Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

Alopecia

Voor mensen die Alopecia hebben, is pigmenteren van de hoofdhuid de oplossing voor deze vervelende aandoening. Deze aandoening vergt nog meer precisie dan de gebruikelijke micro haar pigmentatie techniek.

De Tattoo Bob medical behandelaar heeft al vele mensen geholpen en heeft hier dan ook een lezing gegeven in Erasmus MC Rotterdam. De behandelaar van Tattoo Bob medical is gespecialiseerd in het pigmenteren van mensen met alopecia, in combinatie met de (UFT) Methode (zie rubriek techniek). Onze behandelaar is ook gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make up, vaak worden meteen desgewenst bij de mannen de wenkbrauwen getatoeëerd. Wenkbrauwen kan zo realistisch getatoeëerd worden, dat het bijna onmogelijk is voor de omgeving om verschil te zien tussen echte wenkbrauwen en gepigmenteerde wenkbrauwen met 3D effect.

Ook voor mannen brengen wij permanente wenkbrauwen aan. Klik hier voor alle info

Wanneer je Alopecia hebt, is de behandeling uitgebreider. Met name de nek en zijkant worden uitgebreider aangepakt in tegenstelling tot de standaard Micro haar pigmentatie behandeling. Een micro haar pigmentatie is vandaag de dag de beste MHP behandeling voor mannen en vrouwen met kaalheid, alopecia, dun haar of die last hebben van (veel) haaruitval.  Let op: u wordt niet in de Tattoo shop van Tattoo Bob geholpen maar in alle privacy in de cosmetische kliniek TB Medical direct naast Tattoo bob.

 

 

UITGEBREIDE AANPAK

Wanneer je Alopecia hebt, is de behandeling uitgebreider. Met name de nek en zijkant worden uitgebreider aangepakt in tegenstelling tot de standaard Micro haar pigmentatie behandeling. Een micro haar pigmentatie is vandaag de dag de beste MHP behandeling voor mannen en vrouwen met kaalheid, alopecia, dun haar of die last hebben van (veel) haaruitval.

NEEM CONTACT OP

 

 

PRIJSOPGAVE/INTAKEGESPREK

Ben je benieuwd naar de kosten voor de MHP behandeling? Wilt u een intakegesprek en prijsopgave? Klik op onderstaande knop en stuur ons een bericht! U kunt dan ook een foto meesturen.

WAT IS ALOPECIA?

Alopecia is een vervelende haaraandoening die haaruitval en kaalheid tot gevolg heeft. Vaak gaat Alopecia voor de meeste mensen gepaard met een hoop onzekerheid. Alopecia is de algemene term voor kaalheid en komt voor in 2 verschillende hoofdvormen:

  • Alopecia Areata
  • Alopecia Androgenetica

Naast deze 2 hoofdvormen van Alopecia kent Alopecia nog 5 andere vormen:

  • Alopecia Cicatricialis
  • Alopecia Diffusa
  • Alopecia Traumatica
  • Pseudopélade van Brocq
  • Trichotillomanie

ALOPECIA AREATA

Alopecia Areata begint met grote of kale plekken op het hoofd. Deze plekken ontstaan door een ontsteking van de haarwortels waardoor ongelijkmatige haaruitval ontstaat. De grote en kale plekken die ontstaan door Alopecia kunnen zich uitbreiden naar de rest van het lichaam, hierbij worden ook vaak de wimpers en wenkbrauwen aangetast. Mannen en vrouwen hebben evenveel kans om deze vorm van Alopecia te krijgen.

 

Alopecia Areata is ook weer onder te verdelen in 3 gradaties:

  1. Alopecia Areata: pleksgewijze kaalheid
  2. Alopecia Totalis: vooral het hoofdhaar groeit niet meer
  3. Alopecia Universalis: totaal geen haargroei meer

COPYRIGHT BY TATTOO BOB

Alle foto's/tekst op deze website zijn gemaakt door Tattoo Bob medical. De foto's zijn daardoor auteursrechtelijk beschermd. Het kopiëren, openbaarmaken of verspreiden van deze foto's, voor welk doel en op welke wijze dan ook, is daarom niet toegestaan. All images appearing in the Tattoo Bob website are the exclusive property of Tattoo Bob and are protected under the Dutch and International Copyright laws. The images/text may not be reproduced, copied, transmitted or manipulated.

