Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

Alopecia: ongekende resultaten bij Tattoo Bob

30-06-2016

Haaruitval ten gevolge van Alopecia is een veelvoorkomend probleem, wat voor veel mensen dan ook gepaard gaat met een hoop onzekerheid.

Alopecia Areata is een haaraandoening waarbij een persoon vrij onverwachts en plotseling gedeeltelijk kaal kan worden. Een ontstekingsproces rondom de haarwortel belemmert de haarwortels in hun functie, waardoor hieruit enkel nog misvormde, gemakkelijk afbrekende en uiteindelijk helemaal geen haren meer groeien. Dit zorgt in het begin voor pleksgewijze kaalheid maar uiteindelijk kan het ziekteproces, in ernstige gevallen, leiden tot complete kaalheid.

De jongen afgebeeld op de foto’s is zo iemand met Alopecia. Na vele jaren van behandeling in verschillende ziekenhuizen, zonder resultaat, was de jongen de hoop op een goede afloop verloren, maar gelukkig hebben wij van Tattoo Bob deze jongen kunnen helpen met onze speciale haarpigmentatie techniek!

Met behulp van onze ultra fijne haartechniek hebben wij er bij deze jongen voor kunnen zorgen dat de ziekte niet meer zichtbaar is. We hebben hierbij niet alleen zijn kale hoofd gepigmenteerd, maar ook zijn wenkbrauwen. De resultaten zijn werkelijk verbluffend en meerdere dermatologen hebben deze behandeling dan ook met veel bewondering gevolgd.

Wij van Tattoo Bob zijn uitermate blij en trots dat we deze jongen met behulp van onze speciaal ontwikkelde techniek hebben kunnen helpen en dat hij niet langer met de onzekerheid die komt kijken bij een ziekte zoals Alopecia hoeft rond te lopen.

U hoeft dus niet ‘gewoon’ kaal te zijn om u te laten behandelen door onze specialist, ook met Alopecia kunnen wij u helpen en bent u van harte welkom bij de specialist van Tattoo Bob in Rotterdam.

Tattoo Bob maakt gebruikt van een eigen ontwikkelde haarpigmentatie techniek en heeft zich hierin gespecialiseerd, uit bescherming voor onze unieke methode, die nergens anders in Nederland wordt uitgevoerd, kunnen wij geen verdere uitleg doen over deze methode dit om de exclusiviteit hiervan te bewaren.