Tattoo Bob klant tevredenheid Tattoo Bob klant tevredenheid

Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

NAVELPIERCING

" Kom ook voor een navelpiercing langs bij Tattoo Bob! "

Navelpiercing bij Tattoo Bob

De navelpiercing heeft zijn echte entree gemaakt in de jaren ’90. Sindsdien is de navelpiercing een populaire versiering van het lichaam. Veel bekende zangeressen, danseressen, modellen en actrices hebben een navelpiercing.

Bij het zetten van een navelpiercing wordt gebruik gemaakt van een barbell (dit is een gebogen staafje) of een ringetje met een dikte van 1.6 mm. De huid wordt eerst gedesinfecteerd en hierna wordt er op de huid een streepje gezet zodat de navelpiercing mooi recht geplaatst kan worden.

Klik hier voor een prijsoverzicht van al onze piercings. Alle prijzen zijn inclusief het sieraad, het zetten, schriftelijke info en een flesje schoonspoelvloeistof.

NAVELPIERCING ZETTEN

Het zetten van een navelpiercing is mogelijk vanaf 16 jaar. Ben je jonger dan 16 jaar en wil je graag een navelpiercing laten zetten? Dan hebben wij toestemming nodig van één van de ouders. Zowel de ouder en het kind dienen zich in dit geval te legitimeren. In geval van een verschillende achternaam vragen wij u om een ander document mee te nemen waarin de familieband duidelijk wordt.

NAVELPIERCING NAZORG

De genezingstijd van een navelpiercing is gemiddeld 6 – 9 maanden. Omdat er door het piercen een open wond is ontstaan, kan deze makkelijk geïnfecteerd raken. Om deze redenen is het belangrijk dat u een goede nazorg verricht op uw navelpiercing.

De navelpiercing zal de eerste weken een beetje rood blijven. Ieder contact met de navelpiercing dient te gebeuren met schone handen, was hierom uw handen altijd eerst met een desinfecterende zeep. Eventuele korstjes kunt u zachtjes met een schoon wattenstaafje weghalen. Ook zou er mogelijk wat pus en wondvocht uit het wondje kunnen komen. Dit hoort bij het genezingsproces en schrik hier dan dus ook niet van. Indien de navelpiercing na 2 maanden nog steeds irritaties geeft, neem dan contact met ons of de huisarts op.

Ook is het verstandig de eerste weken nadat u de navelpiercing heeft laten zetten geen strakke kleding te dragen.

Uiteraard krijgt u van ons uitgebreid mondeling en schriftelijk advies over het verzorgen van uw navelpiercing. Voor meer informatie over de juiste verzorging van uw navelpiercing kunt u ook alvast onze piercing nazorg pagina lezen.

NAVELPIERCING KOPEN

Uw navelpiercing is goed genezen en u wilt graag een nieuwe navelpiercing kopen. Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. In onze piercing shop vindt u een grote diversiteit aan verschillende navelpiercings. Al onze piercings zijn verkrijgbaar in titanium, chirurgisch staal, teflon, blacklight en 14 of 18kt. goud.

ZWANGERSCHAPSPIERCING

Gefeliciteerd! U bent zwanger en er staat u een spannende periode te wachten. Maar uw buik gaat groeien en u heeft een navelpiercing. Wat nu?

Tijdens uw zwangerschap kan een standaard navelpiercing voor problemen zorgen. Om deze reden kunt u uw standaard navelpiercing vervangen door een zwangerschapspiercing. Een zwangerschapspiercing is flexibel en buigt hierdoor mee met de vorm van uw groeiende buik.

Door het dragen van een zwangerschapspiercing voorkomt u het uitgroeien van de standaard navelpiercing en kunt u deze na uw zwangerschap gewoon weer terugplaatsen. U hoeft dus niet uw navelpiercing te verwijderen en u kunt na uw zwangerschap gewoon weer genieten van uw navelpiercing. 

Naast de standaard piercings kunt u in onze piercing shop ook terecht voor het kopen van uw zwangerschapspiercing. Deze zijn net als alle andere piercings verkrijgbaar in verschillende leuke modellen.