Tattoo Bob klant tevredenheid Tattoo Bob klant tevredenheid

Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

Tattoo Bob Rotterdam is de eerste tattoo shop in Nederland die PMU heeft geïntroduceerd. Door onze jarenlange ervaring zijn we expert in het plaatsen van permanente make-up. Permanente make-up (PMU) staat ook wel bekend als een cosmetische tatoeage. In tegenstelling tot veel andere shops en schoonheidssalons, werkt Tattoo Bob - voor het plaatsen van deze cosmetische tattoo - met een revolutionaire techniek. Deze techniek zorgt ervoor dat de PMU ook echt voor altijd is en dus niet vervaagt!

Wanneer u kiest voor een PMU-behandeling bij Tattoo Bob, dan wordt u in een aparte ruimte van TB medical in volledige privacy geholpen. Met PMU wordt make-up nagebootst in de vorm van een tatoeage. Deze tatoeage maakt make-up ‘permanent’, vandaar dat men dit permanent make-up of permanente make-up noemt.

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up (afgekort PMU) is dè oplossing voor iedere vrouw (en enkele mannen) die gedurende de gehele dag er verzorgd uit willen zien. Bij permanente make-up wordt er in de lederhuid pigment ingebracht. De techniek die hiervoor wordt gebruikt lijkt op die van een tatoeage.

Het plaatsen van verschillende vormen van permanente make-up is voor onze gespecialiseerde tattoo-artiesten een dagelijkse bezigheid. U bent bij Tattoo Bob dan ook aan het juiste adres voor verschillende soorten PMU.

PMU VOOR WENKBRAUWEN, OGEN EN LIPPEN

Door onze jarenlange ervaring met tatoeëren en onze opgedane kennis van de huid, kunt u er vanuit gaan dat alle PMU bij Tattoo Bob op een hygiënische en professionele manier geplaatst wordt.
Ik wil ook PMU!

Voor wie is permanente make-up?

Permanente make-up is geschikt voor elke vrouw en man die er zowel ’s ochtends, ’s middags en ‘s avonds goed verzorgd uit wil zien. Permanente make-up is voor deze vrouwen (en mannen) dé ideale oplossing. Ongeacht het tijdstip, uw make-up zit altijd perfect met PMU. Deze cosmetische behandeling heeft ook nog enkele andere voordelen, zoals het camoufleren van o.a. littekens. Ook kan permanente make-up voor meer zelfzekerheid zorgen.

Wat zijn de voordelen van permanente make-up? 

  • PMU bespaart u een hoop geld. U hoeft namelijk de rest van uw leven nauwelijks tot geen make-up meer te kopen;
  • Sommige mensen zijn allergisch voor make-up. Voor deze personen kan - in sommige gevallen - PMU de uitkomst bieden om toch ‘make-up’ te kunnen dragen;
  • PMU kan bij Tattoo Bob in verschillende kleuren worden aangebracht. U bent dus niet gebonden aan de standaardkleur zwart.

Tegenwoordig is het ook mogelijk om - met behulp van deze techniek - een natuurlijk uitziende tepel na te bootsen, voor bijvoorbeeld na een borstreconstructie. Lees hier meer over op de pagina over de tepeltatoeage.

Is permanente make-up wel echt permanent? 

Naast de diepte in de huid, spelen ook de gebruikte pigmenten een belangrijke rol in de levensduur van permanente make-up. Een schoonheidsspecialiste maakt gebruik van ‘niet permanente inkt’. Bij Tattoo Bob gebruiken wij - voor het plaatsen van PMU - wel permanente pigmenten. Door deze pigmenten en de combinatie van onze revolutionaire techniek voor het plaatsen permanent make-up, kunt u ervan uitgaan dat PMU bij Tattoo Bob WEL permanent is.

Ook de juiste apparatuur, ervaring en kennis van de huid zijn belangrijke factoren voor het juist plaatsen van permanente make-up. Hoe meer ervaring en kennis, des te beter de make-up geplaatst zal worden.

