Tattoo Bob klant tevredenheid Tattoo Bob klant tevredenheid

Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

NAZORG MICRO HAAR PIGMENTATIE 

Voor het beste resultaat van een haar pigmentatie behandeling is het erg belangrijk dat de volgende punten worden nageleefd. Bij een niet juiste omgang met de regels m.b.t nazorg micro haar pigmentatie kunnen de pigmenten worden aangetast waardoor de stoppel tatoeage kan verkleuren, vervagen, lelijk worden of zelfs verdwijnen.

Na een micro haar pigmentatie behandeling kunt u gewoon weer direct de straat op. Echter kan de huid na een haar pigmentatie behandeling wel wat rood zijn. Bij een gevoeligere huid kan de roodheid van de huid ongeveer twee tot drie dagen aanhouden. Ook dient er rekening mee gehouden te worden dat gedurende 7 dagen na de micro pigmentatie behandeling contact met chloorwater of zout water vermeden dient te worden. Na de haar pigmentatie behandeling is het ook belangrijk dat sauna’s en/of stoombaden vermeden worden ( 1e 2 weken). Na de behandeling adviseren wij bij thuiskomst uw hoofd met koud water af te spoelen en te wassen met een desinfecterende zeep.

Na het plaatsen van een stoppel tattoo kunnen geen alcoholhoudende producten meer gebruikt worden (op het hoofd) zoals minoxidil. Door de alcohol kunnen de pigmenten worden aangetast wat het resultaat van een MHP behandeling negatief beïnvloedt.

Nazorg micro haar pigmentatie

BEPANTHEN COOLING FOAM SPRAY

Voor een natuurlijk herstelproces, om huidirritaties (zoals roodheid ) te voorkomen en wat verzachting te bieden na de behandeling adviseren wij het gebruik van Bepanthen Cooling Foam Spray.

Bepanthen Cooling Foam Spray is verkrijgbaar bij de apotheek of drogist.

Bepanthen Cooling Foam Spray

ZONBESCHERMING

Na een micro haar pigmentatie behandeling dient UV licht, zon en zonnebank vermeden te worden. Wij raden altijd aan om, wanneer u de zon in gaat, een goede beschermingsfactor op het hoofd te smeren. Wij raden af om na uw MHP behandeling direct het volle zonlicht in te gaan of echt te gaan zonnen.

Ook al denkt u in de zomer geen fel zonlicht te zien en is de zon wat zwak raden wij altijd aan om een goede zonbescherming te gebruiken. Er zijn altijd UV-stralen aanwezig die niet waarneembaar zijn met het blote oog. Wanneer u dit niet doet kan de MHP wat lichter worden of vervagen, dit is zonde van de behandeling aangezien het vervagen of lichter worden van uw stoppeltattoo voorkomen kan worden. Vermijd tijdens en direct na uw MHP-behandeling direct zonlicht (zonder bescherming), ook het gebruik van de zonnebank wordt tijdens deze periode door ons afgeraden.

Om het resultaat van de behandeling te behouden raden wij u aan om altijd een goede beschermingsfactor te blijven gebruiken. Onze voorkeur qua zonbescherming gaat uit naar Biodermal Matterende zonnefluide (SPF 30+ OF 50+). Deze zonbescherming beschermt niet alleen de huid tegen verbranden, maar heeft ook een matterende werking wat voorkomt dat de huid gaat glimmen.

DAGELIJKSE VERZORGING

Wij krijgen bij Tattoo Bob vaak de vraag: Welk scheerapparaat is nou het beste voor mijn shaven look ofwel geschoren look? U ziet uw shaven look het beste met een haarlengte tussen de 0,2 en 0,5mm. Voor de perfecte shaved look adviseren wij het gebruik van de BHT250 Delicates & Body Hair Trimmer van Remington. Dit is een 2-in-1 compacte groomingtool voor het perfect onderhouden van uw shaven look. 

Body Hair Trimmer 

Kaalheid, zit u er mee? Denk eens aan MHP

"Stoppeldokter"

Vanaf heden behoort, kaalheid tot het verleden

               "Stoppeldokter"

Wij bouwen aan uw zelfvertrouwen

"Stoppeldokter"

MHP daar leef ik mee

               "Stoppeldokter"

Geniaal nooit meer kaal

               "Stoppeldokter"

Van kale knikker naar coole kikker

"Stoppeldokter"

Kaal is passé met MHP

               "Stoppeldokter"

Gefeliciteerd! MHP is niet verkeerd

               "Stoppeldokter"

Wil je op werkelijk elke lengte je haar kunnen knippen? Dan is de Philips HC9490/15 perfect voor jou. Deze tondeuse knipt op maar liefst 400 verschillende lengtestanden. De 3 opzetkammen knippen van 0,5 tot 42 millimeter, met tussenstapjes van 0,1 millimeter. Want ja, die ene millimeter kan natuurlijk net het verschil maken.

Philips Tondeuse

Wil je snel klaar zijn?

Dan is deze trimmer de oplossing!

De Remington QuickCut levert de allersnelste tondeusebeurt ooit* af, met de beste resultaten. Dat komt door de messen die 57% meer bereik hebben dankzij de CurveCut-technologie , en door zijn strakke, compacte en ergonomische ontwerp. KLIK HIER 

Naast het (dagelijks) gebruik van een goede zonbescherming, adviseren wij ook met name in de wintermaanden, om een droge huid te voorkomen, de huid te beschermen.U kunt dan gebruik maken van een vochtinbrengende (hydraterende) gel of crème. Onze favoriete producten hiervoor zijn:

Voor de gevoelige huid:

Cicaplast balsem B5 is de multi-hersteller voor de gevoelige en geïrriteerde huid. Brengt onmiddellijk intens verlichting en bevordert een snel en kwaliteitsvol herstel van de huid.https://www.apotheekenhuid.nl/la-roche-posay-cicaplast-baume-b5-spf50-40ml.html?gclid=CIKxkfHY-9ACFSUW0wod03UGtQ

Biodermal - Vette & Gemengde huid gelcrème ( Drogistplein ) 

of

HeadLube Matte (www.headblade.eu)

Beide producten hebben een hydraterende en matterende werking. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak! Telefoonnummer 010 484 46 94 of mail naar info@tattoobob.nl

micro haar pigmentatie verzorging

Clinique Pep-Start Hydroblur Moisturizer geeft een vochtboost met matte finish en de power van de HydroBlur™ techniek. Fijne lijntjes, rimpeltjes en vlekjes worden verdoezelt, de huid wordt fluweelachtig zacht. Draag solo voor een mooie, flawless no make-up look of als een make-up primer die de huid glad maakt voor een foundation of poeder.