Tattoo Bob klant tevredenheid Tattoo Bob klant tevredenheid

Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

Huidverjonging

Bij het ouder worden kan de huid wat valer, grauwer of een grovere huidstructuur tonen door de minder snellere werking van collageen en elastine. Dit proces wordt beïnvloed door erfelijkheid en factoren van binnen- en buitenaf. Hierbij kun je denken aan zowel interne- als externe factoren. Voorbeelden zijn UV-blootstelling, (teveel) stress, levensstijl, roken, omgeving en voeding. Deze factoren maken je huid minder sterk, minder flexibel en minder veerkrachtig. Dit uit zich in pigmentvlekken, adertjes, fijne lijntjes, grovere poriën en littekentjes.

Onze huidtherapeuten hebben in vooraanstaande klinieken gewerkt en tevens werken wij samen met artsen en chirurgen. Ook zijn wij werkzaam in het Ikazia ziekenhuis te Rotterdam hier voeren wij op de afdeling polikliniek plastische chirurgie tepelhof pigmentaties uit.

Huidverjonging met de Duetto MT Evo

De Duetto MT Evo laser dringt diep door in de huid en kan op een veilige en gecontroleerde manier de aanmaak van collageen in de huid stimuleren, wat zorgt voor meer veerkracht van de huid. Dit proces vindt plaats in de tweede huidlaag (dermis) van de huid. De bovenste huidlaag (epidermis) blijft bij behandeling met deze laser intact waardoor er geen down-time is.

Je kunt kiezen voor het gezicht, de hals, de handen en/of het decolleté. Maar het ideale van de Nd:Yag laserbehandeling is dat deze het hele jaar kan worden uitgevoerd, zelfs in de zomer.

Bekijk de tarieven

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Alle huidtypes kunnen behandeld worden met de Duetto MT Evo. Met de Nd:Yag laser kunnen we zowel donkere als lichte huidtypen veilig behandelen. Het effect van deze behandeling is vooral zichtbaar bij mensen met beginnende huidveroudering (25-30+), maar is ook geschikt om de huid in goede conditie te houden, veroudering tegen te gaan en de huid een boost te geven. De Nd:Yag laser kan de huidstructuur en de spanningstoestand van de huid verbeteren.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Tijdens de intake kijken we samen of jouw wens haalbaar is. We beginnen met een zo optimaal mogelijk persoonlijk behandeladvies en vervolgens stellen wij een behandelplan op waarbij gebruik wordt gemaakt van de verschillende IPL- en lasertechnieken. Geadviseerd is een reeks van 5 tot 6 behandelingen met een interval van 4 weken. Het resultaat is afhankelijk van meerdere factoren zoals genen, leefstijl en huidconditie. De behandelingen zorgen voor het minder zichtbaar maken van jouw grove huidstructuur, vale grauwe huid en huidconditie.

Wat is het resultaat?


   Vermindert pigmentvlekken

  Vermindert diffuse roodheid

  Vermindert grove poriën

  Vermindert oppervlakkige littekens

  Werkt tegen milde ontstekingen zoals actieve acne en hidradenitis suppurativa

  De behandeling stimuleert collageen en elastine aanmaak. Door het verwarmen van je huidtemperatuur stimuleer je de collageenaanmaak voor fijne lijntjes, een mooie, egalere en gezonde huid. Het proces van collageen aanmaak (door het seintje van de fibroblasten) start in 2-3 weken tot 3 maanden na de behandeling. In deze periode wordt het resultaat zichtbaar: een stevige,gladde,frisse huid met een jonge uitstraling. In het bijzonder bij actieve acne en hidradentitis suppurativa heeft het positief effect op de genezingstijd van de ontstekingen en de frequentie van opvlammingen, ter preventie van het verergeren ervan.

   Resultaten kunnen verschillen per persoon afhankelijk van onder andere leeftijd en huidtype en kunnen daarom niet worden gegarandeerd.

   Voor- en nazorg

   Gebruik sauna
   Het behandelde gebied is extra kwetsbaar. Vermijd daarom de eerste dagen na de behandeling warmtebronnen zoals de sauna, stoombad en infrarood stralingen. Deze bronnen kunnen de warmte in de huid laten opvlammen. 

   Sporten
   Voorafgaand of na de behandeling, sporten kan geen kwaad. Wel raden je aan om een dag (24 uur) te wachten totdat eventuele huidirritatie is verdwenen. W
   armte en overmatig zweten kunnen tijdelijke gevoeligheidsreacties verergeren en verlengen. 

   Zonnen
   Zorg dat je voorafgaand aan de behandeling en direct na de behandeling 4 weken het gebied niet direct aan UV – stralen blootstelt. Dit betekent geen direct zonlicht zonder zonnebrandcrème, zonnebank, geen zelf bruinende crèmes of spraytan. 
   Dit geldt ook voor de gehele behandelingsperiode. Om pigmentatieproblemen te voorkomen is het belangrijk om je huid gedurende de gehele behandelperiode te beschermen met een zonnebrandcrème met SPF 50, vergeet niet vaker te smeren op zonnige dagen (om de twee uur).

   Gebruik make-up
   Gelieve geen make- up te dragen zoals foundation/bb crème. 24 uur na de behandeling mag je make-up zoals een foundation gebruiken.

   Kom langs voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek

   Mail ons Bel ons