Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

PMU | BEHANDELING PERMANENTE MAKE-UP

Hieronder vindt u een video waarin u een impressie krijgt van hoe een permanente make up behandeling bij Tattoo Bob medical in zijn werk gaat. Voor het plaatsen van permanente make-up werken wij bij Tattoo Bob medical op afspraak. Mail of bel voor het maken van een afspraak naar: 

Tel: 010-4844694
info@tattoobob.nl

Online afspraak             Contact    

Laagdrempeligheid bij Tattoo Bob medical

Er heerst bij ons altijd een gezellige sfeer.

Iedere klant is gelijk en dit vinden wij bij Tattoo Bob/ TB Medical erg belangrijk. Om deze reden zit u niet in een aparte wachtruimte, maar in een rustige hoek van onze kliniek.  Op deze manier is er altijd onderling contact tussen zowel het personeel en de (wachtende) klanten. Zodra u aan de beurt bent zal onze specialist, of 1 van onze werknemers u meenemen naar de privéruimte waar uw behandeling plaats zal vinden. Tijdens uw behandeling kunt u tv-kijken, een boekje lezen of gewoon lekker ontspannen en naar muziek luisteren.

Uiteraard bent u bij ons verzekerd van continue professionaliteit en kwaliteit. Tattoo Bob/ TB Medical gaat altijd door tot iedere klant tevreden de deur uitgaat, met minder nemen wij geen genoegen! 

Tattoo & schoonheidskliniek in één ! Uniek in Nederland !

Voor wie is permanente make-up geschikt?

Op een paar aandoeningen en/of ziektes na is permanente make-up ( PMU ) geschikt voor zowel mannen en vrouwen. Hieronder vindt u een overzicht van enkele ziektes en/of aandoeningen waarbij het plaatsen van permanente make-up niet is toegestaan: 

  • Gebruik van bloedverdunners, alcohol of aspirines. Wanneer 1 van deze middelen in de 24 uur voorafgaande aan de behandeling worden gebruikt bestaat er tijdens de behandeling de mogelijkheid op meer bloedverlies. Hierdoor zal het pigment en het resultaat dus minder goed uitpakken.
  • Indien u allergisch bent voor antibiotica is er een mogelijkheid op verkleuringen
  • Keloidvorming, hierbij gaat de wondgenezing gepaard met zwaar verdikte littekens over de grenzen van de verwonding en is het plaatsen van PMU niet toegestaan.

 Voorafgaand aan iedere behandeling krijgt u een vragenlijst die u naar waarheid dient in te vullen. Na ondertekening van dit formulier verklaart u ons te hebben voorzien van alle benodigde (medische) informatie.

Benieuwd naar de prijzen?

Permanente make-up te donker?

Het kan voorkomen dat u de permanente make-up te donker vindt na de 1e behandeling. Dit klopt en is helaas een bijkomende werking van de behandeling. De behandelde plekken zijn namelijk na de behandeling 40% donkerder dan het uiteindelijke resultaat. Dit komt omdat na de behandeling het pigment nog op de huid ligt. U zult merken dat de kleur van de PMU in de loop van de weken wat lichter zal worden, nadat het genezingsproces is voltooid ziet u pas goed het resultaat.

Hoelang blijft permanente make-up zitten?

Uit ervaring is gebleken dat de permanente make-up van Tattoo Bob medical echt permanent is en de rest van uw leven meegaat.

Uiteraard is het altijd mogelijk dat permanente make-up door invloed van de zon, traanvocht, make-up, make-up reiniger etc. iets zou kunnen teruglopen, maar dit is in een kleine behandeling weer bij te werken.

In de loop der jaren hebben wij bij Tattoo Bob medical Rotterdam veel kennis opgedaan van de huid en de verschillende pigmenten die er beschikbaar zijn. Hierdoor hebben wij een selectie kunnen maken van pigmenten die echt permanent blijven zitten. Samen met onze revolutionaire techniek waarmee wij de PMU plaatsen bent u verzekerd van een echt permanent resultaat.

Permanente make-up nazorg

Het kan voorkomen dat u na het plaatsen van permanente make-up last heeft van zwellingen. Om dit tegen te gaan kunt u na de behandeling ijsblokjes of een ice pack gebruiken. Plaats de ijsblokjes of ice pack in een dicht zakje en leg deze in een handdoek. Vervolgens kunt u deze handdoek 10 minuten per keer tegen de behandelde plek aanhouden. 
Bij het plaatsen van permanente lipliner of permanente full lips kan het voorkomen dat indien u veel last heeft van een koortslip,deze na de behandeling ook op kan komen. 

Ook is het belangrijk dat u de PMU goed vet houdt met vaseline. Deze krijgt u van ons mee na de behandeling. Tot een week na de behandeling dient u geen zeep of crème te gebruiken op de behandelde plek.

Omdat wij willen dat u goed op de hoogte bent krijgt u na de behandeling nog een extra informatiefolder mee waarin alle nazorginstructies beschreven staan. Uiteraard zullen wij deze na de behandeling ook goed met u doorspreken. Klik hier om de informatiefolder alvast door te lezen.

Online afspraak             Contact