Kortom, bij Tattoo Bob werken we met een revolutionaire techniek, gebruiken we wel permanente pigmenten, tatoeëren we dieper in de huid, hebben we de juiste apparatuur en optimale kennis/ ervaring. Wij beheren alle ingrediënten die er nodig zijn voor het plaatsen van de beste PMU.

Het iets vervagen van PMU is helaas nooit helemaal te voorkomen. Dit komt onder andere door blootstelling aan UV-straling, het vernieuwen van de huid en het reinigen van uw gezicht. Wanneer u gaat zonnen, smeer dan altijd een hoge beschermingsfactor op uw pas aangebrachte PMU

Neem contact op

Tattoo Bob of de schoonheidsspecialist:
wat is het verschil?

Iedereen vraagt zich altijd af wat het verschil is tussen permanente make-up en het tatoeëren van make-up. Wanneer een schoonheidsspecialist of tattoo artiest gebruik maakt van een machine óf pigmenteerpen met een naald, kun je dit eigenlijk al tatoeëren noemen. Permanente make-up is het tatoeëren van make-up. Het verschil zit hem voornamelijk in de ervaring. Zo weten onze creatieve artiesten van uw afspraak een ware beleving te maken. Eén die u niet snel meer zult vergeten.

Lees meer over de verschillen

Permanente make-up behandeling

De behandeling is in principe voor eenieder geschikt, echter zijn er een paar uitzonderingen waarbij het plaatsen van een behandeling niet is toegestaan:

  • Gebruik van bloedverdunners, alcohol of aspirines. Wanneer één van deze middelen in de voorafgaande 24 uur van de behandeling worden gebruikt, bestaat er tijdens de behandeling de mogelijkheid op meer bloedverlies. Hierdoor zal dus het pigment en het resultaat minder goed uitpakken;
  • Indien u allergisch bent voor antibiotica, is er een mogelijkheid op verkleuringen;
  • Keloidvorming. Hierbij gaat de wondgenezing gepaard met zwaar verdikte littekens over de grenzen van de verwonding. Hierdoor is het plaatsen van PMU niet toegestaan.

Hoe werkt permanente make-up?

Voor de start van iedere behandeling, krijgt u een vragenlijst die u naar waarheid dient in te vullen. Na ondertekening van dit formulier, verklaart u ons te hebben voorzien van alle benodigde (medische) informatie. Bekijk ook onze pagina permanente make-up behandeling voor meer informatie over de behandeling bij Tattoo Bob.

Bekijk onze prijzen

Permanente make-up nazorg en nabehandeling

Het kan voorkomen dat u na het plaatsen van permanente make-up last heeft van zwellingen. Omdat wij willen dat u goed op de hoogte bent over de nazorg van permanente make-up, krijgt u na de behandeling een extra informatiefolder mee waarin alle nazorginstructies beschreven staan. Uiteraard zullen wij deze na de behandeling ook goed met u doornemen. Bekijk ook onze pagina permanente make-up nazorg voor meer informatie over de nazorg bij Tattoo Bob.

 

Nabehandeling permanente make-up

Na uw eerste permanente make-up behandeling, kan het zijn dat de geplaatste make-up nog niet optimaal blijft zitten en licht vervaagd. U zult hierdoor eventueel 1-2 keer terug moeten komen voor een gratis nabehandeling, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat u voor altijd plezier heeft van uw niet-vervagende permanente make-up. Dit is natuurlijk niet voor iedereen noodzakelijk, maar wij willen u graag erop wijzen dat dit kan voorkomen.

TB Medical

TB medical is onderdeel van de tattoo praktijk Tattoo Bob. Hierbij voeren onze cosmetisch pigmentatie specialisten medische behandelingen uit zoals, tepelreconstructies. Maar ook het aanbrengen van permanente make-up, valt bij Tattoo Bob onder TB Medical. Onze cosmetisch pigmentatie specialist Ralph Moelker, is ook actief op de poli plastische chirurgie van het Ikazia ziekenhuis voor het aanbrengen van de tepelreconstructie.


BLOG