Tattoo Bob klant tevredenheid Tattoo Bob klant tevredenheid

Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

MICRO HAAR PIGMENTATIE (MHP)

De MHP Specialist

Welkom bij beste Micro Haar Pigmentatie (MHP) kliniek van Nederland! MHP of Micro Haar Pigmentatie vond zijn oorsprong bij Tattoo Bob. Op deze pagina vind je alle informatie over Micro Haar Pigmentatie van onze MHP specialist Tattoo Bob. Ben je op zoek naar een MHP behandeling? Tattoo Bob is één van de eerste tatoeëerders die cosmetische en medische tatoeages ging uitvoeren. Het woord stoppeltattoo is dan ook bedacht door Tattoo Bob. 

Klik hier om te navigeren binnen de MHP pagina.

Wij hebben onze eigen techniek waarbij wij ultra fijn kunnen werken en zelfs realistische haartjes kunnen namaken. Samen met u kijken wij en geven wij advies voor de beste look die het meest bij uw persoonlijke voorkeur past. De techniek die Tattoo Bob gebruikt bij MHP is een wereldwijde sensatie aangezien het eindresultaat zeer realistisch oogt. Let wel op: vergelijk dit niet met een gewone tatoeage! De haar tattoo (hair tattoo) of Micro Haar Pigmentatie is een compleet ander proces waarbij andere inkten en naalden worden gebruikt om haren te tatoeëren

Ben je benieuwd naar de kosten voor de MHP behandeling? Wilt u een intakegesprek en prijsopgave? Klik op onderstaande knop en stuur ons een bericht! U kunt dan ook een foto meesturen.

Contact

Tattoo Bob is...

 

 Erkend internationaal expert

Garantie (kosteloos touch up)

Sinds 1968 een begrip in Nederland

De grootste fotogalerij van Europa (alleen eigen foto’s)

Samenwerking met Ikazia ziekenhuis en Tattoo poli AMC ziekenhuis

Samenwerking met de GGD

Eigen unieke techniek UFT

Vraag een GRATIS proefstukje aan

Last van kaal worden, kaalheid, dun haar of haaruitval? Maak snel een afspraak bij Tattoo Bob en laat GRATIS een proefstukje m.b.v. de MHP techniek in de haargrens plaatsen en wees verbluft over het resultaat. U zult zien dat het geplaatste proefstukje m.b.v. de MHP-techniek niet van echt haar te onderscheiden zal zijn!

Neem contact met ons op door te bellen naar 010 484 46 94, te mailen naar info@tattoobob.nl of klik op de onderstaande knop!

Contact

Wat is Micro Haar Pigmentatie? 

Micro Haar Pigmentatie (MHP) wordt regelmatig ingezet om haaruitval te camoufleren of littekens te verbergen. Een MHP behandeling is tot verbazing van velen geen chirurgische ingreep. Middels MHP wordt er op de hoofdhuid een tatoeage geplaatst in de vorm van stoppels. Deze tatoeage is ook wel bekend als de stoppeltattoo. Het resultaat? Een prachtig, uiterst natuurlijk uitziend geschoren haardracht. 

Voor het plaatsen van een stoppeltattoo werken wij met een ultra fijne techniek, ultra fijne naalden en door ons speciaal ontwikkelde apparatuur wat zich uit in ongekende realistische resultaten. Bent u op zoek naar milimeter haar? Bekijk hier de resultaten van de successen die Tattoo Bob tot nu heeft geboekt met het plaatsen van de 'stoppeltattoo'.

Voor wie is Micro Haar Pigmentatie geschikt? 

Micro haar pigmentatie is er speciaal voor mannen en vrouwen met kaalheid, alopecia, dun haar of (veel) last hebben van haaruitval. Wat we ook vaak terugzien is haaruitval door ijzertekort. De techniek die door de meeste klinieken in Nederland en de rest van de wereld wordt gebruikt voor een micro haar pigmentatie behandeling, vinden wij bij Tattoo Bob nog niet het ultieme resultaat. Daarom heeft Tattoo Bob een speciale MHP-techniek ontwikkeld, ofwel de Ultra fijne techniek (UFT). Met speciaal gemaakte naalden & machines kunnen wij met onze moderne techniek stoppels tatoeëren die van dichtbij een nog realistischer look geven. Met deze bijzondere MHP techniek onderscheiden wij ons van onze concullega's en leveren wij het beste resultaat tegen kaalheid.

