Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

Laserbehandeling ontharen

Hoe werkt laserontharing met de Duetto MT Evo?

De laser zendt in een fractie van een seconde een lichtbundel uit op de huid. De haarzakjes in je huid bevatten pigment. Het pigment van de haren wordt vervolgens door het laserlicht geabsorbeerd en verhit. Deze warmte wordt door het pigment geleid naar de voedingsbodem in het haarzakje, met als gevolg dat het haarzakje wordt vernietigd en er geen nieuwe haar meer kan groeien. Door deze specifieke verhitting wordt de huid eromheen niet behandeld. Met deze methode kunnen de haren op alle plaatsen van het lichaam worden verwijderd, zowel bij mannen als bij vrouwen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Doordat de haren op het lichaam zich in verschillende haarfasen bevinden, zijn er meerdere behandelingen nodig. Dit komt omdat alleen in de groeifase (de langste fase) het pigment als geleider verbonden is met de voedingsbodem van het haarzakje en deze vernietigd. Of je haar zich in de groeifase bevindt is niet waar te nemen. Het optimale resultaat zal worden behaald met gemiddeld 6-8 behandelingen met tussenpozen van vijf tot acht weken.

Over het algemeen is de haarreductie zo’n tot 80%. Na iedere behandeling komen er minder haren terug en zullen de haren steeds minder stug aanvoelen. Uiteindelijk zullen alle donkere haren verdwijnen.

Gespecialiseerd huidtherapeut

Bij Tattoo Bob wordt je geholpen door onze kundige huidtherapeut. Zij is geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici(KP) en opgenomen in het AGB-register.

Lees meer

Voor de behandeling

Na de behandeling

Direct na de behandeling kan je huid rood zijn en kan je rondom de haartjes gezwollen vochtbultjes zien. Dit is een normale en gewenste reactie die binnen een paar uur na de behandeling zal afnemen.

Bekijk ook onze FAQ met veel gestelde vragen over laserontharing.

Kosten behandeling

De kosten zijn afhankelijk van de locatie op het lichaam. Per 4 behandelingen ontvangt u van ons 1 behandeling gratis!

Bekijk onze prijslijst voor een compleet overzicht van onze laser ontharen behandelingen.

Maak nu een afspraak

Mail ons Bel ons