Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

MICRO HAAR PIGMENTATIE (MHP)

Welkom bij de beste Micro Haar Pigmentatie (MHP) kliniek van Nederland! MHP of Micro Haar Pigmentatie vond zijn oorsprong bij Tattoo Bob. Het enige adres in Europa met levenslange garantie op Mico haar pigmentatie stoppeltattoo. Op deze pagina vind je alle informatie over Micro Haar Pigmentatie van onze MHP specialist Tattoo Bob. Ben je op zoek naar een MHP behandeling? Tattoo Bob is één van de eerste tatoeëerders die cosmetische en medische tatoeages ging uitvoeren. Het woord stoppeltattoo is dan ook bedacht door Tattoo Bob.
Klik hier om te navigeren binnen de MHP pagina.

Neem contact op

Realistisch resultaat

Wij hebben onze eigen techniek waarbij wij ultra fijn kunnen werken en zelfs realistische haartjes kunnen namaken. Samen met u kijken wij en geven wij advies voor de beste look die het meest bij uw persoonlijke voorkeur past. De techniek die Tattoo Bob gebruikt bij Micro Haar Pigmentatie is een wereldwijde sensatie aangezien het eindresultaat zeer realistisch oogt. Let wel op: vergelijk dit niet met een gewone tatoeage! De haar tattoo (hair tattoo) of Micro Haar Pigmentatie is een compleet ander proces waarbij andere inkten en naalden worden gebruikt om haren te tatoeëren.

Micro haar pigmentatie galerijen

Er zijn verschillende vormen van Micro Haar Pigmentatie. Tattoo Bob is gespecialiseerd in: stoppeltattoeages, haar pigmentatie voor Arabische mannen en haar pigmentatie voor de Afro stoppel. Klik hieronder op de gallerijen voor foto's, video's en meer informatie over de verschillende manieren van het hoofdhaar tatoeëren bij mannen.  

Vraag een GRATIS proefstukje aan

Last van kaal worden, kaalheid, dun haar of haaruitval? Maak snel een afspraak bij Tattoo Bob en laat GRATIS een proefstukje m.b.v. de MHP techniek in de haargrens plaatsen en wees verbluft over het resultaat. U zult zien dat het geplaatste proefstukje m.b.v. de MHP-techniek niet van echt haar te onderscheiden zal zijn!

Neem contact met ons op door te bellen naar 010 484 46 94, te mailen naar info@tattoobob.nl of klik op de onderstaande knop!

Contact

mhp / micro haar pigmentatie - Mike

Prijsopgave/intakegesprek

Ben je benieuwd naar de kosten voor de MHP behandeling? Wilt u een intakegesprek en prijsopgave? Klik op onderstaande knop en stuur ons een bericht! U kunt dan ook een foto meesturen.

mhp / micro haar pigmentatie Tattoo Bob

Tattoo Bob is...

 Erkend internationaal expert

 Garantie (kosteloos touch up)

 Sinds 1968 een begrip in Nederland

 De grootste fotogalerij van Europa (alleen eigen foto’s)

 Samenwerking met Ikazia ziekenhuis en Tattoo poli AMC ziekenhuis

 Samenwerking met de GGD

 Eigen unieke techniek UFT

mhp / micro haar pigmentatie Tattoo Bob

Snel naar:

Wat is Micro Haar Pigmentatie? 

Micro Haar Pigmentatie (MHP) wordt regelmatig ingezet om haaruitval te camoufleren of littekens te verbergen. Een MHP behandeling is tot verbazing van velen geen chirurgische behandeling en valt onder de term cosmetische behandelingen.

Micro haar pigmentatie, ook wel scalp pigmentatie of tricopigmentatie genoemd, is een niet chirurgische behandeling waarmee dunner wordend haar en kale plekken worden gecamoufleerd. Een Micro Haar Pigmentatie behandeling is dus anders dan een haartransplantatie behandeling. De aangebrachte pigmenten geven het idee van haarstoppels waar een haartransplantatie haar transplanteert van andere plekken naar de aangewezen plek.

Middels Micro Haar Pigmentatie wordt er op de hoofdhuid een tatoeage geplaatst in de vorm van stoppels. Micro Haar Pigmentatie wordt op de hoofdhuid aangebracht door permanente pigmenten of semi permanente pigmenten te tatoeëren. Deze tatoeage is ook wel bekend als de stoppeltattoo.

Het resultaat?

Een prachtig, uiterst natuurlijk uitziend geschoren haardracht. Voor het plaatsen van een stoppeltattoo werken wij met een ultra fijne techniek, ultra fijne pigmentatie naalden en door ons speciaal ontwikkelde apparatuur wat zich uit in ongekende realistische resultaten. Bent u op zoek naar milimeter haar?

