Tattoo Bob klant tevredenheid

Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing en tattoo zonder afspraak
Laser, PMU & MHP op afspraak

Tattoo verwijderen call to action

MICRO HAAR PIGMENTATIE (MHP)

Tattoo verwijderen call to action

Micro haar pigmentatie (MHP) ook bekend als Micro hair pigmentation is de revolutionaire oplossing voor iedereen met dun haar of haaruitval. Met behulp van micro hair pigmentation is een haartransplantatie niet meer nodig! De resultaten zijn ongekend en revolutionair. Bekijk onze foto gallery om een beter beeld te krijgen van wat Micro haar pigmentatie inhoud. Buiten de reguliere micro haar pigmentatie is onze dokter ook gespecialiseerd in Arabische stoppels en Afro stoppels. Bekijk hier de voorbeelden in de foto gallerij voor de  Arabic stoppel en Afro stoppel.

Tattoo Bob is een begrip in Nederland en een pionier op het gebied van huidversieringen sinds 1968 en behoort tot één van de eerste Tattooshops van Nederland.

Unieke MHP methode in Europa!

Naast de stoppels tatoeëert de stoppeldokter ook zeer korte haartjes, waardoor er een mooie realistische look wordt gecreëerd. Deze methode wordt enkel bij Tattoo Bob (Stoppeldokter) toegepast. Tattoo Bob was de eerste die in Nederland Permanente Make Up introduceerde waar o.a. haar pigmentatie onder valt. Met onze eigen vernieuwde en exclusieve (UFT) methode brengen wij de micro haar pigmentatie techniek naar een nog hoger realistischer niveau.

Het woord Stoppeltattoo is dan ook bedacht en geintroduceerd door Tattoo Bob. Al vele nationale en internationale sterren hebben zich (in de privacy behandelkamers) laten behandelen door de (MHP) specialist van Tattoo Bob. 

Wat is Micro Haar Pigmentatie? 

Micro Haar Pigmentatie (MHP) is tot verbazing van velen geen chirurgische ingreep. Een MHP behandeling wordt dan ook regelmatig ingezet om haaruitval te camoufleren of littekens te verbergen. Middels MHP wordt er op de hoofdhuid een tatoeage geplaatst in de vorm van stoppels. Deze tatoeage is ook wel bekend als de stoppeltattoo. Het resultaat? Een prachtig, uiterst natuurlijk uitziend geschoren haardracht. 

Voor het plaatsen van een stoppeltattoo werken wij met een ultra fijne techniek, ultra fijne naalden en door ons speciaal ontwikkelde apparatuur wat zich uit in ongekende realistische resultaten. Bekijk hier de resultaten van de successen die Tattoo Bob tot nu heeft geboekt met het plaatsen van de 'stoppeltattoo'.

Voor wie is Micro Haar Pigmentatie geschikt? 

Micro haar pigmentatie is er speciaal voor mannen en vrouwen met kaalheid, alopecia, dun haar of (veel) last hebben van haaruitval. De techniek die door de meeste klinieken in Nederland en de rest van de wereld wordt gebruikt voor een micro haar pigmentatie behandeling, vinden wij bij Tattoo Bob nog niet het ultieme resultaat. Daarom heeft Tattoo Bob een speciale MHP-techniek ontwikkeld, ofwel de Ultra fijne techniek (UFT). Met speciaal gemaakte naalden & machines kunnen wij met onze moderne techniek stoppels tatoeëren die van dichtbij een nog realistischer look geven. Met deze bijzondere MHP techniek onderscheiden wij ons van onze concullega's en leveren wij het beste resultaat tegen kaalheid.

MICRO HAAR PIGMENTATIE OFWEL STOPPELTATTOO GALERIJ

Bekijk hier de grote fotogallery.

  

Waarom kies je voor micro haar pigmentatie?

De vrijwel pijnloze behandeling haarverlies en dunner wordend haar camoufleert. Na het gebruiken van deze techniek lijkt het dan ook alsof het hoofd hele korte stoppeltjes heeft. Het resultaat is dan ook ontzettend natuurlijk, en niet van echt haar te onderscheiden. Buiten de natuurlijke uitstraling heeft micro haar pigmentatie ook nog andere voordelen: 

 • Geen angst nodig voor bijwerkingen of complicaties, aangezien een micro haar pigmentatie behandeling uiterst 'vriendelijke' is. 
 • Een behandeling is mogelijk voor iedere gewenste haarkleur. 
 • Je kunt diverse onzekerheden camoufleren. 
 • Het is geen medische ingreep. 
 • Een 'geschoren look' creëeren.
 • Het eindresultaat is snel zichtbaar.
 • Kan enkel door specialisten worden uitgevoerd.
 • Het is een misverstand om te denken dat wanneer men ouder wordt en grijs zal worden dat er een verschil van kleur zichtbaar wordt. Het is namelijk alleen het haartje wat grijs wordt en de wortel is altijd donkerder. Een stoppel verandert dus niet van kleur, hoe korter u het scheert des te minder het opvalt.

Meer informatie over de voordelen of wil je een afspraak inplannen voor een MHP behandeling? Neem hieronder dan contact met ons op!

contact

Waar moet je op letten bij een micro haar pigmentatie

Micro hair pigmentation vergt een uiterst specialisme en kunde van de behandelaar. Het is dan ook aan te raden om de MHP behandeling alleen door een echte specialist te laten uitvoeren. Het Tattoo Bob team heeft jarenlange ervaring en kennis van micro haar pigmentatie / MHP, de juiste naalden en inkt en heeft hiervoor zelfs een speciale eigen techniek ontwikkelt met een nog spectaculairder resultaat.

