Tattoo Bob - The Legendary Tattoo Shop

Tattoo Bob
The Legendary Tattoo Shop

Mobiel menu
 
Tattoo Bob - Tatoeeren - Piercing zetten - Tattoo Verwijderen - Permanente Make-Up
 

Permanente Make-up

Permanente make-up, afgekort PMU, is de oplossing voor iedere vrouw (en enkele mannen) die er gedurende de hele dag verzorgd uit willen zien. Met PMU wordt make-up nagebootst in de vorm van een tatoeage. Deze tatoeage maakt make-up ‘permanent’, vandaar de naam permanente make-up.

Permanente make-up bij Tattoo Bob


Permanente make-upTattoo Bob Rotterdam is de eerste tattoo shop in Nederland die permanente make-up ( PMU) introduceerde. Permanente make-up is ook wel bekend als een cosmetische tatoeage. In tegenstelling tot veel andere shops en schoonheidssalons werkt Tattoo Bob voor het plaatsen van permanente make-up met een revolutionaire techniek die ervoor zorgt dat PMU ook echt voor altijd is.  

U kunt bij Tattoo Bob terecht voor verschillende soorten PMU:

Het plaatsen van permanente make-up is voor onze gespecialiseerde tattoo-artiest een dagelijkse bezigheid. Door de jarenlange ervaring met tatoeëren en de kennis van de huid kunt u er dan ook van uitgaan dat alle PMU bij Tattoo Bob op een hygiënische en professionele manier geplaatst wordt.

Let op! Permanente make-up bij Tattoo Bob gaat op afspraak.
Bel voor een afspraak naar 010 – 484 46 94

 
Tattoo Bob - Tatoeeren - Piercing zetten - Tattoo Verwijderen - Permanente Make-Up
 

Permanente make-up

Iedere vrouw, en enkele mannen, willen er zowel ’s ochtends, ’s middags en ‘s avonds goed verzorgd uitzien. Permanente make-up is voor deze vrouwen (en mannen) de oplossing. Ongeacht het tijdstip zit uw make-up altijd perfect met PMU. Naast het feit dat permanente make-up ervoor zorgt dat u er altijd in iedere situatie goed verzorgd uitziet, heeft PMU nog enkele andere voordelen.

Naast de voordelen van permanente make-up is het tegenwoordig, bijvoorbeeld na een borstreconstructie, ook mogelijk om met permanente make-up een natuurlijk uitziende tepel na te bootsen. Lees hier meer over op de pagina over de tepeltatoeage

voordelen PMU

· PMU bespaart u een hoop geld. U hoeft namelijk de rest van uw leven nauwelijks tot geen make-up meer te kopen.
· Sommige mensen zijn allergisch voor make-up, voor deze personen kan in sommige gevallen PMU de uitkomst bieden om toch ‘make-up’ te kunnen dragen.
· PMU kan bij Tattoo Bob in verschillende kleuren worden aangebracht. U bent dus niet gebonden aan de standaard kleur zwart.

 

PMU bij Tattoo Bob vs. PMU bij de schoonheidsspecialiste

Het verschil tussen permanente make-up bij Tattoo Bob en permanente make-up bij de schoonheidsspecialiste zit hem voor het grootste deel in hoe diep de inkt in de huid wordt geplaatst. De huid bestaat uit meerdere lagen, namelijk: 

 1. Hoornlaag
 2. Opperhuid
 3. Lederhuid
 4. Onderhuids bindweefsel

De bovenste 2 lagen worden door ons lichaam continu vernieuwd. Hierdoor kan de inkt in deze 2 lagen geen stand houden en zal een tatoeage of PMU dus verdwijnen. Voor een permanent effect moet de inkt dus dieper in de huid, namelijk de lederhuid,  geplaatst worden. Bij een schoonheidsspecialiste is dit dus niet het geval en is de permanente make-up dus niet permanent en zal deze na verloop van tijd verdwijnen.

