Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

MHP GALERIJ - STOPPEL TATTOO

U wordt geholpen in één van onze privacy behandelkamers.

MHP, ook wel bekend als Micro Hair Pigmentation, is een nieuwe techniek waarbij een tatoeage wordt geplaatst in de vorm van stoppels. Deze tatoeage is ook wel bekend als de stoppel tattoo. Met een speciaal ontwikkelde techniek worden er met ultra fijne naalden stoppels op de hoofdhuid getatoeëerd. De stoppels zijn niet van echt te onderscheiden en iedereen zal dan ook versteld staan van het resultaat. Hieronder vindt u een overzicht van diverse stoppel tattoos geplaatst door Tattoo Bob medical Rotterdam. Iedere stoppel tattoo wordt geplaatst met onze eigen speciale techniek en hiervoor ontwikkelde apparatuur. Let op: Tattoo bob medical is het enige adres in Europa die levenslange garantie geeft op de haar pigmentatie / stoppeltattoo

De behandeling wordt uitgevoerd in de cosmetische privé kliniek van Tattoo Bob Medical.

Foto's zijn eigendom van Tattoo Bob

All images appearing in the Tattoo Bob web site are the exclusive property of Tattoo Bob  and are protected under the Dutch and International Copyright laws. The images/text may not be reproduced, copied, transmitted or manipulated.

Alle foto's/tekst op deze website zijn gemaakt door Tattoo Bob. De foto's zijn daardoor auteursrechtelijk beschermd.Het kopiëren, openbaarmaken of verspreiden van deze foto's, voor welk doel en op welke wijze dan ook,  is daarom niet toegestaan.

LET OP: Foto's uit onze gallery zijn niet bewerkt in photoshop en er is geen gebruik gemaakt van kunstmatig licht of enige andere digitale bewerkingen.Wij hebben gekozen voor verschillende poses om u een zo natuurlijk , eerlijk en realistisch beeld te geven van de Haar pigmentatie.

Prijsopgave/intakegesprek

Ben je benieuwd naar de kosten voor de MHP behandeling? Wilt u een intakegesprek en prijsopgave? Klik op onderstaande knop en stuur ons een bericht! U kunt dan ook een foto meesturen.

WELKE MODEL / HAARLOOK PAST BIJ U ?

Onze gespecialiseerde tattoo-artiest, die naast het plaatsen van de stoppeltattoo ook permanente make-up bij dames plaats, heeft veel verstand van uiterlijkheden en het adviseren daarin. Door zijn kennis en verstand van de huid en het uiterlijk kan hij u goed adviseren welke haarlook het beste bij u en de vorm van uw gezicht past. 
Bij het adviseren van het juiste model / haarlook houdt onze MHP pigmentatie-artiest er rekening mee dat de look zo realistisch mogelijk zal ogen. Samen met onze speciale techniek zal de stoppeltattoo niet van echt te onderscheiden zijn. 

Voor het kiezen van het juiste model is er veel verschil tussen de blanke en donkere huid. Voor de blanke huid wordt er vaak gekozen voor een natuurlijk haarlijn met een softe lijn aan de voorkant, terwijl er voor de donkere huid juist vaak gekozen wordt voor de strakkere contouren. Dit ziet u bijvoorbeeld ook bij sterren zoals P.Diddy en Usher, allebei mannen met een donkere huid maar met een strakke haarlijn die altijd netjes is afgewerkt. Uiteraard doen deze strakke haarlijnen niet onder voor de zachtere haarlijnen die gebruikt worden voor de blanke huid, allebei de haarlijnen zijn strak afgewerkt en zullen zeer mooi en natuurlijk staan.  

In de onderstaande MHP Galerij vind u voorbeelden van verschillende looks welke er mogelijk zijn m.b.v. de MHP techniek. Uiteraard beslist u altijd zelf welke look u wilt, wij zullen u daar altijd met grote nauwkeurigheid in adviseren en bijstaan.