Bekijk hier de resultaten van de successen die Tattoo Bob tot nu heeft geboekt met het plaatsen van de 'stoppeltattoo'.

Waarom kies je voor micro haar pigmentatie?

Wat kan je van pigmentatie verwachten? Is pigmentatie pijnlijk? Wanneer zie ik bij pigmentatie resultaat? Krijg ik verdovende crème? Is nabehandeling nodig?

De vrijwel pijnloze pigmentatie behandelingen zorgen aan de hand van uiterst verfijnde apparatuur en de meest geavanceerde apparatuur ervoor dat permanente pigmenten worden aangebracht op een aantal hoofdzones. Haarverlies en dunner wordend haar wordt hierdoor gecamoufleerd.

Na het gebruiken van deze techniek lijkt het dan ook alsof het hoofd hele korte stoppeltjes heeft. Het resultaat is dan ook ontzettend natuurlijk, en niet van echt haar te onderscheiden. Buiten de natuurlijke uitstraling heeft micro haar pigmentatie ook nog andere voordelen: 

 • Geen angst nodig voor bijwerkingen of complicaties, aangezien een micro haar pigmentatie behandeling uiterst 'vriendelijke' is. 

 • Een behandeling is mogelijk voor iedere gewenste natuurlijke haarkleur, daar er gekleurd pigment is.

 • Je kunt diverse onzekerheden camoufleren. 

 • Het is geen medische ingreep. Het is een niet chirurgische ingreep.

 • De behandelde hoofdhuid creëert een 'geschoren look'.

 • Het eindresultaat is snel zichtbaar.

 • Kan enkel door specialisten worden uitgevoerd.

 • Een behandeling ondergaan is nagenoeg pijnloos.

 • Het is een misverstand om te denken dat wanneer men ouder wordt en grijs zal worden dat er een verschil van kleur zichtbaar wordt. Het is namelijk alleen het haartje wat grijs wordt en de wortel is altijd donkerder. Een stoppel verandert dus niet van kleur, hoe korter u het scheert des te minder het opvalt.

Pigmentatie nadelen zijn er nagenoeg niet, waardoor MHP behandelingen erg aantrekkelijk zijn.

Meer informatie over de voordelen of wil je een afspraak inplannen voor een MHP behandeling? Neem hieronder dan contact met ons op!

contact

micro haar pigmentatie / mhp

mhp / micro haar pigmentatie Man in Spiegel

Waar moet je op letten bij een micro haar pigmentatie

Micro hair pigmentation vergt een uiterst specialisme en kunde van de behandelaar. Het is dan ook aan te raden om de MHP behandeling alleen door een echte specialist te laten uitvoeren. Het Tattoo Bob team heeft jarenlange ervaring en kennis van micro haar pigmentatie / MHP, de juiste naalden en inkt en heeft hiervoor zelfs een speciale eigen techniek ontwikkelt met een nog spectaculairder resultaat.

Let altijd goed op de volgende punten voordat u over gaat tot micro haar pigmentatie.

 • Vraag naar foto's en kijk goed of deze voorbeelden ook daadwerkelijk door hen zijn gezet. Op internet zijn er veel dezelfde foto's op verschillende websites te zien die claimen dat zij deze behandeling hebben uitgevoerd.

 • Vraag naar de ervaring m.b.t. micro haar pigmentatie. 

 • Laat u altijd goed informeren hoelang de stoppeltattoo blijft zitten en wat de garantie is wat betreft het bijwerken.

 • Diploma's, certificaten of opleiding hoeven geen garantie te zijn voor het zetten van een stoppeltattoo.

 • Bij Micro Haar Pigmentatie geldt hetzelfde als bij gewoon tatoeëren, het gaat om de artistieke aanleg.

 • Vraag naar een GGD vergunning.


mhp / micro haar pigmentatie Man in Spiegel

Waarom haar pigmentatie bij Tattoo Bob? 

Tattoo Bob is het bekendste adres in Nederland voor Micro Haar Pigmentatie, bekijk de media pagina voor meer informatie. Wij hebben sinds de jaren '60 ervaring met het zetten van medische tatoeages en cosmetische tatoeages. Met de micro haar pigmentatie techniek is Tattoo Bob dan ook internationaal bekend, waardoor wij al vele internationale en nationale bekendheden hebben voorzien van een compleet geschoren look tattoo.

Vanwege het feit dat de getatoeëerde stoppels niet van echt te onderscheiden zijn, is de Micro Haar Pigmentatie techniek ongekend populair. In de U.S.A. en andere landen is deze techniek onder vele celebrities en sportmensen de meest populaire methode tegen kaalheid.

