Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

SCALP PIGMENTATIE

Met Scalp pigmentatie in Nederland, ook wel bekend als “Stoppeltattoo”, tattooëren we stoppels op uw hoofdhuid. Deze techniek wordt daarnaast ook toegepast wanneer u alleen kale plekken zou willen opvullen. Dit noemen we optische dichtheid en zal er voor zorgen dat de hoofdhuid minder te zien is. Door de scalppigmentatie zal er minder contrast zijn tussen de haarkleur en de huidskleur waardoor de kale plekken niet meer opvallen.

Vaak is het de blanke hoofdhuid wat de aandacht trekt door de haren heen. Wanneer u kiest voor micro haar pigmentatie worden er kleine stoppels geplaatst tussen de bestaande haren. Een micro haarpigmentatie is vandaag de dag de beste MHP behandeling voor mannen en vrouwen met kaalheid, alopecia, dun haar of die last hebben van (veel) haaruitval.

PRIJSOPGAVE/INTAKEGESPREK

Ben je benieuwd naar de kosten voor de MHP behandeling? Wilt u een intakegesprek en prijsopgave? Klik op onderstaande knop en stuur ons een bericht! U kunt dan ook een foto meesturen.

Scalp pigmentatie: kale kruin camoufleren

Wanneer de scalp pigmentatie op een professionele manier wordt uitgevoerd is het eindresultaat verbluffend. Het is dan ook onmogelijk voor buitenstaanders om de haarpigmentatie te herkennen als niet echt. De stoppels zijn zo microscopisch klein en realistisch dat dit de perfecte oplossing is voor het camoufleren van de kaalheid. De scalp pigmentatie techniek is uitstekend geschikt om een kale kruin te camoufleren. 

IS SCALP PIGMENTATIE VOOR IEDEREEN MOGELIJK?

Het opvullen van de haarlijn, kruin of het gehele hoofd is alleen geschikt voor mensen die nog haar hebben. Wanneer uw haar zeer dun is, ofwel u heeft nog ongeveer nog 20% van het haar, dan raden wij aan om het gehele hoofd te pigmenteren (stoppelen). Ons advies is dan om het haar te millimeteren. Je krijgt dan een mooie realistische overgang waardoor de kaalheid verdwijnt.

Scalp pigmentatie tegen kaalheid

Wanneer het haar nog genoeg verdeeld is en langzaam begint uit te dunnen dan is een scalp pigmentatie behandeling de oplossing om de kaalheid te camoufleren. Je kunt het haar ook nog gewoon laten groeien, zodat er optimaal genoten kan worden en je niet met onzekerheid betreft de kaalheid rond hoeft te lopen. Wanneer u uiteindelijk toch echt kaler wordt, dan raden wij u aan om de haarlook hier op aan te passen door het haar korter te gaan dragen.

In de toekomst wanneer dus daadwerkelijk de kaalheid door gaat zetten kunt u dan de micro haar pigmentatie perfectioneren naar een kortere look. Hiermee blijft de kaalheid dus eigenlijk weg.

Wilt u weten of scalp pigmentatie een optie is? Mail ons dan of kom langs voor intake, de stoppeldokter geeft u een passend advies.

NEEM CONTACT OP

GALERIJ