GALERIJ

De stoppeltattoo

Haaruitval ten gevolge van Alopecia is helaas een veel voorkomend probleem. Bij Tattoo Bob begrijpen we dat dit gepaard kan gaan met een hoop onzekerheid. Gelukkig kunnen deze kale plekken, ten gevolge van Alopecia, worden gecamoufleerd m.b.v. MHP (Micro Hair Pigmentation). Tijdens een MHP behandeling worden de haarfollikels getatoeëerd en zijn kale plekken niet of nauwelijks meer zichtbaar na deze haar pigmentatie behandeling. Deze vorm van tatoeëeren is ook wel bekend als de stoppel tattoo.

Bij de stoppel tattoo worden er, zoals de naam al doet vermoeden, kleine stoppels op de hoofdhuid getatoeëerd. De stoppels zullen niet van echt haar te onderscheiden zijn en de kale plekken zijn gecamoufleerd. De staat van de kale plekken is hierbij niet van belang. Deze techniek van tatoeëeren is speciaal ontwikkeld voor mannen en vrouwen met bijvoorbeeld Alopecia.

MHP (Micro Hair Pigmentation) is een uiterst speciale techniek die niet door zomaar iedereen uitgevoerd kan worden. Onze zeer ervaren tattoo artiest heeft zich gespecialiseerd in het plaatsen van permanente make-up en de stoppel tattoo. De MHP-behandeling wordt uitgevoerd met speciaal ingesteld tattoo apparatuur, naalden en de juiste pigmenten.

Zie ook de rubrieken onder micro haar pigmentatie voor meer informatie over de alopecia behandeling

Alopecia Androgenetica

Alopecia Androgenetica wordt ook wel mannelijke kaalheid genoemd. Toch is deze naam niet volledig van toepassing, want ook vrouwen kunnen last krijgen van Alopecia Androgenetica.

Alopecia Androgenetica is een veel voorkomende vorm van permanente haaruitval. Alopecia Androgenetica is in tegenstelling tot Alopecia Areata helaas een onomkeerbaar proces.

Alopecia Cicatricialis

Alopecia Cicatrialis is een vorm van kaalheid die ontstaat door littekenvorming op de huid. Op littekenweefsel groeit namelijk geen haar en hierdoor ontstaan er bij Alopecia Cicatricialis kale plekken.

Alopecia Diffusa

Bij Alopecia Diffusa treedt er onverwacht overmatige haaruitval op. In tegenstelling tot Alopecia Areata vindt deze haaruitval plaats over de hele hoofdhuid en niet pleksgewijs. Bij Alopecia Diffusa is haaruitval meestal tijdelijk en groeit het haar gelukkig weer aan.

Pseudopélade van Brocq

Pseudopélade van Brocq is een bijzondere vorm van Alopecia Cicatricialis.

Trichotillomanie

Trichotillomanie is helaas een ‘aandoening’ waaraan wereldwijd miljoenen mensen lijden. Mensen met Trichotillomanie trekken dwangmatig lichaamshaar uit hun lichaam. Hierbij moeten vaak de wimpers en wenkbrauwen het ontgelden. Maar ook het hoofdhaar wordt meestal niet gespaard bij deze vorm van Alopecia.

Ongeacht welke vorm, Alopecia is een vervelende aandoening die gepaard gaat met een hoop onzekerheid. Wij helpen u graag van deze onzekerheid af te komen m.b.v. de MHP techniek. 

Maak snel een afspraak!

Ben jij één van de velen die als gevolg van Alopecia last heeft van kale plekken? Maak dan snel een afspraak voor het plaatsen van een GRATIS proefstukje en laat je verbazen over het resultaat van de stoppel tattoo! De stoppels zullen niet van echt haar te onderscheiden zijn!

Vragen? Of wil je graag een afspraak maken? Bel snel naar 010 484 46 94 of mail naar info@tattoobob.nl en  loop over een paar weken vol zelfvertrouwen over straat!