Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

LITTEKENS TEN GEVOLGE VAN HAARTRANSPLANTATIE CAMOUFLEREN

In het verleden hebben vele duizenden mensen een FUT-haartransplantatie ondergaan. Bij een deze vorm van een haartransplantatie wordt er een stripje huid aan de achterkant van het hoofd verwijderd. Uit dit stripje huid worden meerdere groepjes haarwortels gehaald en op een nieuwe plaats ingebracht.

Tegenwoordig is deze manier van een haartransplantatie minder voorkomend vanwege het behoorlijke litteken wat achter kan blijven op het achterhoofd. Omdat een FUT-haartransplantatie een tijd lang heel populair is geweest, zijn er nu dus duizenden mensen met dit behoorlijke litteken op hun achterhoofd. Deze littekens als gevolg van de FUT-haartransplantatie zijn er in allerlei soorten en maten.

Bij een haartransplantatie krijg je nooit levenslange garantie, daar in tegen geeft Tattoo Bob medical wel levenslange garantie op de micro haar pigmentatie haar tattoo!

 

 

Met Micro Hair Pigmentation ( MHP ) is het goed mogelijk om het litteken op het achterhoofd ten gevolge een ( FUT ) haartransplantatie te camoufleren. Voordat er kan worden over gegaan tot het litteken camoufleren, dient het litteken niet meer rood of onrustig te zijn. Ook moet het litteken minimaal een halfjaar oud zijn voordat deze met behulp van de MHP techniek gecamoufleerd kan worden.

Heb jij een litteken overgehouden aan een haartransplantatie? Lees dan hier verder over onze micro haar pigmentatie behandelingen. Een micro haarpigmentatie is vandaag de dag de beste MHP behandeling voor mannen en vrouwen met kaalheid, alopecia, dun haar of die last hebben van (veel) haaruitval.

 

 

PRIJSOPGAVE/INTAKEGESPREK

Ben je benieuwd naar de kosten voor de MHP behandeling? Wilt u een intakegesprek en prijsopgave? Klik op onderstaande knop en stuur ons een bericht! U kunt dan ook een foto meesturen.

Gefeliciteerd! MHP is niet verkeerd

               "Stoppeldokter"

Geniaal nooit meer kaal

               "Stoppeldokter"

Kaalheid, zit u er mee? Denk eens aan MHP

"Stoppeldokter"

MHP daar leef ik mee

               "Stoppeldokter"

Van kale knikker naar coole kikker

"Stoppeldokter"

Vanaf heden behoort, kaalheid tot het verleden

               "Stoppeldokter"

Wij bouwen aan uw zelfvertrouwen

"Stoppeldokter"

Kaal is passé met MHP

               "Stoppeldokter"

FUE METHODE

Bij de FUE methode worden de haarwortels 1 voor 1 met een holle naald of boortje uit het achterhoofd verwijderd.

Het gebied waar de haren vandaan gehaald worden, is meestal aan de achterkant van het hoofd. De haren die daar groeien vallen niet uit, zelfs niet bij ernstig mannelijk haarverlies. Bij een haartransplantatie volgens de FUE-methode worden haren verplaatst naar bijvoorbeeld bovenop het hoofd, de haarlijn of aan de zijkanten. De getransplanteerde haren behouden hun genetische eigenschappen van de haarkrans en vallen dus niet uit. 

Voordeel: geen groot lang litteken.

Nadeel: kans op grote gaten in het hoofdhaar rondom, dit omdat het bestaande haar is weggehaald

FUT METHODE

Bij de FUT methode wordt er uit het achterhoofd, het gedeelte waar de haren niet gevoelig zijn voor erfelijke haaruitval, een strook met haar verwijderd. De grootte van dit stuk varieert.

Tegenwoordig wordt deze manier van transplanteren steeds minder uitgevoerd, omdat het een behoorlijk litteken achter kan laten op het achterhoofd. 

