Tattoo Bob klant tevredenheid Tattoo Bob klant tevredenheid

Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing en tattoo zonder afspraak
Laser, PMU & MHP op afspraak

PERMANENTE LIPLINER

Permanente make-up geeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden, waaronder permanente lipliner. Met behulp van permanente make-up is het mogelijk om de lippen te tatoeëren en deze strak te belijnen. Permanente make-up voor de lippen is voor iedereen mogelijk, jong of oud, en ideaal om smalle lippen voller te laten lijken of te volle lippen juist smaller te laten lijken. Naast een optische vergroting of verkleining van de lippen is het met een permanente lipliner ook mogelijk om het golfje in de lippen terug te brengen of juist te accentueren.

Bij het plaatsen van een permanente lipliner maken wij bij Tattoo Bob vaak gebruik van zachte kleuren. Door het gebruik van onze revolutionaire techniek en permanente pigmenten bent u er bij Tattoo Bob van verzekerd dat uw permanente make-up ook echt voor altijd is. 

Rondleiding door onze schoonheidskliniek.

PERMANENTE MAKE-UP VOOR DE LIPPEN

Permanente make-up is voor veel mensen een goede oplossing zonder dat zij dit weten. Veel mensen noemen een permanente lipliner ook wel een lip tatoeage. Echter is er wel degelijk een verschil tussen een lipliner tatoeëren en lippen tatoeëren. Bij het tatoeëren van de lippen worden deze namelijk volledig getatoeëerd, net zoals u dit doet met het aanbrengen van lippenstift. Deze methode van lippen tatoeëren is ook wel bekend als de full lips tatoeageHet volledig tatoeëren van de lippen m.b.v. permanente make-up is met name voor mensen met blekere lippen, of waarbij lippenstift niet goed blijft zitten, een goede blijvende oplossing.

In tegenstelling tot een full lips tatoeage wordt een permanente lipliner alleen rondom de lippen aangebracht. Met een permanente lipliner is het mogelijk om de lippen optisch voller te laten lijken of juist smaller.

Naast het feit dat permanente make-up voor de lippen u veel tijd en geld bespaard is deze PMU ook geschikt voor iedereen met: 

  • Asymmetrische lippen
  • Rimpels rondom de lippen
  • Bleke lippen
  • Schizis (hazenlip)

LIPLINER TATTOO

Een permanente lipliner wordt vaak in de tinten roze of rood aangebracht. Voor een lipliner tattoo werken wij bij Tattoo Bob in eerste instantie liever met te ‘zachte’ kleuren en dat we deze gedurende de behandeling opbouwen i.p.v. dat wij beginnen met een te donkere kleur en u niet tevreden bent over de permanente lipliner.

Vroeger werd een permanente lipliner vaak in het zwart of in het donkerbruin geplaatst. Bij Tattoo Bob raden wij een zwarte of donkerbruine lipliner toch af omdat mensen hier vaak spijt van krijgen en naarmate men ouder wordt de lipliner te hard is in het gezicht.

Wij werken voor het plaatsen van permanente make-up op afspraak. Bel voor een afspraak naar: 010 - 484 46 94

Aangezien het plaatsen van een permanente Lipliner enigzins gevoelig kan zijn, raden wij u aan om voor de behandeling  verdovende zalf te halen bij uw apotheek. Deze heet Xylocaïne® Zalf.

Zelfzorg-geneesmiddel

Dit medicijn is ook zonder recept verkrijgbaar (= niet-recept-geneesmiddel = NR-geneesmiddel = zelfzorg-medicijn).

Registratienummer (RVG-nummer)

RVG 01553

Dit is een verdovende zalf. Lees altijd goed de bijsluiter voor gebruik.

NABEHANDELING

Na uw eerste permanente make up behandeling, kan het zijn dat de geplaatste make up nog niet optimaal blijft zitten en licht vervaagd. Hierdoor zou u eventueel 1-2 keer terug moeten komen voor een gratis nabehandeling. Dit, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat u voor altijd plezier heeft van uw niet-vervagende permanente make up. Dit is natuurlijk niet bij iedereen noodzakkelijk, maar wij willen u graag erop wijzen dat dit kan voorkomen.

PRIJZEN PERMANENTE MAKE-UP

Bekijk hier onze prijzen voor permanente make-up. Alle prijzen zijn inclusief alle nabehandelingen.