Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

NAZORG MICRO HAAR PIGMENTATIE 

Voor het beste resultaat van een haar pigmentatie behandeling is het erg belangrijk dat de volgende punten worden nageleefd. Bij een niet juiste omgang met de regels m.b.t nazorg micro haar pigmentatie kunnen de pigmenten worden aangetast waardoor de stoppel tatoeage kan verkleuren, vervagen, lelijk worden of zelfs verdwijnen.

Na een micro haar pigmentatie behandeling kunt u gewoon weer direct de straat op. Echter kan de huid na een haar pigmentatie behandeling wel wat rood zijn. Bij een gevoeligere huid kan de roodheid van de huid ongeveer twee tot drie dagen aanhouden. Ook dient er rekening mee gehouden te worden dat gedurende 7 dagen na de micro pigmentatie behandeling contact met chloorwater of zout water vermeden dient te worden. Na de haar pigmentatie behandeling is het ook belangrijk dat sauna’s en/of stoombaden vermeden worden ( 1e 2 weken). Na de behandeling adviseren wij bij thuiskomst uw hoofd met koud water af te spoelen en te wassen met een desinfecterende zeep.

Na het plaatsen van een stoppel tattoo kunnen geen alcoholhoudende producten meer gebruikt worden (op het hoofd) zoals minoxidil. Door de alcohol kunnen de pigmenten worden aangetast wat het resultaat van een MHP behandeling negatief beïnvloedt.

Nazorg micro haar pigmentatie

PRIJSOPGAVE/INTAKEGESPREK

Ben je benieuwd naar de kosten voor de MHP behandeling? Wilt u een intakegesprek en prijsopgave? Klik op onderstaande knop en stuur ons een bericht! U kunt dan ook een foto meesturen.

ZONBESCHERMING

Na een micro haar pigmentatie behandeling dient UV licht, zon en zonnebank vermeden te worden. Wij raden altijd aan om, wanneer u de zon in gaat, een goede beschermingsfactor op het hoofd te smeren. Wij raden af om na uw MHP behandeling direct het volle zonlicht in te gaan of echt te gaan zonnen.

Ook al denkt u in de zomer geen fel zonlicht te zien en is de zon wat zwak raden wij altijd aan om een goede zonbescherming te gebruiken. Er zijn altijd UV-stralen aanwezig die niet waarneembaar zijn met het blote oog. Wanneer u dit niet doet kan de MHP wat lichter worden of vervagen, dit is zonde van de behandeling aangezien het vervagen of lichter worden van uw stoppeltattoo voorkomen kan worden. Vermijd tijdens en direct na uw MHP-behandeling direct zonlicht (zonder bescherming), ook het gebruik van de zonnebank wordt tijdens deze periode door ons afgeraden.

Om het resultaat van de behandeling te behouden raden wij u aan om altijd een goede beschermingsfactor te blijven gebruiken. Onze voorkeur qua zonbescherming gaat uit naar Biodermal Matterende zonnefluide (SPF 30+ OF 50+). Deze zonbescherming beschermt niet alleen de huid tegen verbranden, maar heeft ook een matterende werking wat voorkomt dat de huid gaat glimmen.

 

 

Aanrader voor de beste tondeuse!

Kemei Easy Cut Diy Ufo Tondeuse En Trimmer Voor Mannen Zelfs Cut Koord/Draadloze Roterende Hair Cut Snijden kit Sharp Cirkelzagen

Let op dit is niet de bekende Skullshaver wat erg glad is, maar dit is dus een trimmer voor de perfecte MHP lengte!

Body Hair Trimmer

 

 

PHILIPS TONDEUSE

Wil je op werkelijk elke lengte je haar kunnen knippen? Dan is de Philips HC9490/15 perfect voor jou. Deze tondeuse knipt op maar liefst 400 verschillende lengtestanden. De 3 opzetkammen knippen van 0,5 tot 42 millimeter, met tussenstapjes van 0,1 millimeter. Want ja, die ene millimeter kan natuurlijk net het verschil maken.

PHILIPS TONDEUSE

Geniaal nooit meer kaal

               "Stoppeldokter"

MHP daar leef ik mee

               "Stoppeldokter"

Kaalheid, zit u er mee? Denk eens aan MHP

"Stoppeldokter"

Vanaf heden behoort, kaalheid tot het verleden

               "Stoppeldokter"

Wij bouwen aan uw zelfvertrouwen

"Stoppeldokter"

Gefeliciteerd! MHP is niet verkeerd

               "Stoppeldokter"

Van kale knikker naar coole kikker

"Stoppeldokter"

Kaal is passé met MHP

               "Stoppeldokter"

BALDFORCE

BALDFORCE® is een huidverzorgingsmerk voor en door kale mannen. Het is ontwikkeld met erkende dermatologen en biochemici. 

Formule met Niacinamide en Panthenol verbeteren hoofdhuid en gezicht op basis van wetenschappelijke inzichten. Het vermindert pigmentvlekken, fijne lijntjes en roodheid. Daarnaast werkt het matterend, vermindert het scheerirritaties en beschermt het tegen UV-straling (SPF 15). Klik hier

SKULL SHAVERS HAIR CLIPPERS

DIY knippen is nog nooit zo makkelijk geweest. De Skull Shaver Hair Clippers zijn de perfecte DIY tool. We hebben het knippen van haar opnieuw uitgevonden en nu kunt u genieten van het proces met een lichtgewicht tondeuse die een unieke en gepatenteerde ergonomische handgreep heeft, die perfect in de palm van uw hand past en het proces van knippen niets dan plezier maakt. Klik hier

TRIMMER

Wil je snel klaar zijn?

Dan is deze trimmer de oplossing!

REMINGTON QUICKCUT

De Remington QuickCut levert de allersnelste tondeusebeurt ooit* af, met de beste resultaten. Dat komt door de messen die 57% meer bereik hebben dankzij de CurveCut-technologie , en door zijn strakke, compacte en ergonomische ontwerp. KLIK HIER

HYDRATERENDE CREMES

Naast het (dagelijks) gebruik van een goede zonbescherming, adviseren wij ook met name in de wintermaanden, om een droge huid te voorkomen, de huid te beschermen.U kunt dan gebruik maken van een vochtinbrengende (hydraterende) gel of crème. Onze favoriete producten hiervoor zijn:

CICABLAST BALSEM B5

Cicaplast balsem B5 is de multi-hersteller voor de gevoelige en geïrriteerde huid. Brengt onmiddellijk intens verlichting en bevordert een snel en kwaliteitsvol herstel van de huid. https://www.apotheekenhuid.nl/la-roche-posay-cicaplast-baume-b5-spf50-40ml.html?gclid=CIKxkfHY-9ACFSUW0wod03UGtQ

BIODERMAL - VETTE & GEMENGDE HUID GELCRÈME ( DROGISTPLEIN )

HEADLUBE MATTE (WWW.HEADBLADE.EU)

micro haar pigmentatie verzorging

CLINIQUE POP-START HYDROBLUR MOISTURIZER

Clinique Pep-Start Hydroblur Moisturizer geeft een vochtboost met matte finish en de power van de HydroBlur™ techniek. Fijne lijntjes, rimpeltjes en vlekjes worden verdoezelt, de huid wordt fluweelachtig zacht. Draag solo voor een mooie, flawless no make-up look of als een make-up primer die de huid glad maakt voor een foundation of poeder.