Micro haar pigmentatie galerijen

Er zijn verschillende vormen van Micro Haar Pigmentatie. Tattoo Bob is gespecialiseerd in: stoppeltattoeages, haar pigmentatie voor Arabische mannen en haar pigmentatie voor de Afro stoppelKlik hieronder op de gallerijen voor foto's, video's en meer informatie over de verschillende manieren van het hoofdhaar tatoeëren bij mannen. 

 

Waarom kies je voor micro haar pigmentatie?

De vrijwel pijnloze behandeling haarverlies en dunner wordend haar camoufleert. Na het gebruiken van deze techniek lijkt het dan ook alsof het hoofd hele korte stoppeltjes heeft. Het resultaat is dan ook ontzettend natuurlijk, en niet van echt haar te onderscheiden. Buiten de natuurlijke uitstraling heeft micro haar pigmentatie ook nog andere voordelen: 

 • Geen angst nodig voor bijwerkingen of complicaties, aangezien een micro haar pigmentatie behandeling uiterst 'vriendelijke' is. 
 • Een behandeling is mogelijk voor iedere gewenste haarkleur. 
 • Je kunt diverse onzekerheden camoufleren. 
 • Het is geen medische ingreep. 
 • Een 'geschoren look' creëeren.
 • Het eindresultaat is snel zichtbaar.
 • Kan enkel door specialisten worden uitgevoerd.
 • Het is een misverstand om te denken dat wanneer men ouder wordt en grijs zal worden dat er een verschil van kleur zichtbaar wordt. Het is namelijk alleen het haartje wat grijs wordt en de wortel is altijd donkerder. Een stoppel verandert dus niet van kleur, hoe korter u het scheert des te minder het opvalt.

Meer informatie over de voordelen of wil je een afspraak inplannen voor een MHP behandeling? Neem hieronder dan contact met ons op!

contact

Waar moet je op letten bij een micro haar pigmentatie

Micro hair pigmentation vergt een uiterst specialisme en kunde van de behandelaar. Het is dan ook aan te raden om de MHP behandeling alleen door een echte specialist te laten uitvoeren. Het Tattoo Bob team heeft jarenlange ervaring en kennis van micro haar pigmentatie / MHP, de juiste naalden en inkt en heeft hiervoor zelfs een speciale eigen techniek ontwikkelt met een nog spectaculairder resultaat.

Let altijd goed op de volgende punten voordat u over gaat tot micro haar pigmentatie.

 • Vraag naar foto's en kijk goed of deze voorbeelden ook daadwerkelijk door hen zijn gezet. Op internet zijn er veel dezelfde foto's op verschillende websites te zien die claimen dat zij deze behandeling hebben uitgevoerd.
 • Vraag naar de ervaring m.b.t. micro haar pigmentatie. 
 • Laat u altijd goed informeren hoelang de stoppeltattoo blijft zitten en wat de garantie is wat betreft het bijwerken.
 • Diploma's, certificaten of opleiding hoeven geen garantie te zijn voor het zetten van een stoppeltattoo.
 • Bij M.H.P. geldt hetzelfde als bij gewoon tatoeëren, het gaat om de artistieke aanleg.
 • Vraag naar een GGD vergunning.

Waarom haar pigmentatie bij Tattoo Bob? 

Tattoo Bob is het bekendste adres in Nederland voor Micro Haar Pigmentatie, bekijk de media pagina voor meer informatie. Wij hebben sinds de jaren '60 ervaring met het zetten van medische tatoeages en cosmetische tatoeages. Met de micro haar pigmentatie techniek is Tattoo Bob dan ook internationaal bekend, waardoor wij al vele internationale en nationale bekendheden hebben voorzien van een compleet geschoren look tattoo. Vanwege het feit dat de getatoeëerde stoppels niet van echt te onderscheiden zijn, is de MHP techniek ongekend populair. In de U.S.A. en andere landen is deze techniek onder vele celebrities en sportmensen de meest populaire methode tegen kaalheid.

