Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

PMU | PERMANENTE LIPLINER

Wenst u vollere lippen of wilt u de contouren van uw lippen zichtbaarder maken? Permanente make-up geeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden, waaronder permanente lipliner. Met behulp van permanente make-up is het mogelijk om de lippen te tatoeëren en deze strak te belijnen. Ideaal, vindt u niet?

Bij het plaatsen van een permanente lipliner maken wij bij Tattoo Bob medical vaak gebruik van zachte kleuren. Door het gebruik van onze revolutionaire techniek en permanente pigmenten, bent u er bij Tattoo Bob medical van verzekerd dat uw permanente make-up ook echt voor altijd is. Benieuwd naar de prijzen?

Voor wie is permanente lipliner geschikt?

Permanente make-up lipliner is voor iedereen mogelijk. Voor jong en oud, maar ook is het ideaal om smalle lippen voller te laten lijken of om te volle lippen juist smaller te laten lijken. Naast een optische vergroting/ verkleining van de lippen, is het met permanente lipliner ook mogelijk om het golfje in de lippen (cupid bow tattoo) terug te laten komen of juist te accentueren. Bij Tattoo Bob medical zijn de mogelijkheden eindeloos.

Maak vandaag nog een afspraak of kom langs!

Online afspraak             Contact    

Een rondleiding door onze schoonheidskliniek:

PMU voor de lippen

Permanente make-up is voor veel mensen een goede oplossing, zonder dat zij dit weten. Veel mensen noemen een permanente lipliner ook wel een lip tatoeage. Maar er zit wel degelijk een verschil tussen een lipliner tatoeëren en lippen tatoeëren. Bij het tatoeëren van de lippen worden de lippen namelijk volledig getatoeëerd, net zoals u dit doet met het aanbrengen van lippenstift. De methode lippen tatoeëren staat ook wel bekend als de full lips tatoeage. Het volledig tatoeëren van de lippen door middel van permanente make-up, is met name voor mensen met blekere lippen of waarbij de lippenstift niet goed blijft zitten, een perfect blijvende oplossing.

In tegenstelling tot een full lips tatoeage wordt de permanente lipliner alleen rondom de lippen aangebracht. Met een permanente lipliner is het mogelijk om de lippen optisch voller te laten lijken of juist smaller.

Naast het feit dat PMU voor de lippen u veel tijd en geld bespaard is het ook geschikt voor iedereen met: 

  • Asymmetrische lippen
  • Rimpels rondom de lippen
  • Bleke lippen
  • Schizis (hazenlip)

Foto galerij

Hieronder ziet u verschillende (voor- en na) foto’s van permanente lipliner die geplaatst zijn door Tattoo Bob medical Rotterdam. 

Hoe gaan wij te werk?

Het plaatsen van permanente lipliner duurt ongeveer één uur. Onze specialisten gaan hierbij zorgvuldig te werk en luisteren naar al uw wensen. Bij het plaatsen van PMU is het belangrijk om te weten dat de kleur in de eerste genezingsfase wat lichter zal worden. Om de gewenste kleur te bereiken, zullen er in sommige gevallen meerdere behandelingen nodig zijn. Al onze prijzen zijn inclusief nabehandeling. Wanneer u na enkele jaren uw kleur toch iets zou willen opfrissen, dan zijn de kosten hiervoor €75,-.

Wat is het verschil tussen Tattoo Bob medical en de schoonheidsspecialist?

Vele vragen zich af wat het verschil is tussen Tattoo Bob medical en de schoonheidsspecialist, oftewel: wat is het verschil tussen permanente make-up en het tatoeëren van make-up? Als een schoonheidsspecialist of een tattoo artiest gebruik maakt van een machine óf een pigmenteerpen met een naald, dan kun je dit eigenlijk al tatoeëren noemen.

Permanente make-up is dus het tatoeëren van make-up. Het verschil zit hem voornamelijk in de ervaring. Zo weten onze creatieve artiesten van uw afspraak een ware beleving te maken. Eén die u niet snel meer zult vergeten.

Lees meer over de verschillen

Kleuren lipliner tattoo

Een permanente lipliner wordt vaak in de tinten roze of rood aangebracht. Bij het zetten van een lipliner tattoo werken wij in eerste instantie liever met ‘zachte’ kleuren. Vervolgens bouwen we de kleur op gedurende de behandeling. Dit doen wij in plaats van te beginnen met een donkere kleur en u hierdoor niet tevreden bent over de permanente lipliner.

Vroeger werd een permanente lipliner voornamelijk in de kleur zwart of donkerbruin geplaatst. Bij Tattoo Bob medical raden wij een zwarte of donkerbruine lipliner af, omdat mensen hier vaak spijt van krijgen én naarmate men ouder wordt de lipliner te hard is in het gezicht.

Voor het plaatsen van permanente make-up werken wij op afspraak. Bel daarom voor een afspraak naar: 010-484 46 94.

Nabehandeling

Het kan zijn dat - na uw eerste permanente make-up behandeling - de geplaatste make-up nog niet optimaal blijft zitten en licht vervaagd. Daarom zou u eventueel 1-2 keer terug moeten komen voor een gratis nabehandeling. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u voor altijd plezier heeft van uw niet-vervagende permanente make-up. Wij willen u er graag op wijzen dat dit kan voorkomen, maar niet bij iedereen nodig is.

Aangezien het plaatsen van een permanente Lipliner enigszins gevoelig kan zijn, raden wij u aan om voor de behandeling een verdovende zalf te halen bij uw apotheek. Deze heet: Xylocaïne® Zalf.

Zelfzorg-geneesmiddel
Dit medicijn is ook zonder recept verkrijgbaar (= niet-recept-geneesmiddel = NR-geneesmiddel = zelfzorg-medicijn). Dit is een verdovende zalf. Lees altijd goed de bijsluiter voor gebruik.

Registratienummer (RVG-nummer): RVG 01553.

Nazorg

Daarnaast willen wij dat u goed op de hoogte bent van de nazorg van permanente lipliner. U krijgt na de behandeling van ons een extra informatiefolder mee waarin alle nazorginstructies uitgelegd staan. Uiteraard zullen wij deze ook goed met u doornemen. Bekijk onze pagina permanente make-up nazorg voor meer informatie over de nazorg bij Tattoo Bob medical.

Onze prijslijst

TB Medical

TB medical is onderdeel van de tattoo praktijk Tattoo Bob. Hierbij voeren onze cosmetisch pigmentatie specialisten medische behandelingen uit zoals, tepelreconstructies. Maar ook het aanbrengen van permanente make-up valt bij Tattoo Bob onder TB Medical. Onze cosmetisch pigmentatie specialist Ralph Moelker, is ook actief op de poli plastische chirurgie van het Ikazia ziekenhuis voor het aanbrengen van de tepelreconstructie.