Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

WAT IS MICRO HAIR PIGMENTATIE?

Micro hair pigmentatie (MHP) is een uiterst specialisme. MHP is ook wel bekend als scalppigmentatie of haar pigmentatie en is een perfecte cosmetische oplossing voor mannen of vrouwen met kaalheid, alopecia, dun haar of die (veel) last hebben van haaruitval. Bij MHP worden de haarfollikels getatoeëerd, dit is een uiterst speciale techniek die jarenlange ervaring en training vereist.

Het tatoeëren van de haarfollikels is een artistieke techniek voor haarsimulatie, speciaal ontwikkeld voor mannen en vrouwen met kaalheid, alopecia, dun haar of die (veel) last hebben van haaruitval. Het stadium van haaruitval is hierbij niet van belang, kaal of nog wat haar, haar pigmentatie is de oplossing voor een natuurlijk uitziend kapsel. Scalppigmentatie geeft een visueel effect met een natuurlijk ogende simulatie van haren op de hoofdhuid. Het natuurlijke resultaat van scalppigmentatie zal lijken op het uiterlijk van geschoren of kort haar.

TATTOO BOB TECHNIEK VS STANDAARD TECHNIEK

De techniek die door de meeste klinieken in Nederland en de rest van de wereld wordt gebruikt voor een micro haar pigmentatie behandeling, vinden wij bij Tattoo Bob medical nog niet het ultieme resultaat. Daarom heeft Tattoo Bob medical een unieke MHP-techniek ontwikkeld met uiterst speciaal gemaakte naalden & machines. Zo  kunnen wij met onze moderne techniek stoppels tatoeëren die van dichtbij een nog realistischere look geven. Deze techniek noemen wij de UFT methode, wat staat voor Ultra Fijne Techniek. Overigens is het bij beide technieken met het blote oog al bijna onmogelijk om de gepigmenteerde stoppels te herkennen. Alleen wanneer u van dichtbij gaat kijken of in gaat zoomen op foto's is er bij de standaard techniek te zien dat deze gepigmenteerde stoppels meer een idee van vlekjes weergeven. Deze 'vlekjes' geven weliswaar een zachte look, maar het zijn geen realistische stoppels.

Hierbij ziet u het resultaat van onze ultra fijne haarpigmentatie techniek. De stoppels zijn niet van echt te onderscheiden. Tattoo bob heeft de reeds bestaande techniek verfijnt. Ook is Tattoo Bob ofwel TB Medical het enige adres in Europa die levenslange garantie geeft op de micro haar pigmentatie stoppeltattoo.

Prijsopgave/intakegesprek

Ben je benieuwd naar de kosten voor de MHP behandeling? Wilt u een intakegesprek en prijsopgave? Klik op onderstaande knop en stuur ons een bericht! U kunt dan ook een foto meesturen.

Omdat de standaard techniek voor ons dus niet het ultieme resultaat geeft, heeft Tattoo Bob medical ultra fijne naalden en machines ontwikkeld waarbij zelfs de meest fijne stoppels niet van echt te onderscheiden zullen zijn. Met de Ultra Fijne Techniek [UFT methode] worden 2x tot 3x zoveel stoppels gezet. Je krijgt dus een nog realistischer en vollere look, wanneer de stoppels met de UFT methode zijn aangebracht. Op de foto ziet u een voorbeeld tijdens het behandelingsproces met de UFT methode. Hierin wordt het verschil zichtbaar tussen het nog te behandelen gebied en de alreeds bewerkte huid, d.m.v. de UFT methode.

Twijfelt u nog welke MHP kliniek u wilt kiezen en of u met de juiste techniek wordt behandeld?
Aangezien het uiterst moeilijk is om vanaf foto's micro haar pigmentaties te beoordelen raden wij u aan om foto's via de mobiel te bekijken. Hierbij kunt u de foto gemakkelijk vergroten om zo het formaat van de stoppel te beoordelen. Vraag anders om een close-up foto van de MHP van de behandelaar. Bij Tattoo Bob medical kunt u via de MHP Gallerij alle foto's in close-up bekijken.

