Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

MICRO HAAR PIGMENTATIE (MHP)

Zoek jij micro haar pigmentatie met:

  •  Levenslange garantie?
  • De meeste ervaring?
  • De fijnste stoppel?

Welkom bij de beste Micro Haar Pigmentatie kliniek van Nederland! Micro Haar Pigmentatie (MHP) vond zijn oorsprong bij Tattoo Bob - het enige adres in Europa met levenslange garantie op Mico Haar PigmentatieWij hebben onze eigen techniek ontwikkeld waarbij wij ultra fijn kunnen werken en zelfs realistische haartjes kunnen namaken. Onze specialist heeft de MHP behandeling op de kaart gezet in Nederland. Hij is ook werkzaam in het Ikazia ziekenhuis te Rotterdam voor cosmetische pigmentatie/tattoo en werkt samen met vele ander ziekenhuizen op dit gebied. Op deze pagina vindt u alle informatie over Micro Haar Pigmentatie en hoe wij dat voor u kunnen doen. Let op: u wordt niet in de Tattoo shop van Tattoo Bob geholpen maar in alle privacy in de cosmetische kliniek TB Medical direct naast Tattoo bob.

Neem contact op

Wat is Micro Haar Pigmentatie? 

Micro Haar Pigmentatie (MHP) wordt regelmatig ingezet om haaruitval te camoufleren of littekens te verbergen. Het is een behandeling waarbij er zeer realistisch ogende stoppels of haartjes worden getatoeëerd. Een MHP behandeling is tot verbazing van velen geen chirurgische behandeling en valt onder de term cosmetische behandelingen.

Micro Haar Pigmentatie, ook wel scalp pigmentatie of tricopigmentatie genoemd, is dus een niet-chirurgische behandeling waarmee dunner wordend haar en kale plekken worden gecamoufleerd. Een Micro Haar Pigmentatie behandeling is dus heel anders dan een haartransplantatie behandeling! Bij een haartransplantatie wordt er haar getransplanteerd van andere plekken op het lichaam naar de aangewezen plek, terwijl bij MHP de aangebrachte pigmenten haarstoppels zeer realistisch nagebootst worden. Hier kunt u meer lezen over de verschillen tussen MHP en haartransplantatie.

Middels Micro Haar Pigmentatie wordt er op de hoofdhuid een tatoeage geplaatst in de vorm van stoppels. Deze stoppels worden op de hoofdhuid aangebracht door permanente of semi-permanente pigmenten te tatoeëren. Deze tatoeage is ook wel bekend als de stoppeltattoo.

Meer over onze techniek Naar de galerij 

Waarom kiezen voor Micro Haar Pigmentatie?

Misschien zit u nog wel met wat vragen voordat u een behandeling overweegt. Wat kunt u van pigmentatie verwachten? Is pigmentatie pijnlijk? Wanneer ziet u bij pigmentatie resultaat? Krijgt u verdovende crème? Is nabehandeling nodig?

De vrijwel pijnloze pigmentatie behandelingen zorgen aan de hand van uiterst verfijnde en geavanceerde apparatuur ervoor dat permanente pigmenten worden aangebracht op een aantal hoofdzones. Haarverlies en dunner wordend haar wordt hierdoor gecamoufleerd.

Na het gebruiken van deze techniek lijkt het  alsof het hoofd hele korte stoppeltjes heeft. Het resultaat is dan ook ontzettend natuurlijk en nauwelijks van echt haar te onderscheiden! Onze vele tevreden klanten kunnen het u vertellen.

Ervaring klanten bekijken Video galerij bekijken

Prijsopgave/intakegesprek

Bent u benieuwd naar de kosten voor de MHP behandeling? Wilt u een intakegesprek en prijsopgave? Klik op onderstaande knop en stuur ons een bericht! U kunt dan ook een foto meesturen.

De voordelen

  • Geen bijwerkingen of complicaties

  • Behandeling mogelijk voor iedere gewenste natuurlijke haarkleur, daar er gekleurd pigment is.

  • Je kunt diverse onzekerheden camoufleren.

  • Het is geen medische ingreep. Het is een niet-chirurgische ingreep.

  • De behandelde hoofdhuid creëert een 'geschoren look'.

  • Het eindresultaat is snel zichtbaar.

  • Een behandeling ondergaan is nagenoeg pijnloos.

Neem contact op Meer over de behandeling

Tattoo Bob Medical is...

 Erkend internationaal expert

 Garantie (kosteloos touch up)

 Sinds 1968 een begrip in Nederland

 De grootste fotogalerij van Europa (alleen eigen foto’s)

 Samenwerking met Ikazia ziekenhuis en Tattoo poli AMC ziekenhuis

 Samenwerking met de GGD

 Eigen unieke techniek UFT

Micro Haar Pigmentatie voor iedereen!

Er zijn verschillende vormen van Micro Haar Pigmentatie. Tattoo Bob is gespecialiseerd in: stoppeltatoeages, haar pigmentatie voor Arabische mannen, haar pigmentatie voor de Afro stoppel, maar ook Micro Haar Pigmentatie voor vrouwen! Klik hieronder door naar de specifieke pagina's voor meer informatie. foto's en video's over de verschillende manieren van het hoofdhaar tatoeëren. 

Voor de rest van onze MHP pagina's - klik onderin op MHP Menu

Vraag een GRATIS proefstukje aan

Last van kaal worden, kaalheid, dun haar of haaruitval? Maak snel een afspraak bij Tattoo Bob Medical en laat GRATIS een proefstukje m.b.v. de MHP techniek in de haargrens plaatsen en wees verbluft over het resultaat. U zult zien dat het geplaatste proefstukje m.b.v. de MHP-techniek niet van echt haar te onderscheiden zal zijn!

