Tattoo Bob klant tevredenheid Tattoo Bob klant tevredenheid

Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing en tattoo zonder afspraak
Laser, PMU & MHP op afspraak

Medische tatoeage

U kunt bij Tattoo Bob niet alleen terecht voor het plaatsen van tatoeages of permanente make-up, ook voor medische tatoeages bent u bij Tattoo Bob aan het juiste adres.

Onze pigmentatie specialist is o.a werkzaam in het Ikazia ziekenhuis in Rotterdam. Klik hier voor informatie betreft de behandeling in het ziekenhuis

Medische tatoeages worden voor veel doeleinden toegepast. Bijvoorbeeld ter verfraaiing en het verbeteren van een tepel na een borstreconstructie. Hierbij wordt er een tepel gecreëerd van pigmenten die nauwelijks afwijkt van een echte tepel.

De "cosmetisch pigmentatie specialist" van Tattoo Bob kan littekens en huidoneffenheden op een artistieke wijze camoufleren.

 Hij heeft tevens een adviserende de rol bij de GGD betreft de hygiene wetgeving.

Lees hier het artikel betreft zijn werk voor de GGD. 

https://nenmagazine.nen.nl/nenmagazine-4-2017#!/veilige-tattoo-pmu

Medische tattoo bij Tattoo Bob

Medische Tatoeages

Onze cosmetische pigmentatie specialisten zijn gespecialiseerd  in het aanbrengen van realistische medische tatoeages van o.a. tepelhof reconstructie. Het doel is dan ook om de tepel zo echt mogelijk na te bootsen.  

Om de tepeltatoeage zo realistisch mogelijk te doen lijken, tatoeëren wij de tepeltatoeage met een 3D effect. Door de tepel tattoo met dit effect te tatoeëren komt deze zo dicht mogelijk bij een echte tepel/tepelhof in de buurt.

Tepelreconstructie opnieuw laten plaatsen?

Het kan ook zijn dat u alreeds in het ziekenhuis een tepelhofreconstructie heeft laten aanbrengen en dat deze te licht en/of te onduidelijk is geworden.

Het is dan mogelijk om deze bij Tattoo Bob opnieuw te laten herstellen.

Het voordeel van een “Tattoo artiest” die zich heeft gespecialiseerd in het aanbrengen van een tepel/tepelhof  is dat deze een artistieke achtergrond heeft.

Dat stukje artistiek gevoel kan gebruikt worden om een mooi blijvend resultaat te creëren. In principe is het plaatsen van een tepel/tepelhof niet heel verschillend dan het zetten van een gewone tatoeage. Door de jarenlange ervaring heeft onze cosmetisch pigmentatie specialist ook goed zicht op verschillende huidstructuren waar men mee te maken krijgt na een operatie . 

Met deze kunstzinnige achtergrond en kunde van de huid, is het als ervaren tatoeëerder een kleine stap om de juiste kleuren te gebruiken en zo een realistische tepel/tepelhof  3D na te bootsen.

U wordt in een aparte ruimte, in volledige privacy geholpen. Naast medische tatoeages werkt Tattoo Bob ook samen met een gediplomeerd huidtherapeute voor het verwijderen van pigmentvlekken en/of (ongewenste) tatoeages. 


Wijnvlek

Ook bij een wijnvlek kan m.b.v. een medische tatoeage de roodheid worden ingekleurd met pigmenten, die lijken op een ‘gezonde’ huid.

Vitiligo

Bij vitiligo kan een medische tatoeage ook een oplossing bieden. Bij deze huidaandoening zullen er echter meerdere behandelingen nodig zijn, dit omdat vitiligo zich uitbreid. Bij vitiligo wordt altijd eerst een proefstukje geplaatst, aangezien het per persoon kan verschillen hoe de kleur pakt.

Alopecia

Micro haar pigmentatie is een sensationele oplossing om alopecia te camoufleren. Bent u benieuwd naar deze methode klik dan op deze link voor  alle informatie over Alopecia .

Pigmentvlekken

Met de huidige lasertechnologie is het mogelijk om (ongewenste) pigmentvlekken en/of ouderdomsvlekken te verwijderen of verminderen m.b.v. een laser. Voor het laseren van pigmentvlekken werkt Tattoo Bob samen met een gediplomeerd huidtherapeute. Klik hier voor alle informatie over het laten verwijderen van pigmentvlekken.