Geniaal nooit meer kaal

               "Stoppeldokter"

MHP daar leef ik mee

               "Stoppeldokter"

Kaal is passé met MHP

               "Stoppeldokter"

Vanaf heden behoort, kaalheid tot het verleden

               "Stoppeldokter"

Van kale knikker naar coole kikker

"Stoppeldokter"

Kaalheid, zit u er mee? Denk eens aan MHP

"Stoppeldokter"

Wij bouwen aan uw zelfvertrouwen

"Stoppeldokter"

Gefeliciteerd! MHP is niet verkeerd

               "Stoppeldokter"

Micro haar pigmentatie techniek

Voor de jaren '90 was het gebruikelijk in de tattoo branche dat de tattoo artiesten zelf hun naalden maakten. Tattoo Bob deed dit al vanaf de jaren '60. Voor de gewone tattoos is dit tegenwoordig niet meer nodig, maar dus nog wel voor de haarpigmentatie behandeling! Voor deze behandeling heeft Tattoo Bob dus de ultieme samenstelling in naalden & machines gevonden voor het mooiste resultaat van de stoppel tattoo. Naast de juiste apparatuur en inkt is ook de juiste techniek van groot belang voor het aanbrengen van een ultieme stoppel tattoo. Het aanbrengen van een stoppel tattoo vergt dan ook een volledig andere techniek, dan het aanbrengen van een gewone tatoeage. Het is dan ook erg belangrijk dat degene die de stoppel tattoo aanbrengt zich volledig heeft gespecialiseerd in de MHP-techniek. Uiteraard bent u hiervoor bij Tattoo Bob medical aan het juiste adres en heeft onze stoppeldokter naast de juiste techniek ook nog eens jarenlange ervaring. 

Omdat wij de stoppel tattoo alleen aanbrengen m.b.v. onze speciale techniek, neemt dit echter wel iets meer tijd in beslag. Daarom zult u meerdere behandelingen nodig hebben met tussenposen van ca. anderhalve week (10 dagen). Het resultaat is dan wel ongekend en de stoppel tattoo zal niet van echte stoppels te onderscheiden zijn! Uit bescherming voor onze unieke methode, die nergens anders in Nederland wordt uitgevoerd, kunnen wij geen verdere uitleg doen over deze methode dit om de exclusiviteit hiervan te bewaren. 

MICRO HAIR PIGMENTATION

Een mooie haarlijn, een volle look, of al kaal maar worden de stoppels / haarzakjes steeds minder? Een haartransplantatie is niet meer nodig. Voor deze mannen en vrouwen is er nu een nieuwe perfecte cosmetische behandeling. Micro hair pigmentation, afgekort MHP. Met deze ultra fijne techniek is het zelfs mogelijk om je haarlijn zeer gemakkelijk te verlagen, zonder dat iemand het opvalt (zie onderstaande foto).

Micro hair pigmentation (MHP) is een vorm van het plaatsen van een tattoo die we ook wel micro pigmentatie noemen. Dit is een uiterst speciale techniek van tatoeëren waarbij stoppels getatoeëerd worden, die niet van echt te onderscheiden zijn. Tijdens de behandeling worden de haarfollikels getatoeëerd. Door deze vorm van tatoeëren van stoppels ontstaat er een natuurlijk uitziende haarstijl. Micro hair pigmentation wordt uitgevoerd met speciaal ingesteld tattoo apparatuur, naalden en het juiste gebruik van pigmenten. Uiteraard wordt deze MHP behandeling bij Tattoo bob uitgevoerd door onze zeer ervaren en gespecialiseerde tattoo artiest. Deze tattoo artiest heeft zich gespecialiseerd in het tatoeëren van permanente make-up en micro hair pigmentation. De tattoo artiest bij Tattoo Bob Rotterdam zal m.b.v. zijn jarenlange ervaring en zijn kennis van de huid en tatoeages jou voorzien van een op maat gemaakt advies voor het plaatsen van een haar tatoeage d.m.v. micro pigmentatie.

