Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing en tattoo zonder afspraak
Laser, PMU & MHP op afspraak

Medische tatoeage

U kunt bij Tattoo Bob niet alleen terecht voor het plaatsen van tatoeages of permanente make-up, maar ook voor medische tatoeages bent u bij Tattoo Bob aan het juiste adres. U wordt in een aparte ruimte, in volledige privacy geholpen. Naast medische tatoeages werkt Tattoo Bob ook samen met een gediplomeerd huidtherapeute voor het verwijderen van pigmentvlekken en/of (ongewenste) tatoeages. 

Onder het kopje 'Medisch' vindt u informatie over het verwijderen van pigmentvlekken en het plaatsen van een tepel tattoo.

Tepeltatoeage

Het plaatsen van een tepeltatoeage als medische tatoeage kan diverse redenen hebben. De hoofdreden voor het plaatsen van een tepeltatoeage is het ontbreken van de natuurlijke pigmentatie op het tepelhof. Het uiteindelijke doel van alle medische tatoeage behandelingen hebben als einddoel om de uiterlijke kwaliteit van het leven te verbeteren.

Pigmentvlekken laseren

Met de huidige lasertechnologie is het mogelijk om (ongewenste) pigmentvlekken en/of ouderdomsvlekken te verwijderen of verminderen m.b.v. een laser. Voor het laseren van pigmentvlekken werkt Tattoo Bob samen met een gediplomeerd huidtherapeute.

tepelreconstructie

fotogallery

Indien u nog vragen heeft of wanneer u graag een afspraak wilt maken kunt u ons telefonisch bereiken via 010 484 46 94 of mail naar info@tattoobob.nl