Voordeel: geen grote kale plekken zoals bij de FUE Methode

Nadeel: altijd een zichtbaar litteken

Nu is het voor zowel de FUT methode als de FUE methode zo dat maar een bepaald aantal haren weggehaald kan worden. Het is namelijk zo dat als u het haar ergens anders weghaalt daar weer kale plekken met littekens ontstaan. Ook kunnen de haren m.b.v. een haartransplantatie niet dicht op elkaar getransplanteerd worden. Dit houdt in dat haren verder uit elkaar staan en dat u makkelijk op de hoofdhuid kunt kijken.

GALERIJ

Haartransplantatie opvullen met mhpUiteindelijk is een eerlijk advies het belangrijkste. Wanneer u namelijk beschikt over te weinig (donor)haar of wanneer u last heeft van erfelijke haaruitval is de kans op een kaal hoofd met enkel wat getransplanteerde haren zeer aannemelijk. Ook dient u er rekening mee te houden dat bij een haartransplantatie het niet altijd zo is dat alle getransplanteerde haren gegarandeerd blijven staan. Het is namelijk mogelijk dat van de getransplanteerde haren maar 60% blijft staan. 

Het kaal worden gaat ondanks een haartransplantatie altijd gewoon door, dit houdt in dat u altijd zult blijven moeten transplanteren. Naast het feit dat een haartransplantatie ook nog eens operatief dient te worden ondergaan, heeft u nog een hoop andere punten om te overwegen. Het voordeel ten opzichte van Micro hair pigmentation is wel dat de haren weer groeien.

Voordelen Micro hair pigmentation:

  • Micro hair pigmentation is geen operatie en u ondervindt hier dus ook geen hinder van.
  • Micro hair pigmentation is voor de omgeving onmogelijk om te herkennen als “niet echt”. De ultra fijne methode die Tattoo Bob heeft ontwikkeld ziet er van dichtbij nog steeds uit als stoppels.
  • Alleen met Micro hair pigmentation kan de ultieme dichtheid bereikt worden, dit is onmogelijk met een haartransplantie.
  • Een nieuwe haarlijn en de zijkanten van het hoofd kunnen desgewenst strak geplaatst worden.

In Amerika is Micro hair pigmentation niet meer weg te denken en het is dus ook een feit dat in Amerika massaal wordt gekozen voor haarpigmentatie vanwege de voordelen. Wanneer de ultra fijne methode wordt gebruikt kan men ervan op aan dat dit er 100% realistisch uit ziet.

DIAMOND BEHANDELING

Wat houdt  de "Diamond " behandeling in?  

De Diamond behandeling is een nieuwe mogelijkheid van de populaire stoppeltattoo. Bij de Diamond behandeling kan men er voor kiezen om de gehele haarkrans te laten pigmenteren met behulp van micro hair pigmentation.

Bij het normale proces is het zo dat bij mannelijke kaalheid de bovenkant van het hoofd kaal zal worden. Deze kaalheid kan in verschillende vormen beginnen, zo kan bijvoorbeeld eerst de kruin kaal worden of de inhammen, maar tegelijk behoort ook tot de mogelijkheden.

De haarkrans boven de oren en in de nek is een plek waar altijd haar zal blijven groeien. Toch kan het zo zijn dat mannen ervoor kiezen om de haarkrans op te vullen, bijvoorbeeld bij weinig of dun haar.

De Diamond behandeling is dus perfect voor degene die op zoek is naar een extra volle look. Door te pigmenten tussen de bestaande stoppels wordt er een extra volle uitstraling gecreëerd.

De Diamond stoppel tattoo behandeling is ook speciaal voor mensen die bijvoorbeeld een haartransplantatie met de FUE methode hebben ondergaan. Bij de FUE methode worden haartjes uit de haarkrans gehaald en hierdoor kunnen er kale plekjes en/of littekens ontstaan in de haarkrans. Met de Diamond behandeling zullen deze kale plekjes en/of littekens nauwelijks tot niet meer zichtbaar zijn. 

In combinatie met het laten pigmenteren / stoppelen van de bovenkant van het (kale) hoofd kan dit dus een werkelijk sensationele volle look geven; wat niet van echt te onderscheiden is.

Prijzen behandeling