Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

Tattoo Workshop bij Tattoo Bob

“STAP IN DE VOETSPOREN VAN 
DE LEGENDARISCHE TATTOO BOB”

Tattoo Workshop

De Tattoo Workshop bij Tattoo Bob is bekend van TV. De bekendste tattoo shop van Nederland "Tattoo Bob", ook wel bekend van radio en TV, heeft een concept bedacht wat nog niet eerder mogelijk was. U kunt namelijk nu voor uw bedrijf "De Tattoo Bob Experience" en/of "De Tattoo Bob Prank" boeken! Uniek in Nederland/Europa op het gebeid van bedrijfsfeestjes en businessevents.

Let op! Dit concept is copyright by Tattoo Bob

Offerte aanvragen voor de Tattoo Workshop

TATTOO WORKSHOP: DE TATTOO BOB EXPERIENCE

De Tattoo Experience is dé experience van dit moment. Want, wie wilt er nou niet voor één dag een Tattoo artiest zijn? Tijdens deze Tattoo workshop komt een medewerker van Tattoo Bob bij u op locatie! Hij zal ervoor zorgen dat de locatie door middel van reclamezuilen, tekeningen en andere accessoires wordt omgetoverd tot een echte "Tattoo Bob shop". In deze tijdelijke shop gaat u ervaren hoe het is om als een echte Tattoo artiest zelf op (nep) huiden te mogen tatoeëren. Dit hoeft u natuurlijk niet alleen te doen, want de Tattoo Bob medewerker zal u in dit gehele proces begeleiden. Middels echte tattoo machines en inkt zal u stap voor stap leren hoe het is om daadwerkelijk te tatoeëren. En om dit moment nooit meer te vergeten krijgt u zelfs de nephuid ingelijst mee met een heus certificaat van Tattoo Bob!

Offerte aanvragen voor de experience

Tattoo Bob Experience 

De Tattoo Bob Experience is uitstekend geschikt voor grote én kleine groepen. Afhankelijk van de grootte van de groep zal Tattoo Bob zorg dragen voor genoeg apparatuur en benodigdheden om deze workshop tot een ongekend succes te maken. Iedereen krijgt op deze manier de juiste begeleiding en materialen tot zich, om goed te kunnen ervaren hoe het is om een echte Tattoo Bob medewerker te zijn. Omdat het tatoeëren met een echte machine en inkt permanent is, zal Tattoo bob verder zorgen voor nephuiden. Op deze manier ervaart u, zonder dat u op een echte huid moet werken, precies wat tatoeëren inhoud. Dit maakt de workshop nog veel leuker!

Naast het verzorgen van de nephuiden, machines en tattoo inkt, zal Tattoo Bob tevens zorgen voor een plaktattoo van uw bedrijfslogo. Zo heeft u, naast deze geweldige ervaring, ook een semi-permanente herinnering aan deze leuke dag. 

Al veel bedrijven gingen u voor en hebben met het hele team genoten van De Tattoo Bob Experience. Hieronder hebben wij een filmpje toegevoegd waarin u kan zien hoe wij de plaktattoo's van het bedrijfslogo van Scheepvaartbedrijf Dari B.V hebben gemaakt. Dit bedrijf is actief in de binnenvaart en koos voor het Tattoo evenement inclusief plaktattoo van hun bedrijfslogo. Wel zo leuk!

" Plaktattoo van uw bedrijgslogo voor de Tattoo Bob Experice "

  

Unieke Tattoo Workshop

De Tattoo Workshop van Tattoo Bob is uniek in Nederland. Waar het normaal gesproken eigenlijk onmogelijk is om te ervaren hoe het is om echt te tatoeëren, zorgen wij met De Tattoo Bob Experience voor een unieke ervaring. Deze happening is van A tot Z uitgedacht en zorgt daarmee voor een hilarische en wonderbaarlijke ervaring. Tijdens De Tattoo Bob Experience draait de hele dag om u. Daarom kan u voor deze optie op locatie kiezen voor veel verschillende dagen en tijden. Vraag hier gerust naar!

