Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

Wie zijn wij

Laserontharing bij Tattoo Bob en TB Medical

Tijdelijke actie: De hele maand 2e behandeling gratis! »

TB Medical is de cosmetisch/medische afdeling van Tattoo Bob. Waar mensen vaak in het algemeen een "kliniek" als een drempel kunnen ervaren is TB medical voor iedere vrouw zeer laagdrempelig. Wij hebben meerdere comfortabele behandelkamers. U wordt geholpen door onze zeer ervaren huidtherapeute, zij heeft gewerkt bij vooraanstaande klinieken.

Sinds 1968 zijn wij het oudste adres van Nederland op het gebied van huidversieringen. Door onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van professionele behandelingen met uitstekende nazorg.

Ervaren huidtherapeut

Marie-José is onze gespecialiseerde huidtherapeut binnen Tattoo Bob en TB Medical. Zij geeft een optimaal advies voor jouw huid, waarna er een passend en persoonlijk behandelplan wordt gemaakt. 

Lees meer over huidverbetering

Onze behandelkamers

Om u een impressie te geven ziet u hieronder foto's van onze behandelkamers. U wordt bij ons in volledige privacy geholpen.

Wij werken samen met artsen/chirurgen/GGD op o.a. het gebied van hygiëne en medische begeleiding. Ook zijn wij actief in het Ikazia ziekenhuis te Rotterdam. Hier werken wij op de poli plastische chirurgie voor het realiseren van de tepelhof reconstructie.

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op via info@tattoobob.nl.

tb-medical-behandelkamer03.jpg Meer info
tb-medical-kamer-3.jpg Meer info
tb-medical-kamer.jpg Meer info
tb-medical-behandelkamer.jpg Meer info

Maak nu een afspraak

Mail ons Bel ons