Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

Tattoo verwijderen
Risico blaren & nazorgEen tatoeage moet u zien als een soort schaafwond, diep in je huid gevuld met inkt. De tattoo ontstaat doordat een naald inkt injecteert in een bepaald gebied in je huid waardoor er een afbeelding ontstaat. Een echte permanente versiering van uw huid!

Uiteraard is het wel heel belangrijk om u goed te laten informeren over je tattoo verwijderen m.b.v. een laser. Tijdens het verwijderen van uw tattoo wordt er door de laser een lichtbundel gericht op uw tatoeage. Deze lichtbundel wordt geabsorbeerd door de inkt van uw tattoo in de huidlaag. Door de energie van de laser valt de inkt van uw tattoo in kleine deeltjes uiteen en wordt het door het lichaam afgevoerd als afvalstoffen. Uw tattoo zal na iedere behandeling een stuk lichter worden en uiteindelijk is uw tattoo verwijderd.

Klik hieronder om een online afspraak te maken of stuur een foto van uw tattoo voor een prijsindicatie!

Online afspraak             Contact              Stuur uw foto 

Nazorg en reacties

Na de behandeling wordt de huid afgeplakt met een speciale vette gaas om de huid te beschermen.

Na 24 uur mag je de gaasjes verwijderen en starten met de zalf Cicaplast B5 van La Roche Posay. Deze zalf gebruik je de eerste 2 weken 2x per dag en de derde en vierde week 1x per dag.

Als je de gaasjes verwijdert zal je een reactie van de huid waarnemen. Hoe de huid reageert is afhankelijk van de conditie van de huid, de inkt die is gebruikt en de nazorg.

Normale reacties van de huid:

Cicaplast B5

Wij adviseren na de laserbehandelingen de zalf Cicaplast B5 van La roche posay aan te brengen. Dit is een verzachtende en herstellende balsem. De zalf mag aangebracht worden aan oppervlakkige wondjes en irritaties en op een beschadigde of geïrriteerde huid.

Cicaplast bevat Panthenol om roodheid en jeuk te verlichten, Madecassoside om de huid te laten herstellen en Koper-Zink en Mangaan om te zuiveren.

Deze baume hebben we ook speciaal voor na het ondergaan van een laserbehandeling of het plaatsen van een tatoeage met UVA/UVB SPF 50. Dit helpt pigmentatie op littekens en tatoeages tegen te gaan, het product mag niet op een open huid aangebracht worden. Dagelijkse blootstelling aan UV-stralen kan hyperpigmentatie (rode of bruine vlekken) veroorzaken op een geprikkelde huid. Het kan ook de kleur en scherpte van recente en oude tatoeages aantasten.

Raadpleeg voor meer informatie ook onze veelgestelde vragen.

Verzorging blaren

LET OP: Het kan zijn dat er na de behandeling in sommige gevallen bloedblaren onstaan. Hier moet je niet van schrikken, dit is een normaal proces. Alleen wanneer deze echt groot zijn dan mag je ze doorprikken met een steriele naald. In andere gevallen is het beter om er vanaf te blijven.

Het is vanzelfsprekend dat je tatoeage er tijdens het verwijderen niet mooier op wordt. Dit is een proces tot de tatoeage helemaal verdwenen is.

Bij vragen omtrent de genezing of twijfels neem dan contact met ons.

Verzoring kleine blaar:

 • Stap 1

  Laat een kleine blaar uitdrogen en zit niet aan de blaar.

 • Stap 2

  Plak een schone pleister op de blaar.

 • Stap 3

  Verwijder de pleister als deze nat is geworden. Dep eerst de blaar droog en wrijf niet! Breng vervolgens een nieuwe pleister aan.

Verzorging grote blaar:

 • Stap 1

  Prik de blaar op de juiste manier door:

 • Stap 2

  Breng voorzichtig jodium aan op de doorgeprikte blaar.

 • Stap 3

  Breng een gaasje aan en tape het goed vast. Vervang het gaasje regelmatig.

Quanta Q plus C lasersysteem

Tattoo Bob werkt met het Quanta Q plus C lasersysteem. Dit lasersysteem voor tattoo verwijderen was tot voor kort alleen nog te vinden in Universitaire ziekenhuizen en laserklinieken. Het Quanta Q plus C lasersysteem werkt met drie golflengtes waardoor alle tatoeagekleuren verwijderd kunnen worden. De laserbehandeling voor het verwijderen van je tatoeage bij Tattoo Bob Rotterdam wordt uitgevoerd door een gediplomeerd huidtherapeute. Als huidtherapeute heeft zij al jaren gewerkt met een grote diversiteit aan laser en IPL-apparatuur. 

Informatie over tattoo verwijderen is op internet veel te vinden, maar houd er rekening mee dat iedere kliniek met een ander soort laser werkt. Laat je hier dus goed over informeren voor je je tatoeage laat verwijderen. Tattoo Bob kan door zijn jarenlange ervaring in het tatoeëren, een gediplomeerd huidtherapeute en het Quanta Q Plus C lasersysteem een unieke combinatie bieden in de wereld van tatoeage verwijderen.  

Laat u informeren

Helaas wordt de markt van het tattoo verwijderen tegenwoordig overspoeld met goedkope "tafel" lasers uit het Verre Oosten waardoor iedereen een goedkope laser kan aanschaffen, met alle gevolgen van dien. Vraag dus vooraf alle informatie over tattoo verwijderen die u maar wilt en ga niet bij de eerste de beste zitten!

Klik hieronder om een online afspraak te maken of stuur een foto van uw tattoo voor een prijsindicatie!

Online afspraak          Stuur uw foto 

Klik hieronder om een online afspraak te maken of stuur een foto van uw tattoo voor een prijsindicatie!

Online afspraak             Contact              Stuur uw foto