Neem contact met ons op door te bellen naar 010 484 46 94, te mailen naar info@tattoobob.nl of klik op de onderstaande knop!

Neem contact op 

Micro Haar Pigmentatie kosten

Wat kost een MHP behandeling? Het is mogelijk om kale plekjes op te laten vullen vanaf 200 euro of een complete complete hoofd behandeling voor de prijs van 2400 euro* (de Micro Haar Pigmentatie wordt in de bovenste huidlaag aangebracht aan de bovenkant). De kosten van een MHP behandeling verschillen dus in prijs en behandeling. Zeker als u zich op meerdere hoofdzones laat behandelen.

Aangebrachte pigment vervaagt op natuurlijke wijze, waardoor een nabehandeling wenselijk is. Daar kunt u hier meer over lezen!

Tattoo Bob Medical nodigt u graag uit voor een gratis en vrijblijvend consult bij onze kliniek. U kunt dan uw wensen voorleggen aan onze Micro Haar Pigmentatie specialist. Aan de hand van uw wensen en verwachtingen zal er een behandelplan worden opgesteld. Daarnaast ontvangt u een offerte op maat! Een consult inplannen is verstandig voor als u vragen heeft over de langdurige resultaten of over onze pigmentatie specialisten.

Waarom haar pigmentatie bij Tattoo Bob medical? 

Tattoo Bob medical is het bekendste adres in Nederland voor Micro Haar Pigmentatie, bekijk de media pagina voor meer informatie. Wij hebben sinds de jaren '60 ervaring met het zetten van medische tatoeages en cosmetische tatoeages. Met de micro haar pigmentatie techniek is Tattoo Bob dan ook internationaal bekend, waardoor wij al vele internationale en nationale bekendheden hebben voorzien van een compleet geschoren look tattoo.

Vanwege het feit dat de getatoeëerde stoppels niet van echt te onderscheiden zijn, is de Micro Haar Pigmentatie techniek ongekend populair. In de U.S.A. en andere landen is deze techniek onder vele celebrities en sportmensen de meest populaire methode tegen kaalheid.

Tattoo Bob onderscheidde zich al snel door op een medisch verantwoorde manier te werken. Daarnaast is Tattoo Bob ook de eerste tattoo shop in Nederland die medisch tatoeëren en cosmetisch tatoeëren is gaan uitvoeren. Permanente make-up is zo'n voorbeeld.

Medische en cosmetische tatoeages zijn o.a. permanente make-up, littekens camoufleren, tepelhof tatoeages en ook dus ook Micro Hoofdhuid Pigmentatie (MHP). Alle cosmetische en medische behandelingen die vandaag de dag uitgevoerd worden in klinieken of schoonheids salons, hebben allemaal hun oorsprong gevonden in de tattoo shop. Een ander voorbeeld hiervoor is het tatoeëren van wenkbrauwen voor mannen.

De micro pigmentatie behandeling wordt uitgevoerd door onze zeer ervaren tattoo artiest. Door zijn jarenlange ervaring en kennis van de huid en tatoeages is hij in staat u een op maat gemaakt advies te geven voor het plaatsen van een haar tattoo (geschoren look).

Neem contact op Bekijk onze behandelkamers 

mhp micro haar pigmentatie blije man

mhp micro haar pigmentatie man

TB Medical, micro hair pigmentation

Tattoo Bob voert onder de naam TB Medical het Micro Haar Pigmentatie centrum van Nederland. Het haar pigmentatiecentrum bevindt zich in de zaak van Tattoo Bob.

Tattoo Bob is een begrip in Nederland sinds 1968. Hij is één van de eerste tatoeëerders die cosmetische en medische tatoeages ging uitvoeren. MHP of Micro Haar Pigmentatie vond zijn oorsprong bij Tattoo Bob. 

Dus zoekt u een specialist? Dan bent u voor MHP bij ons aan het juiste adres! Vele zijn u voorgegaan voor haar pigmentatie! Onze Micro Haar Pigmentatie specialist krijgt internationaal hoog aanzien voor zijn behandelingen. Hij heeft al vele internationale en nationale bekenden behandeld in de privé behandelkamers bij Tattoo Bob (TB Medical). De praktijk van Tattoo bob medical is niet de standaard 'Tattoo shop'. Bij ons is er een combinatie gemaakt van het zetten van gewone tatoeages en medische tatoeages samen ondergebracht in een apart cosmetisch behandelcentrum. Wij hebben meerdere privé behandelkamers waar u in alle rust geholpen kunt worden.

In de U.S.A is Micro Hair Pigmentation (MHP) ook wel bekend onder de term Scalp Micro Pigmentation (SMP). In het Nederlands komt u ook wel de volgende termen tegen: Hoofdhuid Micro Pigmentatie, Stoppeltattoo en hair tattoo.

mhp micro haar pigmentatie man

Geniaal nooit meer kaal

               "Stoppeldokter"

Kaalheid, zit u er mee? Denk eens aan MHP

"Stoppeldokter"

Gefeliciteerd! MHP is niet verkeerd

               "Stoppeldokter"

Wij bouwen aan uw zelfvertrouwen

"Stoppeldokter"

Van kale knikker naar coole kikker

"Stoppeldokter"

Vanaf heden behoort, kaalheid tot het verleden

               "Stoppeldokter"

Kaal is passé met MHP

               "Stoppeldokter"

MHP daar leef ik mee

               "Stoppeldokter"