Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

PERMANENTE MAKE-UP | PMU

Tattoo Bob Rotterdam is de eerste tattoo shop in Nederland die PMU heeft geïntroduceerd. Door onze jarenlange ervaring zijn we expert in het plaatsen van permanente make up. Permanente make up (PMU) staat ook wel bekend als een cosmetische tatoeage of cosmetische pigmentatie. In tegenstelling tot veel andere shops en schoonheidssalons, werkt Tattoo Bob medical - voor het plaatsen van deze cosmetische tattoo - met een revolutionaire techniek. Deze techniek zorgt ervoor dat de PMU ook echt voor altijd is en dus niet vervaagt! Wanneer u kiest voor een PMU-behandeling bij Tattoo Bob medical, dan wordt u in een aparte ruimte van TB medical in volledige privacy geholpen. TB Medical is de medische en cosmetische afdeling van Tattoo Bob. Met PMU wordt make up nagebootst in de vorm van een tatoeage. Deze tatoeage maakt make up ‘permanent’, vandaar dat men dit permanent make-up of permanente make up noemt. Benieuwd naar de kosten?

Online afspraak             Contact    

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up (ook wel PMU genoemd) is dè oplossing voor iedere vrouw (en enkele mannen) die gedurende de gehele dag er verzorgd uit willen zien. Bij permanente make-up wordt er in de lederhuid pigment ingebracht. De techniek die hiervoor wordt gebruikt lijkt op die van een tatoeage. Het plaatsen van verschillende vormen van permanente make-up is voor onze gespecialiseerde tattoo-artiesten een dagelijkse bezigheid.U bent bij Tattoo Bob medical dan ook aan het juiste adres voor verschillende soorten PMU. Permanente make-up blijft dus zitten op de behandelde huid en creëert een natuurlijk uiterlijk. Werkt permanente make-up hetzelfde als gewone make up? Het uiterlijk blijft hetzelfde alleen hoef je nooit meer make-up te kopen. Het wordt ook niet op de huid aangebracht maar in de huid.

PMU VOOR WENKBRAUWEN, OGEN EN LIPPEN

Door onze jarenlange ervaring met tatoeëren en onze opgedane kennis van de huid, kunt u er vanuit gaan dat alle PMU bij Tattoo Bob medical op een hygiënische en professionele manier geplaatst wordt.

Online afspraak             Contact    

Maak hier kennis met Gerda, een van onze pigmentatie specialist
die gespecialiseerd is in permanente make up!

Voor wie is permanente make-up?

Permanente make-up is geschikt voor elke vrouw en man die er zowel ’s ochtends, ’s middags en ‘s avonds goed verzorgd uit wil zien. Permanente make-up is voor deze vrouwen (en mannen) dé ideale oplossing. Ongeacht het tijdstip, uw make-up zit altijd perfect met PMU. Deze cosmetische behandeling heeft ook nog enkele andere voordelen, zoals het camoufleren van o.a. littekens. Ook kan permanente make-up voor meer zelfzekerheid zorgen.

pmu permanente make up

Wat zijn de voordelen van permanente make-up? 

Permanente make-up aanbrengen brengt een aantal voordelen met zich mee.

  • PMU bespaart u een hoop geld. U hoeft namelijk de rest van uw leven nauwelijks tot geen gewone make-up of extra make-up meer te kopen;

  • Sommige mensen zijn allergisch voor make-up. Voor deze personen kan - in sommige gevallen - PMU de uitkomst bieden om toch ‘make-up’ te kunnen dragen;

  • PMU kan bij Tattoo Bob medical in verschillende kleuren worden aangebracht. U bent dus niet gebonden aan de standaard kleur zwart.

Na een eerste behandeling gaat u er weer verzorgd uitzien en zullen de pigmenten een natuurlijk uiterlijk krijgen.

Een ander voordeel van het laten aanbrengen van PMU is dat het voor iedere huidtype geschikt is en er verschillende kleurstellingen gebruikt kunnen worden. Op deze manier houden wij rekening met de persoonlijke wensen en de gewenste kleur.

Tegenwoordig is het ook mogelijk om - met behulp van deze techniek - een natuurlijk uitziende tepel na te bootsen, voor bijvoorbeeld na een borstreconstructie. Lees hier meer over op de pagina over de tepeltatoeage.

pmu permanente make up

Kies voor getatoeëerde wenkbrauwen door Tattoo Bob medical in Rotterdam

Wilt u uw wenkbrauwen laten tatoeëren of bent u niet (meer) tevreden over uw reeds getatoeëerde wenkbrauwen? Bij Tattoo Bob medical in Rotterdam kunt u uw wenkbrauwen permanent laten tatoeëren of het bijwerken ervan. U kunt onder andere kiezen voor de zeer realistische hairstroke methode. Ook hebben we ruime ervaring in pmu bij mannen. Meer weten over het tatoeren van wenkbrauwen?
Lees meer over pmu wenkbrauwen

pmu permanente make up

Ook permanente make-up lippen en eyeliner

Ook kun je je lippen laten tatoeëren of kiezen voor een permanente eyeliner. Ziet u graag vollere lippen of een strakkere belijning? Of misschien heeft u van nature bleke lippen? Dan is het tatoeëren van lippen een goede oplossing! Daarnaast is Tattoo Bob medical ook gespecialiseerd in het zetten van permanente eyeliner. Als je kiest voor permanente eyeliner kijken we samen naar wat de perfecte lijn is voor uw ogen. Benieuwd naar permanente eyeliner voor en na foto’s? Bekijk ze hier.

Bij het aanbrengen van een eyeliner wordt er ook tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd.

