Tattoo Bob klant tevredenheid Tattoo Bob klant tevredenheid

Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing en tattoo zonder afspraak
Laser, PMU & MHP op afspraak

Medische tatoeage

U kunt bij Tattoo Bob niet alleen terecht voor het plaatsen van tatoeages of permanente make-up, ook voor medische tatoeages bent u bij Tattoo Bob aan het juiste adres.

Medische tatoeages worden voor veel doeleinden toegepast. Bijvoorbeeld ter verfraaiing en het verbeteren van een tepel na een borstreconstructie. Hierbij wordt er een tepel gecreëerd van pigmenten die nauwelijks afwijkt van een echte tepel.

Onze "cosmetisch pigmentatie specialist" van Tattoo Bob kan littekens en huidoneffenheden op een artistieke wijze camoufleren. Onze pigmentatie specialist is o.a werkzaam in het Ikazia ziekenhuis in Rotterdam. Klik hier voor informatie betreft de behandeling in het ziekenhuis. Hij heeft tevens een adviserende de rol bij de GGD betreft de hygiëne wetgeving. Lees hier het artikel betreft zijn werk voor de GGD.

TB MEDICAL

TB medical is de gespecialiseerde afdeling van Tattoo Bob, deze houdt zich speciaal bezig met cosmetische en medische behandelingen. Bekijk meer op www.tbmedical.nl

Wijnvlek

Ook bij een wijnvlek kan m.b.v. een medische tatoeage de roodheid worden ingekleurd met pigmenten, die lijken op een ‘gezonde’ huid.

Vitiligo

Bij vitiligo kan een medische tatoeage ook een oplossing bieden. Bij deze huidaandoening zullen er echter meerdere behandelingen nodig zijn, dit omdat vitiligo zich uitbreid. Bij vitiligo wordt altijd eerst een proefstukje geplaatst, aangezien het per persoon kan verschillen hoe de kleur pakt.

Alopecia

Micro haar pigmentatie is een sensationele oplossing om alopecia te camoufleren. Bent u benieuwd naar deze methode klik dan op deze link voor  alle informatie over Alopecia .

Pigmentvlekken

Met de huidige lasertechnologie is het mogelijk om (ongewenste) pigmentvlekken en/of ouderdomsvlekken te verwijderen of verminderen m.b.v. een laser. Voor het laseren van pigmentvlekken werkt Tattoo Bob samen met een gediplomeerd huidtherapeute.