Let altijd goed op de volgende punten voordat u over gaat tot micro haar pigmentatie.

 • Vraag naar foto's en kijk goed of deze voorbeelden ook daadwerkelijk door hen zijn gezet. Op internet zijn er veel dezelfde foto's op verschillende websites te zien die claimen dat zij deze behandeling hebben uitgevoerd.
 • Vraag naar de ervaring m.b.t. micro haar pigmentatie. 
 • Laat u altijd goed informeren hoelang de stoppeltattoo blijft zitten en wat de garantie is wat betreft het bijwerken.
 • Diploma's, certificaten of opleiding hoeven geen garantie te zijn voor het zetten van een stoppeltattoo.
 • Bij M.H.P. geldt hetzelfde als bij gewoon tatoeëren, het gaat om de artistieke aanleg.
 • Vraag naar een GGD vergunning.

Waarom haar pigmentatie bij Tattoo Bob? 

Tattoo Bob is het bekendste adres in Nederland voor Micro Haar Pigmentatie, bekijk de media pagina voor meer informatie. Wij hebben sinds de jaren '60 ervaring met het zetten van medische tatoeages en cosmetische tatoeages. Met de micro haar pigmentatie techniek is Tattoo Bob dan ook internationaal bekend, waardoor wij al vele internationale en nationale bekendheden hebben voorzien van een compleet geschoren look tattoo. Vanwege het feit dat de getatoeëerde stoppels niet van echt te onderscheiden zijn, is de MHP techniek ongekend populair. In de U.S.A. en andere landen is deze techniek onder vele celebrities en sportmensen de meest populaire methode tegen kaalheid.

Tattoo Bob onderscheidde zich al snel door op een medisch verantwoorde manier te werken. Daarnaast is Tattoo Bob ook de eerste tattoo shop in Nederland die medisch tatoeëren en cosmetisch tatoeëren is gaan uitvoeren. Medische en cosmetische tatoeages zijn o.a. permanente make-up, littekens camoufleren, tepelhof tatoeages en ook dus ook Micro Hoofdhuid Pigmentatie (MHP). Alle cosmetische en medische behandelingen die vandaag de dag uitgevoerd worden in klinieken of schoonheids salons, hebben allemaal hun oorsprong gevonden in de tattoo shop. Een ander voorbeeld hiervoor is het tatoeëren van wenkbrauwen voor mannen. De micro pigmentatie behandeling wordt uitgevoerd door onze zeer ervaren tattoo artiest. Door zijn jarenlange ervaring en kennis van de huid en tatoeages is hij in staat u een op maat gemaakt advies te geven voor het plaatsen van een haar tattoo (geschoren look).

Het resultaat is blijvend en verbluffend!

KAAL, DUN HAAR OF LAST VAN HAARUITVAL?

Last van kaal, dun haar of haaruitval? Maak snel een afspraak bij Tattoo Bob en laat GRATIS een proefstukje m.b.v. de MHP techniek in de haargrens plaatsen en wees verbluft over het resultaat. U zult zien dat het geplaatste proefstukje m.b.v. de MHP-techniek niet van echt haar te onderscheiden zal zijn!

GRATIS proefstukje? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 010 484 46 94 of mail naar info@tattoobob.nl

MHP CENTER HOLLAND

Tattoo Bob voert onder de naam MHP Center Holland  het Micro Haar Pigmentatie centrum van Nederland. Het haar pigmentatiecentrum bevindt zich in de zaak van Tattoo Bob. Aan het onderstaande logo herkent u  het MHP Center Holland.

MHP center Holland 

In de U.S.A is Micro Hair Pigmentation (MHP) ook wel bekend onder de term Scalp Micro Pigmentation (SMP). In het Nederlands kom je ook wel de volgende termen tegen: Hoofdhuid Micro Pigmentatie & Stoppeltattoo. 
De slogans die je  tegenkomt die door Tattoo Bob bedacht zijn, zijn  o.a. "Nooit meer kaal", "Vanaf heden behoort kaalheid tot het verleden" en "Vanaf heden is kaalheid een keuze".

Van kale knikker naar coole kikker

"Stoppeldokter"

Kaal is passé met MHP

               "Stoppeldokter"

Wij bouwen aan uw zelfvertrouwen

"Stoppeldokter"

Gefeliciteerd! MHP is niet verkeerd

               "Stoppeldokter"

Vanaf heden behoort, kaalheid tot het verleden

               "Stoppeldokter"

MHP daar leef ik mee

               "Stoppeldokter"

Geniaal nooit meer kaal

               "Stoppeldokter"

Kaalheid, zit u er mee? Denk eens aan MHP

"Stoppeldokter"

BLOG

Kaal is passé met MHP

               "Stoppeldokter"

Van kale knikker naar coole kikker

"Stoppeldokter"

Kaalheid, zit u er mee? Denk eens aan MHP

"Stoppeldokter"

Gefeliciteerd! MHP is niet verkeerd

               "Stoppeldokter"

Wij bouwen aan uw zelfvertrouwen

"Stoppeldokter"

MHP daar leef ik mee

               "Stoppeldokter"

Geniaal nooit meer kaal

               "Stoppeldokter"

Vanaf heden behoort, kaalheid tot het verleden

               "Stoppeldokter"