Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing en tattoo zonder afspraak
Laser, PMU & MHP op afspraak

INTIEM PIERCING

Naast het plaatsen van de populaire ‘standaard’ piercings, zoals een oor-, navel- of wenkbrauwpiercing is tegenwoordig ook het plaatsen van een intiem piercing niet meer weg te denken. Door verbeterende technieken is het tegenwoordig goed mogelijk om op een veilige en verantwoorde manier een intiem piercing te laten zetten.

Een intiem piercing wordt bij de mannelijke of vrouwelijke geslachtsdelen geplaatst. Andere benamingen voor de intiem piercing zijn ook wel genitale piercing of erotische piercing. Naast de versiering van het lichaam kan een intiem piercing ook een stimulerende functie hebben en is hierdoor dan ook populair bij zowel mannen en vrouwen.

Het plaatsen van een intiem piercing is mogelijk vanaf 16 jaar. Neem altijd een geldig legitimatiebewijs mee, in geval van twijfel kunnen wij hierom vragen.

INTIEM PIERCING VOOR MANNEN EN VROUWEN

Voor zowel mannen en vrouwen is het mogelijk om op een veilige en verantwoorde manier een intiem piercing te laten plaatsen. Klik onderstaand op man of vrouw om de mogelijkheden te zien.