Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

Huidtherapie

“Ik ben Alisa, huidtherapeut binnen TB Medical.

In 2012 heb ik de opleiding Huidtherapie afgerond en sindsdien heb ik ervaring mogen opdoen in diverse werkomgevingen.

Hier werden zowel cosmetische als medische behandelingen uitgevoerd.
De uiteenlopende behandelingen en het patiëntencontact maken het werk zo bijzonder.

Kwaliteit leveren en een luisterend oor bieden zijn twee heel belangrijke elementen die bij mij voorop staan in het uitvoeren van mijn werk. Met veel enthousiasme zie ik u graag bij ons in de kliniek.

Tijdens een intake

Tijdens een GRATIS intake neemt onze huidtherapeut samen met jou door wat zij voor jou kan betekenen. Zij bespreekt de persoonlijke gegevens zoals de medische voorgeschiedenis die van belang zijn om veilig te behandelen. Wij zijn als zorgaanbieders verplicht om het BSN nummer te noteren om er zeker van te zijn dat we het goede dossier koppelen met de juiste persoon. Wij gaan veilig met jouw gegevens om in een beveiligd software systeem.

Het geadviseerde behandelplan is met in-acht-neming van ieder seizoen: winter/lente/zomer/herfst. Dit geeft jou de geruststelling dat je alleen de adviezen hoeft op te volgen om samen het hele jaar door te kunnen behandelen. Onze gespecialiseerde huidtherapeut helpt je graag.

Opleiding huidtherapeut en vergoeding

Onze huidtherapeut is geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici (KP), opgenomen in het AGB-register (de AGB-code is een uniek codenummer van Nederlandse zorgaanbieders of zorgverleningsinstanties) en actief binnen de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH).

De opleiding tot huidtherapeut is wettelijk erkend en daarmee is de titel huidtherapeut wettelijk beschermd en opgenomen in de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG, artikel 34).

Artikel 34-beroepen:

  • hebben een wettelijk beschermde opleidingstitel;
  • kunnen zich niet registreren in het BIG-register;
  • vallen niet onder het tuchtrecht.

Cliënten en zorgverzekeraars kunnen de registers raadplegen om te zien of een huidtherapeut is vermeld en daarmee voldoet aan de kwaliteitseisen.

Een geregistreerd huidtherapeut is ook belangrijk als je een huidprobleem hebt die vergoed wordt door je verzekeraar. Je hebt dan een verwijzing nodig van je behandelend arts en de factuur die je bij ons betaald hebt waarop de AGB code, het KP-nummer, NVH registratie, aandoening en soort behandeling/techniek op vermeld staan. Je krijgt deze uitgebreide factuur van ons en hiermee kan je de betaling declareren bij jouw zorgverzekeraar. Wij hebben geen lopende contracten met verzekeraars, je bent hier zelf verantwoordelijk voor.Tatoeage verwijderen

Lees meer
Laserontharing

Lees meer