder de huid, des te minder zal de roodheid opvallen. Een ander bijkomend voordeel is het feit dat getinte, Arabische mannen vaak al een geschoren look hebben. Dit betekent dat het haar niet afschoren hoeft te worden, en dus de overgang niet ingrijpend is. De buitenwereld zal de behandeling niet of nauwelijks opmerken.

Een micro haar pigmentatie is vandaag de dag de beste MHP behandeling voor mannen en vrouwen met kaalheid, alopecia, dun haar of die last hebben van (veel) haaruitval.

GALERIJ

 

 

ARABIC STOPPEL

Tattoo Bob heet niet voor niets de stoppeldokter, hij heeft namelijk een revolutionaire methode ontwikkeld voor het creëren van een realistische look. Naast het tatoeëren van stoppels, tatoeëert hij ook kleine, fijne haartjes waardoor een prachtig resultaat wordt behaald. Deze unieke methode is helemaal next level in de wereld van haar pigmentatie voor Arabische mannen en de stoppel dokter van Tattoo Bob is pionier op dit gebied.

 

 

Wij bouwen aan uw zelfvertrouwen

"Stoppeldokter"

Kaal is passé met MHP

               "Stoppeldokter"

MHP daar leef ik mee

               "Stoppeldokter"

Van kale knikker naar coole kikker

"Stoppeldokter"

Geniaal nooit meer kaal

               "Stoppeldokter"

Kaalheid, zit u er mee? Denk eens aan MHP

"Stoppeldokter"

Gefeliciteerd! MHP is niet verkeerd

               "Stoppeldokter"

Vanaf heden behoort, kaalheid tot het verleden

               "Stoppeldokter"

Contouren

Strakke contouren zijn helemaal van deze tijd, zeker bij getinte en Arabische mannen. Een nette, verzorgde haarlijn met strakke hoeken creëert een mannelijke, tijdloze look. De kapper doet dit met een vlijmscherp mesje, maar bij gebrek aan voldoende haargroei, kan dit nu ideaal nagebootst worden met haar pigmentatie ofwel stoppeltattoo.

Micro haar pigmentatie door middel van de stoppel tattoo is dé ideale oplossing voor Arabische en Turkse mannen die iedere dag op willen staan met het haar in model, zonder het ooit bij te hoeven werken.