Door onze jarenlange ervaring zal de PMU voor wenkbrauwen, eyeliner of lippen niet vervagen. Wat u ook kiest; permanente make-up bij Tattoo Bob medical is dan ook écht permanent.  

PMU Lipliner PMU Eyeliner

pmu permanente make up

Wat zijn de kosten voor permanente make-up?

Bent u van plan om permanent uw wenkbrauwen te laten tatoeëren, en wilt u weten wat de kosten zijn? Of wilt u weten wat de kosten zijn om permanente eyeliner te tatoeëren? De prijzen bij Tattoo Bob medical starten al bij 275 euro.

Benieuwd naar alle prijzen voor permanente make-up bij Tattoo Bob medical? Klik op de button hieronder.

Prijzen permanente make-up

pmu permanente make up

Is permanente make-up wel echt permanent? 

Naast de diepte in de huid, spelen ook de gebruikte pigmenten een belangrijke rol in de levensduur van permanente make-up. Een schoonheidsspecialiste maakt gebruik van ‘niet permanente inkt’. Bij Tattoo Bob medical gebruiken wij - voor het plaatsen van PMU - wel permanente pigmenten. Door deze pigmenten en de combinatie van onze revolutionaire techniek voor het plaatsen permanent make-up, kunt u ervan uitgaan dat PMU bij Tattoo Bob medical WEL permanent is.

Ook de juiste apparatuur, ervaring en kennis van de huid zijn belangrijke factoren voor het juist plaatsen van permanente make-up. Hoe meer ervaring en kennis, des te beter de make-up geplaatst zal worden.

Kortom, bij Tattoo Bob medical werken we met een revolutionaire techniek, gebruiken we wel permanente pigmenten, tatoeëren we dieper in de huid, hebben we de juiste apparatuur en optimale kennis/ ervaring. Wij beheren alle ingrediënten die er nodig zijn voor het plaatsen van de beste PMU.

Het iets vervagen van PMU is helaas nooit helemaal te voorkomen. Dit komt onder andere door blootstelling aan UV-straling, het vernieuwen van de huid en het reinigen van uw gezicht. Wanneer u gaat zonnen, smeer dan altijd een hoge beschermingsfactor op uw pas aangebrachte PMU.

Online afspraak             Contact    

pmu permanente make up

Tattoo Bob medical of de schoonheidsspecialist: wat is het verschil?

Iedereen vraagt zich altijd af wat het verschil is tussen permanente make-up en het tatoeëren van make-up. Wanneer een schoonheidsspecialist of tattoo artiest gebruik maakt van een machine óf pigmenteerpen met een naald, kun je dit eigenlijk al tatoeëren noemen. Permanente make-up is het tatoeëren van make-up. Het verschil zit hem voornamelijk in de ervaring. Zo weten onze creatieve artiesten van uw afspraak een ware beleving te maken. Eén die u niet snel meer zult vergeten.

Lees meer over de verschillen

Permanente make-up behandeling

De behandeling is in principe voor een ieder geschikt, echter zijn er een paar uitzonderingen waarbij het plaatsen van een behandeling niet is toegestaan:

  • Gebruik van bloedverdunners, alcohol of aspirines. Wanneer één van deze middelen in de voorafgaande 24 uur van de behandeling worden gebruikt, bestaat er tijdens de behandeling de mogelijkheid op meer bloedverlies. Hierdoor zal dus het pigment en het resultaat minder goed uitpakken;

  • Indien u allergische reacties heeft voor antibiotica, is er een mogelijkheid op verkleuringen;

  • Keloidvorming. Hierbij gaat de wondgenezing gepaard met zwaar verdikte eventuele littekens over de grenzen van de verwonding. Hierdoor is het plaatsen van PMU niet toegestaan.

Tijdens een behandeling wordt de permanente make-up veilig aangebracht. In de meeste gevallen wordt de te behandelen huid met een verdovende crème verdoofd, waardoor de huid ongevoeliger wordt en er gemakkelijk op de huid getekend en pigmenten in de huid gebracht kunnen worden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van ultraviolet licht voor een optimaal resultaat.

Bekijk onze prijzen

pmu permanente make up

pmu permanente make up

Permanente make-up nazorg en nabehandeling

Het kan voorkomen dat u na het plaatsen van permanente make-up last heeft van zwellingen. Omdat wij willen dat u goed op de hoogte bent over de nazorg van permanente make-up, krijgt u na de behandeling een extra informatiefolder mee waarin alle nazorginstructies beschreven staan. Uiteraard zullen wij deze na de behandeling ook goed met u doornemen. Bekijk ook onze pagina permanente make-up nazorg voor meer informatie over de nazorg bij Tattoo Bob medical.

NABEHANDELING PERMANENTE MAKE-UP

Na uw eerste permanente make-up behandeling, kan het zijn dat de geplaatste make-up nog niet optimaal blijft zitten, de kleur verzachten en licht vervaagd. U zult hierdoor eventueel 1-2 keer terug moeten komen voor een gratis nabehandeling, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat u voor altijd plezier heeft van uw niet-vervagende permanente make-up. In de eerste instantie is dit natuurlijk niet voor iedereen noodzakelijk, maar wij willen u graag erop wijzen dat dit kan voorkomen.

pmu permanente make up

TB Medical

TB medical is onderdeel van de tattoo praktijk Tattoo Bob. Hierbij voeren onze cosmetisch pigmentatie specialisten medische behandelingen uit zoals, tepelreconstructies. Maar ook het aanbrengen van permanente make-up, valt bij Tattoo Bob onder TB Medical. Onze cosmetisch pigmentatie specialist Ralph Moelker, is ook actief op de poli plastische chirurgie van het Ikazia ziekenhuis voor het aanbrengen van de tepelreconstructie.

Bekijk TB Medical


Blog