Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

Het bedrijf: Tattoo Bob

Tattoo Bob is een familiebedrijf. De nestor van het bedrijf is Bob Moelker die in 1968 op Rotterdam Katendrecht zijn eerste Tattooshop opende en behoort  tot 1 van de pioniers in Nederland.

Bob onderscheidde zich al snel door op een medisch verantwoorde manier te werken. Vanaf begin jaren negentig kwamen de zoons van Bob in het bedrijf en later zijn dochter en schoondochters. Wij werken op afspraak voor : tatoeages, pmu, mhp, huidbehandelingen en het verwijderen van tatoeages. Voor het zetten van een piercing mag je zo binnenwandelen, we werken op volgorde van binnenkomst. U kunt bij ons betalen met pin of contant. De betaling vindt plaats voor de behandeling. Sinds 1968 hanteert Tattoo Bob de stukprijs, dit houdt in dat er niet per uur betaald wordt, maar per tatoeage. Zo komt u nooit onverhoopt voor verrassingen te staan wanneer de tatoeage langer duurt dan gepland. Niet alleen de kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, maar ook hygiëne, vriendelijkheid en aftersales zijn de speerpunten van ons bedrijf.

Bob Moelker | tattoo shop

Laagdrempeligheid

Er heerst bij ons altijd een gezellige sfeer. Bij binnenkomst ziet u direct de grote tattooshop van Tattoo Bob. Indien gewenst kunt u (op afstand) meekijken naar tatoeages welke op dat moment worden geplaatst of een kijkje nemen in het Tattoo museum.

Iedere klant is gelijk en dit vinden wij bij bij Tattoo Bob dan ook erg belangrijk. Om deze reden zit u niet in een aparte wachtruimte, maar juist gezellig in de shop, samen met alle andere klanten die wachten voor de tattoos, PMU, MHP, piercings of wachten op de huidtherapeute voor het verwijderen van een tatoeage of voor een andere huidbehandeling. Op deze manier is er altijd onderling contact tussen zowel het personeel en de (wachtende) klanten. Zodra u aan de beurt bent zal onze specialist, of een van onze medewerkers  u meenemen naar de ruimte waar uw behandeling plaats zal vinden. Tijdens uw behandeling kunt u tv-kijken, een boekje lezen of gewoon lekker ontspannen en naar muziek luisteren.

Uiteraard bent u bij ons verzekerd van continue professionaliteit en kwaliteit. Tattoo Bob gaat altijd door tot iedere klant tevreden de deur uitgaat, met minder nemen wij geen genoegen!

Boven in de menubalk kunt u verder informatie krijgen over het bedrijf zoals het bekijken van de virtual tour, het team of de complete historie van de Tattoo Bob dynastie lezen.