Mislukte of vervaagde MHP?

Helaas komt het steeds vaker voor dat wij de vraag krijgen of we MHP, dat elders gezet is, kunnen herstellen of bij kunnen werken. Nu is het zo dat het bij MHP niet zo makkelijk op te lossen is zoals bij een gewone tatoeage. Bij een gewone tatoeage kan men er iets over heen laten plaatsen of laten laseren.

Wanneer er op het hoofd te diep is geprikt of te grote stippen zijn aangebracht kunnen wij daar moeilijk nog aan werken. De verkeerd aangebrachte mhp moet dan eerst met de laser bewerkt worden, om het hoofd weer schoon te krijgen zodat er een goede techniek toegepast kan worden. Naast dat er te grote stippen geplaatst zijn kan het soms ook voorkomen dat er verkeerde inkt is gebruikt. Wij willen dit niet vermengen met onze techniek. Dus ook bij verkeerd kleurgebruik moet er eerst gelaserd worden.

Is uw MHP dusdanig vervaagd dan is het soms wel mogelijk dat wij, zonder gebruik van de laser, het kunnen bijwerken. Maar houd er rekening mee dat wij niet snel andere MHP bijwerken.

Waarschuwingsfilmpje van de stoppeldokter.

So think before you ink!

Bekijk het verhaal van Ferry

Micro Haar Pigmentatie herstellen

Permanente inkt VS niet permanente inkt

De praktijk heeft uitgewezen dat men liever iets permanent wil hebben dan dat men met lelijke open of vage plekken op het hoofd moet rondlopen. Om deze reden werkt Tattoo Bob alleen met permanente inkt.  Zo ook voor het zetten van permanente make-up, zoals wenkbrauwen of eyeliners, geldt voor het aanbrengen van een stoppel tattoo, dat deze bij Tattoo Bob ECHT voor altijd is. Onze ervaring leert dat ca. 80% van de vrouwen die bij ons langskomen voor het aanbrengen van permanente make-up, de PMU alreeds ergens anders hebben laten aanbrengen. Echter was de PMU in sommige gevallen al na enkele maanden verdwenen! Voor veel mensen is dit geen invulling van hun wensen omdat de behandeling telkens opnieuw gedaan moet worden en dus ook iedere keer moet worden betaald.  Ook bij de micro haar pigmentatie behandeling hebben wij al vele klanten geholpen die hun stoppel tattoo eerder hadden laten plaatsen met niet-permanente inkt. Wanneer de stoppels gingen vervagen en de klant weer terugging naar zijn of haar kaalheid waren zij zeer ontevreden en ongelukkig met de behandeling die ze hadden ondergaan. Naast het vervagen zijn ook de terugkerende kosten, een vervelende bijkomstigheid.

Micro haar pigmentatie techniek

Touch up behandeling

Omdat wij bij Tattoo Bob graag tevreden klanten zien, werken wij alleen met permanente inkt die voor altijd blijft zitten. Het kan voorkomen dat u na geruime tijd toch een touch-up nodig heeft.( Dit kan in sommige gevallen na 1 jaar zijn maar in de meeste gevallen na circa 4 a 5 jaar) UV-licht en verschillende huidtypen kunnen  invloed hebben op het vervagingsproces. De eerste jaren is een touch up behandeling gratis.

Na pas een lange periode kunt u tegen een gereduceerd bedrag kunt een touch-up laten uitvoeren. Uiteraard is de inkt waar wij mee werken goed bevonden en getest voor de Nederlandse markt en uitsluitend gemaakt voor scalp pigmentatie. Daarnaast heeft Tattoo Bob zelf ook een adviserende rol wat betreft de hygiënerichtlijnen van de GGD. Wij werken altijd volgens deze strenge richtlijnen.