Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

Ombre Powder Brows

Ombre Powder Brows, ook wel gewoon Powder Brows of ‘wenkbrauwen met schaduw techniek’ genoemd, is een mooie vorm van permanente make up (PMU) die we graag toepassen bij Tattoo Bob / TB Medical. In dit blog leggen we uit hoe we hierbij te werk gaan en wat je kunt verwachten. Meteen al een afspraak maken? Dat kan hier!

Ombre Powder Brows PMU Permanente Make Up

Bij Powder Brows, de naam zegt het eigenlijk al, lijkt het alsof er een heel fijn poeder is aangebracht op de wenkbrauwen. Het geeft een zeer mooi en gedetailleerd effect, waardoor het ons ook niet verbaast dat het heel sterk in populariteit aan het stijgen is. Anders dan bij de hairstroke techniek, waarbij er kleine haartjes worden getatoeëerd, wordt er bij de Powder Brows een schaduw aangebracht. Een meestal iets donkerdere kleur dan de originele wenkbrauw wordt als het ware ‘achter’ de wenkbrauw gezet. Hierdoor zijn uw wenkbrauwen veel voller en sprekender. Het resultaat is vergelijkbaar met wenkbrauwen die ingekleurd zijn met wenkbrauwpoeder, alleen is het resultaat niet alleen veel strakker, maar ook nog eens permanent. Na een Powder Brow behandeling kunt u namelijk altijd van mooie, strakke wenkbrauwen op uw gezicht genieten!

Voordat we een behandeling beginnen, luisteren we eerst goed naar uw wensen en kijken we goed wat ons het meest geschikt lijkt voor uw gezicht. Zodra we hier goed uitgekomen zijn kunnen we de behandeling beginnen. We brengen hierbij met een PMU apparaat pigmentatie aan in een kleur die meestal donkerder is dan die van de natuurlijke wenkbrauw. Tijdens het genezingsproces wat hierna volgt ontstaan er meestal wat korsten en kan de kleur weer wat lichter worden. Daarom komt er vaak na 6 weken een perfectie behandeling achteraan, waarna uw Powder Brows klaar zijn!

Enthousiast geworden, of gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan even contact op!

Laatst aangepast op 20-04-2023