Wilt u de ervaring levensecht maken? Dan is het ook mogelijk om deze belevenis op een andere manier mee te maken. Boek een arrangement waarbij "De Tattoo Bob Experience" in de enige echte shop van Tattoo Bob op Katendrecht zal plaatsvinden! Houdt er rekening mee dat dit enkel op speciale tijden in de ochtend kan. 

Neem snel contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken, en wie weet bent u die nieuwe Tattoo Bob Medewerker voor één dag! Tijdens deze unieke tattoo workshop krijgt u van ons een nep tattoo sleeve, een plaktattoo van uw bedrijfslogo en een goodiebag met leuke tattoo gadgets cadeau.De ervaring die we gaan nabootsen op de nephuiden geeft een uniek kijkje in de wereld van de tattoo artiest.

Offerte aanvragen voor de Tattoo Workshop

Tattoo Workshop als bedrijfsuitje

Ga met al je collega's bij ons in de Tattoo Bob shop aan de slag als Tattoo artiest! Het is toch geweldig om samen met je collega's op een nephuid jouw bedrijfslogo te tatoeëren? Geniet samen met je collega's van de ervaring en de spanning, en deel de hele dag door verhalen terwijl je werkt met een tattoo machine. Tevens zorgen wij dat u een uitgebreide rondleiding krijgt in ons idyllische museum, om meer achtergrond kennis te vergaren over tatoeëren. Wanneer u ervoor kiest om de tattoo workshop in onze shop te doen, dan dient u rekening te houden met de tijden. Er zijn hiervoor namelijk maar een beperkt aantal tijden en mogelijkheden. Dit heeft te maken met de openingstijden van Tattoo Bob. Wij willen namelijk alle aandacht aan u kunnen geven, zonder dat er veel klanten in de shop aanwezig zijn. 

Mocht u voor of na Tattoo Bob nog andere activiteiten willen ondernemen, dan kunt u ook terecht bij een evenementenbureau. Katendrecht is “Hot” in Rotterdam, de ooit "rosse" buurt van Rotterdam is weer helemaal hip. Bob is de laatst overgebleven artiest uit deze tijd. Vroeger was het een plek voor zeelui, hoeren en tattoo shops. Nu is het een plek met vele restaurants, het Cruiseschip SS Rotterdam en Hotel New York aan de overkant. Tattoo Bob valt dus perfect te combineneren met andere uitjes. 

Wilt u nu echt iets spectaculairs en onvergetelijks ervaren met uw werknemers of vrienden? Vraag dan snel een offerte aan! Want, wanneer krijgt u de kans op dit echt mee te mogen maken..? 

"DE TATTOO BOB PRANK"

Een grap uithalen met leden van de directie of collega’s? Boek nu snel een trip naar Tattoo Bob en krijg uitleg van een medewerker over het vak en bezoek het Tattoo Museum. De medewerker van Tattoo Bob zal dan de desbetreffende collega vragen mee te komen naar een beschikbare Tattoo stoel. De spanning zal tot het kookpunt oplopen wanneer alle voorbereidingen worden getroffen om bij diegene een tatoeage te plaatsen… Uiteindelijk zal het met een sisser aflopen en zal er een plaktattoo geplaatst worden van uw bedrijfslogo.

U kunt via onderstaande link alles lezen over de "Tattoo Bob Prank" tattoo bij Job Dura van het bedrijf: Dura Vermeer.

https://www.duravermeer.nl/nieuws/memorial-tattoo-voor-job-dura

De “Tattoo Bob Prank“ kan geboekt worden van maandag t/m zaterdag van 13:00 tot 22:00 uur.

Offerte aanvragen voor de prank

Wat is de Tattoo Bob rondleiding

Ook is het mogelijk om een rondleiding te krijgen in de zaak van Tattoo Bob. Een medewerker van Tattoo Bob zal u alles vertellen over de historie van het tatoeeren en het ontstaan van Tattoo Bob. Ook is het mogelijk om een plaktattoo van uw bedrijf te plaatsen.

Offerte aanvragen voor de rondleiding