Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

TATTOO VOORBEELDEN BIJ TATTOO BOB

Wanneer u nadenkt over het plaatsen van een tatoeage is het handig om stil te staan bij verschillende factoren. Voordat u gaat nadenken over de plaats en de kleur van de tatoeage is het van belang om duidelijk te weten wat voor een tatoeage u graag geplaatst wilt hebben. Wanneer het uw eerste of eventuele vervolg tatoeages betreft, begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige keuze kan zijn. Kiest u voor iets persoonlijks en maakt u daarbij uw eigen ontwerp? Of lijkt het u prettiger om een kijkje te nemen bij mensen die u voorgingen? Bij Tattoo Bob vinden wij het in ieder geval ontzettend belangrijk dat wij u een ruim aanbod aan tattoo voorbeelden en tattoo stijlen kunnen aanbieden. Bijna dagelijks voegen wij hier nieuwe tattoo voorbeelden aan toe, zodat de voorbeelden altijd up-to-date blijven.

tattoo voorbeelden

TATTOO VOORBEELDEN EN STIJLEN

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen ervoor om een tatoeage te nemen, met als resultaat dat er tal van voorbeelden beschikbaar zijn. Om het gemakkelijk voor u te maken delen wij bij Tattoo Bob alle tattoo voorbeelden op in verschillende tattoo stijlen. Om u een goed beeld te geven over deze verschillende stijlen en voorbeelden, hebben wij in onze galerij extra informatie over de desbetreffende tattoo stijl toegevoegd. Denk hierbij aan de geschiedenis, oorsprong en de betekenis van deze stijlen.

Over het algemeen hebben tatoeages voor ieder individu een eigen betekenis die men voor het hele leven bij zich draagt. Daarom kan de betekenis van de verschillende tattoo voorbeelden voor u anders zijn dan voor degene die de tatoeage reeds heeft gezet. Bij Tattoo Bob luisteren we graag naar uw persoonlijke verhaal, om zodoende van het tattoo voorbeeld een persoonlijk ontwerp voor u te maken. Heeft u zelf al een ontwerp gemaakt? Dan zorgen wij ervoor dat wij deze precies naar uw wensen op uw lichaam tatoeëren.

Bekijk hieronder of op instagram het werk van onze tattoo artiesten! Staat uw gewenste tattoo voorbeeld of stijl er niet tussen? Of heeft u behoefte aan meer informatie? Bel of mail ons dan! Wij ontwerpen uiteraard ook wat u hebben wilt.

Tel: 010 – 484 4694
Mail: info@tattoobob.nl

Declan

allernieuwste tattoo

Bloemen Tattoo | Tattoo Bob

Chicano/Muerte Tattoo

Chinese tekens Tattoo

Cover up tattoo

Dieren Tattoo | Tattoo Bob

Draken Tattoo | Tattoo Bob

Dromenvangers | Tattoo Bob

Feyenoord tattoos

Japanse Tattoo | Tattoo Bob

Kleur Tattoo | Tattoo Bob

Maori Tattoo | Tattoo Bob

MHP galerij van Tattoo Bob

Naam Tattoo | Tattoo Bob

Old school Tattoos

Portret Tattoos | Tattoo Bob

Religieuze Tatoeages

Schaduw Tattoos

Sleeve tattoo

Ster tatoeage | Tattoo Bob

Sterrenbeeld Tattoo

Tribal tattoo