Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

Huidverbetering

Tattoo Bob/ TB Medical is het oudste en meest bekende adres van Nederland op het gebied van huidversieringen sinds 1968. Al sinds begin jaren '90 ontharen wij met verschillende lasers.

Tattoo Bob/ TB Medical heeft gekozen voor de Rolls Royce onder de lasersystemen:  “Quanta System Duetto MT EVO met Intense Pulse Lightening” en de "Discovery pico plus laser met een fractional handstuk". 

Laagdrempelig bij TB Medical

Waar vaak voor sommige dames de drempel voor een kliniek te groot kan zijn, voelen juist vele vrouwen zich op hun gemak bij TB Medical. De laagdrempeligheid en de expertise van onze behandelaars is de perfecte combinatie. Onze huidtherapeuten hebben in vooraanstaande klinieken gewerkt. Wij werken tevens samen met artsen en chirurgen. Ook zijn wij werkzaam in het Ikazia ziekenhuis te Rotterdam, hier voeren wij op de afdeling polikliniek plastische chirurgie tepelhof pigmentaties uit.

Lees meer over onze huidtherapeut

Waarom huidtherapie bij TB Medical 

 Gratis vrijblijvend intake.

Bewezen behandeltechnieken en medische apparatuur.

Behandeling door afgestudeerd huidtherapeute en huidspecialisten.

Mogelijkheid tot geen hersteltijd/down-time, een behandeling kan tijdens “lunchafspraak”.

 Veilig en vrijwel licht gevoelig.

Geschikt voor alle huidtypen. 

Huidverbetering met de fractional, NdYAG 1064 nm en/of Alexandrite 755 nm en/of IPL

Een huidtherapeut is opgenomen in het Wet BIG, artikel 34, zij is gespecialiseerd in het veilig en effectief behandelen van huidaandoeningen. Tijdens de intake kijken we samen of jouw wens haalbaar is. We beginnen met een zo optimaal mogelijk persoonlijk behandeladvies en vervolgens stellen wij een behandelplan op waarbij gebruik wordt gemaakt van de verschillende Ipl- en lasertechnieken. Dit kan bijvoorbeeld  met IPL, fractional, NdYAG- en/of alexandrite laser.

Onze behandelingenHuidverjonging

Bekijken

Pigmentvlekken

Bekijken

Adertjes, couperose en roodheid

Bekijken

Acne en oppervlakkige littekens

Bekijken

Fibromen en Dermatosis Papulosa

Bekijken

Ontharen

Bekijken