Tattoo Bob onderscheidde zich al snel door op een medisch verantwoorde manier te werken. Daarnaast is Tattoo Bob ook de eerste tattoo shop in Nederland die medisch tatoeëren en cosmetisch tatoeëren is gaan uitvoeren. Medische en cosmetische tatoeages zijn o.a. permanente make-up, littekens camoufleren, tepelhof tatoeages en ook dus ook Micro Hoofdhuid Pigmentatie (MHP). Alle cosmetische en medische behandelingen die vandaag de dag uitgevoerd worden in klinieken of schoonheids salons, hebben allemaal hun oorsprong gevonden in de tattoo shop. Een ander voorbeeld hiervoor is het tatoeëren van wenkbrauwen voor mannen. De micro pigmentatie behandeling wordt uitgevoerd door onze zeer ervaren tattoo artiest. Door zijn jarenlange ervaring en kennis van de huid en tatoeages is hij in staat u een op maat gemaakt advies te geven voor het plaatsen van een haar tattoo (geschoren look).

Ervaringen van onze klanten

Het resultaat is blijvend en verbluffend! Benieuwd naar ervaringen van onze klanten? Die leest u hier!

Contact

Micro Haar Pigmentatie kosten

Wat zijn de kosten voor micro haar pigmentatieWat kost een MHP behandeling of wat zijn de kosten voor een haar tatoeage? Het is mogelijk om kale plekjes op te laten vullen vanaf 200 euro of een complete complete hoofd behandeling voor de prijs van 2400 euro* (bovenkant). De kosten van een MHP behandelingverschillen dus in prijs en behandeling. 

Tattoo Bob nodigd u graag uit voor een gratis en vrijblijvend consult bij onze kliniek. Je kunt dan je wensen voorleggen aan onze MHP specialist. Aan de hand van je wensen en verwachtingen, zal er een behandelplan worden opgesteld. Daarnaast ontvang je een offerte op maat!

Lees hier meer over de kosten

TB Medical

Tattoo Bob voert onder de naam TB Medical het Micro Haar Pigmentatie centrum van Nederland. Het haar pigmentatiecentrum bevindt zich in de zaak van Tattoo Bob.

Tattoo Bob is een begrip in Nederland sinds 1968. Hij is één van de eerste tatoeëerders die cosmetische en medische tatoeages ging uitvoeren. MHP of Micro Haar Pigmentatie vond zijn oorsprong bij Tattoo Bob. Dus zoekt u een specialist? Dan bent u voor MHP bij ons aan het juiste adres! Vele zijn u voorgegaan voor haar pigmentatie! Onze MHP specialist krijgt internationaal hoog aanzien voor zijn behandelingen. Hij heeft al vele internationale en nationale bekenden behandeld in de privé behandelkamers bij Tattoo Bob (TB Medical). De praktijk van Tattoo bob is niet de standaard 'Tattoo shop'. Bij ons is er een combinatie gemaakt van het zetten van gewone tatoeages en medische tatoeages samen ondergebracht in een cosmetisch behandelcentrum. Wij hebben meerdere privé behandelkamers waar u in alle rust geholpen kunt worden.

In de U.S.A is Micro Hair Pigmentation (MHP) ook wel bekend onder de term Scalp Micro Pigmentation (SMP). In het Nederlands kom je ook wel de volgende termen tegen: Hoofdhuid Micro Pigmentatie & Stoppeltattoo. 
De slogans die je tegenkomt die door Tattoo Bob bedacht zijn, zijn o.a. "Nooit meer kaal", "Vanaf heden behoort kaalheid tot het verleden" en "Vanaf heden is kaalheid een keuze".

Haar forum

MHP daar leef ik mee

               "Stoppeldokter"

Gefeliciteerd! MHP is niet verkeerd

               "Stoppeldokter"

Geniaal nooit meer kaal

               "Stoppeldokter"

Kaalheid, zit u er mee? Denk eens aan MHP

"Stoppeldokter"

Wij bouwen aan uw zelfvertrouwen

"Stoppeldokter"

Van kale knikker naar coole kikker

"Stoppeldokter"

Kaal is passé met MHP

               "Stoppeldokter"

Vanaf heden behoort, kaalheid tot het verleden

               "Stoppeldokter"