Naast de diepte in de huid spelen ook de gebruikte pigmenten voor PMU een belangrijke rol in de levensduur van permanente make-up. Een schoonheidsspecialiste maakt gebruik van ‘niet permanente inkt’. Bij Tattoo Bob gebruiken wij voor het plaatsen van PMU wel permanente pigmenten. Door deze pigmenten en de combinatie van onze revolutionaire techniek voor het plaatsen van permanente make-up kunt u ervan uitgaan dat PMU bij Tattoo Bob WEL permanent is. 

Ook het juiste apparatuur, ervaring en kennis van de huid zijn belangrijke factoren voor het juist plaatsen van permanente make-up. Hoe meer ervaring en kennis hoe beter de permanente make-up geplaatst zal worden.

Kortom, bij Tattoo Bob werken wij met een revolutionaire techniek, gebruiken wel permanente pigmenten, tatoeëren dieper in de huid, hebben de juiste apparatuur en optimale kennis en ervaring. Alle ingrediënten die er nodig zijn voor het plaatsen van de beste permanente make-up. 

Het iets vervagen van PMU is helaas nooit helemaal te voorkomen, dat komt o.a. door blootstelling aan UV-straling, het vernieuwen van de huid en het reinigen van uw gezicht. Smeer daarom altijd een hoge beschermingsfactor op pas aangebrachte PMU, wanneer u gaat zonnen.

 

Permanente make-up mislukt

Naast onze zeer tevreden klantenkring komen er ook veel nieuwe klanten waarbij de permanente make-up is mislukt. Deze klanten hebben hun permanente make-up ergens anders laten plaatsen en zijn hier helaas niet tevreden over. Veel gehoorde klachten bij mislukte PMU zijn:

 • PMU is vervaagd 
 • PMU dient eindeloos bijgekleurd te worden
 • Permanente wenkbrauwen worden oranje van kleur
 • Permanente eyeliner heeft niet ‘gepakt’

Is uw permanente make-up mislukt en bent u op zoek naar een oplossing? Tattoo Bob helpt u graag! U kunt bij Tattoo Bob namelijk permanente make-up die ergens anders is gezet opnieuw laten plaatsen. Het verschil? Onze permanente make-up is van de beste kwaliteit en word geplaatst volgens een revolutionaire techniek die ervoor zorgt dat de PMU wel permanent is. 

Om een goed beeld te krijgen en u het juiste advies te geven voor het opnieuw plaatsen van de permanente make-up willen wij u vragen om foto’s van uw gezicht / PMU te mailen naar: info@tattoobob.nl. Beschrijf in deze mail goed hoeveel behandelingen u heeft ondergaan en welke methode er is gebruikt voor het plaatsen van de permanente make-up. In vele gevallen is er een goede oplossing en kunt u na een behandeling Tattoo Bob echt genieten van permanente make-up.

 

Permanente make-up laten zetten

Heeft u uw keuze gemaakt en wilt u graag permanente make-up laten plaatsen, let dan altijd goed op de volgende punten: 

 1. Vraag altijd naar meerdere foto’s. Let hierbij goed op dat u ook foto’s krijgt te zien van NA de genezing. Permanente make-up die net is geplaatst ziet er namelijk altijd goed uit.
 2. Indien u foto’s te zien krijgt van getatoeëerde wenkbrauwen let er dan goed op dat er niet maar 1 oog op de afbeelding staat. Ondanks dat beide wenkbrauwen bij PMU nooit gelijk hoeven te zijn moet wel het model wenkbrauwen kloppen.  
 3. Vraag naar de ervaring. Ervaring is zeer belangrijk voor het goed plaatsen van permanente make-up.
 4. Laat u altijd goed informeren over “ het tijdsbestek” dat de permanente make-up blijft zitten en eventuele ‘garantie’.
 5. Diploma’s, certificaten of een opleiding hoeven geen garantie te zijn voor het zetten van mooie permanente make-up. Hierbij geldt hetzelfde als voor gewoon tatoeëren, het gaat ook om de artistieke aanleg.