Tattoo Bob onderscheidde zich al snel door op een medisch verantwoorde manier te werken. Daarnaast is Tattoo Bob ook de eerste tattoo shop in Nederland die medisch tatoeëren en cosmetisch tatoeëren is gaan uitvoeren. Permanente make-up is zo'n voorbeeld.

Medische en cosmetische tatoeages zijn o.a. permanente make-up, littekens camoufleren, tepelhof tatoeages en ook dus ook Micro Hoofdhuid Pigmentatie (MHP). Alle cosmetische en medische behandelingen die vandaag de dag uitgevoerd worden in klinieken of schoonheids salons, hebben allemaal hun oorsprong gevonden in de tattoo shop. Een ander voorbeeld hiervoor is het tatoeëren van wenkbrauwen voor mannen.

De micro pigmentatie behandeling wordt uitgevoerd door onze zeer ervaren tattoo artiest. Door zijn jarenlange ervaring en kennis van de huid en tatoeages is hij in staat u een op maat gemaakt advies te geven voor het plaatsen van een haar tattoo (geschoren look).

Ervaringen van onze klanten

Het resultaat is blijvend en verbluffend! Benieuwd naar ervaringen van onze klanten? Die leest u hier!

Contact

mhp micro haar pigmentatie blije man

Micro Haar Pigmentatie kosten

Wat zijn de kosten voor micro haar pigmentatie? Wat kost een MHP behandeling of wat zijn de kosten voor een haar tatoeage? Het is mogelijk om kale plekjes op te laten vullen vanaf 200 euro of een complete complete hoofd behandeling voor de prijs van 2400 euro* (de micro haar pigmentatie wordt in de bovenste huidlaag aangebracht aan de bovenkant). De kosten van een MHP behandeling verschillen dus in prijs en behandeling. Zeker als u zich op meerdere hoofdzones laat behandelen.

Aangebrachte pigment vervaagt op natuurlijke wijze, waardoor een nabehandeling wenselijk is.

Tattoo Bob nodigt u graag uit voor een gratis en vrijblijvend consult bij onze kliniek. Je kunt dan je wensen voorleggen aan onze Micro Haar Pigmentatie specialist. Aan de hand van je wensen en verwachtingen, zal er een behandelplan worden opgesteld. Daarnaast ontvang je een offerte op maat! Een consult inplannen is verstandig voor als je vragen hebt over de langdurige resultaten of over onze pigmentatie specialisten.

TB Medical, micro hair pigmentation

Tattoo Bob voert onder de naam TB Medical het Micro Haar Pigmentatie centrum van Nederland. Het haar pigmentatiecentrum bevindt zich in de zaak van Tattoo Bob.

Tattoo Bob is een begrip in Nederland sinds 1968. Hij is één van de eerste tatoeëerders die cosmetische en medische tatoeages ging uitvoeren. MHP of Micro Haar Pigmentatie vond zijn oorsprong bij Tattoo Bob. 

Dus zoekt u een specialist? Dan bent u voor MHP bij ons aan het juiste adres! Vele zijn u voorgegaan voor haar pigmentatie! Onze Micro Haar Pigmentatie specialist krijgt internationaal hoog aanzien voor zijn behandelingen. Hij heeft al vele internationale en nationale bekenden behandeld in de privé behandelkamers bij Tattoo Bob (TB Medical). De praktijk van Tattoo bob is niet de standaard 'Tattoo shop'. Bij ons is er een combinatie gemaakt van het zetten van gewone tatoeages en medische tatoeages samen ondergebracht in een cosmetisch behandelcentrum. Wij hebben meerdere privé behandelkamers waar u in alle rust geholpen kunt worden.

In de U.S.A is Micro Hair Pigmentation (MHP) ook wel bekend onder de term Scalp Micro Pigmentation (SMP). In het Nederlands kom je ook wel de volgende termen tegen: Hoofdhuid Micro Pigmentatie & Stoppeltattoo. 
De slogans die je tegenkomt die door Tattoo Bob bedacht zijn, zijn o.a. "Nooit meer kaal", "Vanaf heden behoort kaalheid tot het verleden" en "Vanaf heden is kaalheid een keuze".

mhp micro haar pigmentatie man

Geniaal nooit meer kaal

               "Stoppeldokter"

Kaal is passé met MHP

               "Stoppeldokter"

Gefeliciteerd! MHP is niet verkeerd

               "Stoppeldokter"

Van kale knikker naar coole kikker

"Stoppeldokter"

MHP daar leef ik mee

               "Stoppeldokter"

Wij bouwen aan uw zelfvertrouwen

"Stoppeldokter"

Kaalheid, zit u er mee? Denk eens aan MHP

"Stoppeldokter"

Vanaf heden behoort, kaalheid tot het verleden

               "Stoppeldokter"

Laatst gewijzigd op 21-02-2023